Kam dať päťročného chlapca na tanečnú v Trenčíne?
Ahoj, prosím poraďte, kam dať syna na tanečnú? Riešiť ZUŠ alebo TK Dukla? Sme v Trenčíne noví a nikto v okoli nemá deti na tanečných krúžkoch, tak sa moc nemáme koho spýtať. Ďakujem krásne
@nikolaalokin a aký tanec konkrétne máš na mysli?
@anonym_d9bcff práveže nič konkrétne, syn rad tancuje a je ozaj pohybovo šikovný a chcel by chodiť na tanečnú ale konkrétny štýl nemá, zatiaľ len doma tancuje na rôzne rádiové pesničky
@nikolaalokin
Nechcela si nahodou mat dievca?
@anonym_dbf35b to čo je za debilna odpoveď
U nas v ZUS su same dievcata.Neviem ako u vas.Skor by som skusila nejaku tanecnu skupinu - show dance a pod.
U nas v ZUS su same dievcata.Neviem ako u vas.Skor by som skusila nejaku tanecnu skupinu - show dance a pod.
@anonym_023383 práveže neviem ako to je a preto som si prišla pre rady 🙂 pozriem ďakujem
pozri Goonies tanečná skupina....fungujú dlho, ozaj sa deťom venujú a viem, že majú aj chlapcov
@nikolaalokin
Nechcela si nahodou mat dievca?
@anonym_dbf35b TK Dukla sú spoločenské tance. Kto bude tvoriť pár potom s tými dievčatami ?
pozri Goonies tanečná skupina....fungujú dlho, ozaj sa deťom venujú a viem, že majú aj chlapcov
@kikazoe ďakujem. Pozriem si 🙂
Choreofactory??tam tancuje aj veľa chlapcov..majú aj tanečnú škôlku... dcéra tam chodí, ale ona je už veľká..a tie maličké detičky sú úžasné 🥰
Majú pri stanici tanečné štúdio...
Choreofactory??tam tancuje aj veľa chlapcov..majú aj tanečnú škôlku... dcéra tam chodí, ale ona je už veľká..a tie maličké detičky sú úžasné 🥰
Majú pri stanici tanečné štúdio...
@ikuska27 ďakujem, budem tam volat lebo nie sme doma ani na jeden termín náborov :/
Pozri Kornicka ak by ste chceli ludovky. Chodia tam aj chlapci.
@ivana11155 ďakujem za odporúčanie 🙂
@ikuska27 ďakujem, budem tam volat lebo nie sme doma ani na jeden termín náborov :/
@nikolaalokin tam sa dá hocikedy prísť.... skúste... úžasné sú tie malé detičky

@nikolaalokin a aký tanec konkrétne máš na mysli?