icon

Čo aktuálne baví vaše deti?

amonet
7. feb 2023

Ahojte, čo aktualne bavi vaše deti? nejaka konkretna rozpravka? tema dinosauri alebo lesne zvieratka. čo je u vas uplne top?

u nas je to aktualne elza a draci, 😅

sheila121
Odpoveď bola odstránená
syslik81
7. feb 2023

hello kitty -neznasam ju -nieje lahke ju zohnat 😀

zuziiiii
7. feb 2023

Krtko,ferdo 🐜

anjelicek26
7. feb 2023

Tak skus specifikovat vek... moji najviac ficia na starom dobrom bol raz jeden zivot 😅

maslaba
7. feb 2023

@amonet 3-ročná má rada rozprávku Pat a Mat. Deväťročná fičí na seriáloch o čarodejnicách. 🙈

moni2522
7. feb 2023

@amonet u nas Labkova patrola 🙂

sense
7. feb 2023

Moja na Find me in Paris.

sasitimi17
7. feb 2023

Elza už mi z nej šibe 😪

jana_eyre_2
7. feb 2023

Moji pozeravaju momentálne seriál benediktova tajomna spoločnosť, je to tak dobre, že pozerám s nimi.. ale na školský vek si sa asi nepýtala 😅

saxana000
7. feb 2023

Levi kral uz straaaaasne dlho.
A vsetky disney princezne..

gypsomilka
7. feb 2023

Mojich - bola raz jedna zahrada,pa a pi najnovsie a smradi starsieho

patys123
7. feb 2023

Môj šesťročný škôlkar chce len čítať encyklopédie a pozerať dokumenty. Ešte rád tancuje justdance 😅 hračky ho už nejak omrzeli, ale so sestrou sa pohraju s plysakmi a barbinami. Trojročna sa najviac hra s barbinami a domčekom pre bábiky. Úplne že fantázia v pohybe 😅 ústa sa jej nezatvoria, aj z izby nás pošle preč aby sme ju nerušili.

annm81
7. feb 2023

U môjho 6ročného z filmových rozprávok najviac fiči NinjaGo a z knižných Verneovky.

annm81
7. feb 2023

A z tém história. Po tom, čo na Vianoce dostal knihu o deťoch žijúcich v rôznych historických obdobiach, sa od toho nevie odtrhnúť.

simona20201309
7. feb 2023

@amonet 6 a 9r - stolný hokej (už od Vianoc denno denne)
3r - peppa dom s postavičkami, plastelína, a kuchynka (a v kuchynke všetko čo sa dá rozsypat, presypat, nasypať, vysypať....a potajomky naliať, vyliať, preliat....😳)

zafir
7. feb 2023

@amonet Lego Duplo, autíčka, hry na povolania /hasič, vojak, policajt, doktorka, kuchárka.. kreslenie, tancovanie a pozeranie Labkovej patroly, Požiarnika Sama.

ivangeline
8. feb 2023

Supernakladak Karel. :D Knihy z kniznice. Magneticka stavebnica. Kazdy den. :D