Chodia tu niekoho deti na hokej?
ahojte, su tu maminky, ktorych haranti chodia na hokej? 😉
baby, v kolkych rokoch zacali vasi chalani korculovat?
@sonula44 chystame sa tiez na rab, aj minuly rok sme boli 😀 len to sme najprv isli k zadaru na pevninu a nic sa nam nepacilo, tak sme isli na rab... na plaz do loparu sme chodili, byvali sme v barbat banjol... mm si potrpi na vyhlad z apartmanu, tak sme mali taky na kopecku nad morom, nad takym malym pristavcekom, teraz by sme tam isli asi zas... ten barbat banjol nie je az taka vychytena lokalita, cize pekne ubytko sa tam vzdy najde, len treba potom vsade chodit autom (co nam neprekaza)... a mm si teraz ide robit kapitanske skusky, chceme si tam na 3 dni pozicat lod... no s adamom to bude amen tma... 😀
A kedy ste tam boli ?My sme boli od 11-18 júla , tiež sme chodili autom ,bývali sme v Kampor
ale chodili sme aj na pláž Lopar.
Páčili sa nám tam tie malé pláže v Kampore a klud .
Tá loď bude super !!
my sme boli, ked bola rapska fjera... asi tesne po vas... od 20-27.7
moji chlapi o tej lodi snivaju uz strasne dlho, aj ju chceli kupit, co som zatrhla, lebo je to blbost, radsej si poziciame
no vidim, ze uz prazdninujete o 106 🙂
pre nas to budu prve skolacke prazdniny 🙂 snad bude vysvedcko ok a prazdniny si pekne uzije 🙂 ale som zvedava s akou radostou v septembri pojde znova do skoly 😀
@tilly cez Beatu myslim ... opytam sa ho 😉
myslim, ze skusky ptrebujes len k vacsim lodiam .... niekto mi hovoril ... viem ze nejaky znami mi hovorili, ze idu a bez vodicaku ....
ale neviem presne ako a kedy treba tie skusky .... ale isto je to aj podla druhu plavidla a vzdialenosti od brehu ...
AHOJ ja mam doma dvoch hokejistov starsi Simon hraje od 5 rokov tento rok uz bude mat 14 treningy maju v pondelok,streda,stvrtok,piatok lad utorok telocvicna sobota zapas treningy maju hodinu na lade a pol hodinu suchy telocvicnu maju hodinu a pol treningy mava poobede az vecer zapasy ked cestovali mali zraz aj rano o siestej Matusko trenuje od 9 rokov teraz ma 11 treningy mava v pondelok ma hodinu plavaren a hodinu telocvicnu, v utorok mal lad poobede, kazdu druhu stredu lad rano o siestej lad, stvrok hodinu suchy trening, hodinu lad, v piatok lad v nedelu zapas
takze deti maju dost velky zaber ale bavi ich to velmi uz im sezona ladova konci v maji a v juni nas cakaju treeningy v telocvicni a na atletickej drahe v juli maju volno a v auguste zacinaju hned prvy tyzden sustredenim a potom nova sezona na lade
@andrejka1974 fuha, dost nabity program
tak sezona zacala v auguste hned prvy tyzden uz prvy zapas Simonko trenuje za osmakov a tak ma trening pondelok, utorok, stvrtok, piatok poobede a kazdu druhu stredu rano v sobotu zapas matusko trenuje za siestakov ma trening v pondelok,strdu,stvrtok a piatok poobede a v utorok rano v sobotu zapas ked je statny sviatok ako bol dnes obaja hrali v topolcanoch zraz mali o 5.45 na stadione tak sme sa ani v tento den nevyspali hokej ich bavi este by to chcelo viac tych golov
@andrejka1974 mate to teda dobre nabite...

@tilly o turnaji nič neviem včera bol prvý raz na lade po 2 tyž. , to lietal ako šarkan ale
prišiel domov, večera a o 30 min spal 😀 😀
To bol klud 😀 😀
Teraz ho vystriedala dcéra takže druhá vlna no ona to znáša hrozne stále je na liekoch. ☹