icon

Je plávanie v chladnom počasí bezpečné pre deti?

17. mar 2025

Ahojte. Prihlásila som malú na plávanie,nemusím sa báť že v tomto počasi ju vonku ofukne a ochorie keď vyjde von však ?
Má 4r 🫣

siska53
17. mar 2025

Vzdy si dokladne vysuste vlasy, chvilu pockajte dnu a nech je dobre oblecena s ciapkou na usiach.

mariynka
17. mar 2025

8r syn plaval rok. Nikdy neochorel. A to sme z plavania chodili busom. Vyfenovat, ciapku a ja som aj na rifle davala nepremokave gate, aby ho neprefuklo.

janickacrazy
17. mar 2025

Neboj sa, ja som chodila roky na tréningy plavecké, aj v zime, vlasy vysušené len tak na rýchlo, ani raz som nebola chorá, to isté moja sestra.

stellarstar
17. mar 2025

Snáď s nou nepôjdeš mokrá von a nepôjdete pol h pešo? A chladno bude už len tento týždeň a ptm od budúceho týždňa zas teplo

gelifil
17. mar 2025

To fakt sa moze jedna matka (teda dospela zena) toto pytat?

patta89
17. mar 2025

Moj syncek plava uz druhu zimu - kurz ma od januara do marca, zacal ako 3rocny...ani raz z toho neochorel, aj dnes ma plavanie

autor
17. mar 2025

@gelifil keby ste si s malou prešli chorobami a častými hospitalizáciami máte strach aj z obyčajného sopla ..

gelifil
17. mar 2025

ako ma toto posudit cudzi clovek na nete?...samozrejme, ze moze ochoriet, ved fuka silny studeny vietor, pocitovo je minus

simca06022011
17. mar 2025

tak samozrejme, ze sa musis bat. NIkto ti nepovie, ze nebude chora... na plavanie si ju mohla prihlasit aj v lete ak ma zdravotne problemy a je na to citliva.
Ale inak nie, nemusi prechladnut a ano moze. A nemusi zo vzduchu vonku, moze kludne aj z bazena, alebo okolia bazena, satne... zaklad je poriadne sa vysusit, pamatam, ze trenerka nam kontorlovala za usami a na krku vlasy, ci je vsetko suche :D a potom riadne obliect, ciapka je nutnost a domov. Ono na jednej strane to poamaha, aj otuzuje, cize imunita sa buduje ale na druhej, nikto nezaruci ze neochorie. Vsetko to potrebuje cas 🙂
Atkualne moze byt chora z hocicoho, take vykyvy pocasia su...

mamamasama
17. mar 2025

A čo ju ofúkne? Baktéria, alebo vírus? Ach, ženy 🤦🏻‍♀️🤣

autor
18. mar 2025

@simca06022011 ďakujem ❤️

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
18. mar 2025

@gelifil lebo x mám chodilo plávať s deťmi a majú skúsenosť,ktoru zrejme ty nemáš.
Ostatné normálne reagovali a ty napíšeš že či sa toto môžem spýtať a zároveň jasneze môže byť chorá.
Ďalšia sa smeje, že čo ju ofukne ? 🫣

kristina2412
18. mar 2025

Ja som dcére počas zimy plávanie zrušila , vlasy má po pás , husté, nikdy jej poriadne nepreschli ,navyše má to dosť ďaleko pešou chôdzou od zástavky, sama mi povedala že cez zimu nie . Teraz by som sa už ale nebála , zima bude možno týždeň, navyše na 4 ročné dieťa dohliadneš , nie ako ja,na pubertiačku, ktorá si dá čiapku dole za každým rohom 😄

gelifil
18. mar 2025

a co maju tie matky kristalovu gulu?.........a ked ti tu napisu, ze neochorie, tak nemoze byt chora?...fakt divne

autor
18. mar 2025

@gelifil ja neviem načo sa zapájajú do diskusie ženy,ktoré k tomu nemajú čo povedať.
99% odpovedalo normálne, ale tvoje 1% nesmie chýbať 😆

lilke
18. mar 2025

Obe deti plávali od 3r. Tiež imunita nič moc. Treba poriadne vysušiť vlasy a dobre obliecť. My sme dokonca chodili domov istý čas MHD, aj v zime, a nepochoreli.

stanulienkat
18. mar 2025

Samozrejme, že v tomto počasí musíš dávať pozor, aby ju neofúklo, dobre ju vysušiť, teplo ju obliecť. Ja ako dieťa som v takomto zimnom počasí zakaždým ochorela, keď som išla z plávania. Aj moje dieta. Dokonca ešte aj teraz. Preto v zimnych mesiacoch nechodim do plavarni.

xrcdny16
18. mar 2025

Chodime od 6 mes nonstop (zaciatok bol januar). Teraz bude mat 2 roky v pohode. Sak nejde mokry von.

autor
18. mar 2025

Ďakujem dievčatá za názory ☺️