icon

Chodia tu niekoho deti na hokej?

tilly
13. jan 2011

ahojte, su tu maminky, ktorych haranti chodia na hokej? 😉

tara2
16. sep 2011

@andrejka1974 - tak to je iny zaberak 😕 ... klobuk dolu pred vsetkymi chalanmi co hraju hokej 🙂. Ozaj a ako zvladaju skolu? Nie su z treningov velmi unaveni?

andrejka1974
16. sep 2011

@tara2 skolu zvladaju sa naucit este pred treningom ked sa da vacsinou ano u nas je to tak ze po skole hned domov naucit sa potom trening a potom zabava na pondelok sa ucime uz v piatok aby stihali zapasy v sobotu a aby aspon v nedelu mali volno zatial ich to bavi hoci ked cestuju v sobotu na zapas tak to vstavanie nic moc aj ked hraju doma tak jeden ma zraz o 7.30 a druhy o 10.00 hodinu a pol pred zapasom na trening chodia o 45 minut pred treningom a niekedy maju este aj suchy trening po lade 45 minut tak su z domu aj 3 hodiny este stastie ze mame zimny stadion 10 minut peso od domu tak chodia sami

tara2
17. sep 2011

@andrejka1974 - tak to su chalani sikovni 😉 , drzim im palce a zelam vela golov 🙂

sendy1977
25. okt 2011

Ahojte, chcem sa opýtať dávate prať hokej. rukavice do pračky? Nerozpadnú sa rukavice.

tilly
autor
25. okt 2011

ja som zatial neprala... 😅

bastilly
17. máj 2012

mozem sa opytat co vas stoja taketo hokejove treningy ?kolko do hokeja investujete

roxanna
18. máj 2012

Ahoj bastilly, to sa podľa mňa nedá povedať koľko presne stoja hokejové poplatky, lebo každý klub to má nastavené inak. Tak nás napríklad stoja tréningy 40 eur mesačne, je v tom 3x do týždňa tréning na ľade a 1x v telocvični Ďalej sme investovali do hokejovej výstroje, okrem chráničov holení a lakťov sme všetko kupovali. Niektoré kluby výstroj požičiavajú. Niečo sme kupovali v športovom obchode, niečo cez internet. Prilba, rukavice, korčule a hokejka sú na začiatok nevyhnutné. Ďalej treba aspoň 2 ribaná alebo termoprádlo, suspenzor, štucky, hokejové nohavice, chránič hrudníka, to je taká vesta s náplecníkmi, krčný chránič, flašku so sosákom a termoobal, tréningové dresy. Dokopy to mohlo stáť tak 300 eur ( výstroj sa dá ale kúpiť aj lacnejšie z druhej ruky ). K tomu sa ešte objednávali jednotné klubové bundy, tepláky a zápasové dresy, to bolo cez 100 eur. Potom keď dieťa chodí na zápasy, platí sa doprava, obed a niekedy aj štartovné.
Ono najlepšie je opýtať sa v klube, kam chceš dieťa zapísať alebo pozrieť internetovú stránku klubu.

ninocka
24. aug 2012

Mam dat dieta na sportovu skolu futbal a hokej

janinah
7. sep 2012

@ninocka to sa pýtaš? určite daj,furt lepšie ako pri pc sedieť alebo okolo paneláku lietať 😉

moonlightka
21. dec 2012

@kasami
@tilly
@sonula44 ahojte dievcata poradte mi od kolkych rokov moze chlapec zacat s pripravkou na korculovanie.? My by sme cghceli chodit asi do hamuliakova ale este uvidime. Napiste mi ak mozete nejake svoje skusenosti.dakujem velmi pekne

kasami
21. dec 2012

@moonlightka my sme zacali ako 4rocny 🙂

sonula44
21. dec 2012

@moonlightka no nas zacal ako 4 r. Neviem kolko ma tvoj syncek ale ja som velmi rada ze ten nas
sa niecomu venuje. Najlepsie ist tam kde ho chcete dat a vyskusat par treningov ci sa mu bude pacit
Nas chodi do NR no tu je pripravka momentalne onicom 😒

moonlightka
21. dec 2012

@sonula44 a preco o nicom? No ja neviem posudit ako to ma vyzerat, ale moj muz chodit s nim nemoze tak som zvedava ako to bude vyzerat kedze budem chodit ja. Maly bude mat v lete 4 a niecomu sa venovat musi, lebo je ako najnabitejsia nabijacka...hroza...budem rada ak sa niekde vybije a sport je podla mna super ...ako to zvladate vy, kolkokrat do tyzdna chodite a ake boli vase zaciatky?

tilly
autor
21. dec 2012

Nas mal 5 rokov, ale u nas bola skupina 4-6 rokov. Tak sa zacina
asi od 4. Ale sport ho praveze nabije 😉

gabor3699
11. aug 2014

Dobrý deň,chcela by som sa opýtať či sa môžu prihlásiť dievčatá od 15 rokov na hokej?V žiline 😕

tilly
autor
18. jan 2015

Ahojte. Mam na predaj vystroj pre predpripravkara. Nezacina niekto s hokejom?

janinah
18. jan 2015

@tilly daj na bazos,sk,.ale sezona je v strede,tak väčšinou sa toto predáva/kupuje v septembri,

tilly
autor
18. jan 2015

@janinah hej, viem, ale krpci sa pridavaju aj pocas roka... Dala som to aj do inzeratov, musim trosku odlahcit domacnost 😀

romanovaz
18. jan 2015

@sonula44 @kasam @tilly chcela by som sa opytat,vaše deti začínali z hokejom ako 4 r. a je potrebné aby uz vedeli korčuľovať,či nie? Ja ma zatial doma 2 r. drobca a hokej ho baví uz od mala,mame este cas,ale tak aby som vedela,ze kedy môžme začať z korčuľovaním a potom z hokejom (ak ho to dovtedy este bude baviť). Dakujem

tilly
autor
18. jan 2015

@romanovaz od 5r na korculko, potom hokej

sonula44
18. jan 2015

@romanovaz no môj začal cca 3,5 r- 4 r na hokejovú prípravku .
naša najmenšia už tiež občas ide na lad . ale to len tak na chvíločku .
ale rozhodne treba začať po 3 r . tak povedie lekári aj tréneri . 😉
môj stál na korčuliach prvý krát až tam v prípravke , ved odtoho sú tam naučiť
ich a vychytať chyby už na začiatku .

janinah
18. jan 2015

@romanovaz od 4,5r. základy korčuľovania ,to bolo v septembri apotom v decembri bol Mikuláš na ľade a chlapci dostali prvé hokejky,tak sme ostali pri hokeji,pôvodne som to ani neplánovala ako hokej prípravku,tak to vyšlo 😉 je tam aj kraso aj rýchlokorčulovanie ....ale odporúčam dať od začiatku učiť trenerom a nie rodičom

romanovaz
18. jan 2015

@janinah @sonula44 @tilly ďakujem, tak to potom necháme rovno na prípravku, môj je aj tak drobec, takže naňho korčule budú mať predpokladám, až keď bude mať 4r., resp. viete, od akého čísla dostať na deti korčule?

sonula44
18. jan 2015

malému nepamätám akú velkosť mal prvé korčule ale malej sme kupovali teraz ,hokejové Bauer
a vel. 26 nožičku ma 24-25

@romanovaz

tilly
autor
18. jan 2015

@janinah aj my sme to tak mali, 4,5 - 5r, technika korculovania na jesen, v zime uz hokej

tilly
autor
18. jan 2015

@romanovaz 26 som videla najmensie tusim

traffic
9. feb 2015

@tilly
@sonula44
@romanovaz
@tilly
necitala som to tu cele, ale rada by som sa spytala ako casto vasi chalani trenuju na lade, ako dlho sa ucia korculovat ja neviem 1 rok a potom kedy sa ucia narabat s pukom a tiez prihravat a take tie veci, a kedy zacnu chodit na sutaze, ako je to s vyberom chlapcov na sutaz, idu vsetci, alebo len ti najlepsi, dakujem pekne

sonula44
9. feb 2015

ahoj no neviem ako starého syna máš všetko toto záleží od veku
môj má 8r. a trenuje 4 -krát do týždňa , narábanie s pukom je individuálne v každom klube
súťaž sa začína od 4 ročnika .
mladší žiaci hrajú priatelské zápasy aj turnaje .
@traffic

tilly
autor
9. feb 2015

@traffic moj uz nechodi, pritiahol ho futbal 😉

sisaka
23. feb 2015

@andrejka1974
@sonula44
@janinah
a ostatne zienky co mate chlapcov/dievcata na hokeji, mozte mi priblizit ako to funguje na Slovensku (muz kedysi chodil do hokejovej triedy, ale to bolo este za komancov, takze sa urcite vela zmenilo) Vsimla som si, ze mate dost vela treningov v porovnani s nami, mozno preto, ze su to starsie deti.... Ako sa u vas vybera do druzstva, robia sa nejake talentovky, alebo sa beru vsetky deti od kraja, mate teamy odstupnovane podla schopnosti deti, alebo vsetky urovne su v jednom teame? Ako je to so zapasmi, hrate len medzi roznymi teamami v meste, ci cestujete po celom Slovensku? Ako je to s financovanim? Mate nejakych sponzorov, alebo vsetko platia rodicia, co musite vsetko platit? Diky 😉