icon

Cvičenie pre deti - vaše skúsenosti

14. mar 2022

Ahojte mamičky, ktoré chodíte s deťúrencami na cvičenia. Chcela by som vás poprosiť o skúsenosti ako také cvičenie prebieha. U nás v dedine začali cvičenia s deťmi od cca 13mes. do 4r. Ale mám zmätené pocity z toho. Zaplatila som 35e za 8hodín. V cvičebni je asi 10 očíslovaných podložiek, každé dieťa si vyberie jednu , na nej sa hrá asi 3-4 min a potom na znamenie sa musí posunúť o číslo ďalej. No a tu je kameň úrazu, detičky len čo sa začnú hrať už ich musíme ťahať preč k inej podložke a začína krik a plač. Toto striedanie pozícií trvá asi 45min a nakoniec si v kruhu zatancujú, zaspievajú a ide sa domov. Neviem čo som vlastne čakala, chcela som dcérku začleniť do kolektívu no takto som si to asi nepredstavovala. Ďakujem za vaše skúsenosti s podobnými cvičeniami 🍀🌻🌻

julie19
14. mar 2022

Ahoj, my chodíme na Baby balance a je to fajn celkom… teraz sme v skupinke deti 12-15 mesiacov a vyzerá to asi takto … deti spolu sa uvítajú s plynovým mackom ktorý koluje do kola medzi deťmi, potom si zacvičíme rôzne natahovacky a ukazovacky s deťmi, potom si zatancujeme a zaspievame pár pesničiek, potom majú aktivitu takú nejakú samostatnú (napr zbieraju do misky cestoviny, alebo sa hrajú s vkladackami alebo cmaraju voskovkami po papieri atd) a potom sa postaví taká “prekážková drahá” z mäkkých kociek a valcov a tunela a rôznych stimulačných podložiek a deti behajú a preliezaju hore dole a na záver si ešte zaspievame a uložíme macka spinkať, potom deti dostanú za dobre odvedenú prácu pečiatku na ruku 🙂 našej sa to veľmi páči, cvičenie trvá cca 60 minút … na jar nastupujeme už do skupinky pre deti nad 18 mesiacov a tam nám vraveli že už majú aj nejaké “pracovne zošity” a že už robia viac takých samostatných aktivít tak som zvedavá

matovicova
14. mar 2022

Prepáč, ale mne sa to zdá úplne hrozné. Pripadá mi to ako v cirkuse, že zazvoní a posun na ďalšiu atrakciu. Mám dve deti, kruzkov sme pobehali kade tade, ale s týmto štýlom som sa teda ešte nestretla. Pri krúžkoch sa vždy pýtaj na prvú ukážkovú hodinu. A tejto lektorke by som slušne povedala, že tebe a tvojmu dieťaťu robí tento štýl traumu, že to chces ukončiť a vrátiť peniaze. Prípadne by som ten gong ignorovala, určite sa ostatné mamičky k tebe pridajú 😉

autor
14. mar 2022

@julie19 ďakujem , že ste sa podelili o vaše skúsenosti ❤

autor
14. mar 2022

@matovicova ďakujem za názor, áno, mala som zmätené pocity, myslím si, že tak by to nemalo prebiehať, bolo to celé uponáhľané a stresujúce