icon

Je plávanie v chladnom počasí bezpečné pre deti?

17. mar 2025

Ahojte. Prihlásila som malú na plávanie,nemusím sa báť že v tomto počasi ju vonku ofukne a ochorie keď vyjde von však ?
Má 4r 🫣

siska53
•
17. mar 2025

Vzdy si dokladne vysuste vlasy, chvilu pockajte dnu a nech je dobre oblecena s ciapkou na usiach.

mariynka
•
17. mar 2025

8r syn plaval rok. Nikdy neochorel. A to sme z plavania chodili busom. Vyfenovat, ciapku a ja som aj na rifle davala nepremokave gate, aby ho neprefuklo.

janickacrazy
•
17. mar 2025

Neboj sa, ja som chodila roky na tréningy plavecké, aj v zime, vlasy vysušené len tak na rýchlo, ani raz som nebola chorá, to isté moja sestra.

stellarstar
•
17. mar 2025

Snáď s nou nepôjdeš mokrá von a nepôjdete pol h pešo? A chladno bude už len tento týždeň a ptm od budúceho týždňa zas teplo

gelifil
•
17. mar 2025

To fakt sa moze jedna matka (teda dospela zena) toto pytat?

patta89
•
17. mar 2025

Moj syncek plava uz druhu zimu - kurz ma od januara do marca, zacal ako 3rocny...ani raz z toho neochorel, aj dnes ma plavanie

autor
•
17. mar 2025

@gelifil keby ste si s malou prešli chorobami a častými hospitalizáciami máte strach aj z obyčajného sopla ..

gelifil
•
17. mar 2025

ako ma toto posudit cudzi clovek na nete?...samozrejme, ze moze ochoriet, ved fuka silny studeny vietor, pocitovo je minus

simca06022011
•
17. mar 2025

tak samozrejme, ze sa musis bat. NIkto ti nepovie, ze nebude chora... na plavanie si ju mohla prihlasit aj v lete ak ma zdravotne problemy a je na to citliva.
Ale inak nie, nemusi prechladnut a ano moze. A nemusi zo vzduchu vonku, moze kludne aj z bazena, alebo okolia bazena, satne... zaklad je poriadne sa vysusit, pamatam, ze trenerka nam kontorlovala za usami a na krku vlasy, ci je vsetko suche :D a potom riadne obliect, ciapka je nutnost a domov. Ono na jednej strane to poamaha, aj otuzuje, cize imunita sa buduje ale na druhej, nikto nezaruci ze neochorie. Vsetko to potrebuje cas 🙂
Atkualne moze byt chora z hocicoho, take vykyvy pocasia su...

mamamasama
•
17. mar 2025

A čo ju ofúkne? Baktéria, alebo vírus? Ach, ženy 🤦🏻‍♀️🤣

autor
•
18. mar 2025

@simca06022011 ďakujem ❤️

autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
autor
•
18. mar 2025

@gelifil lebo x mám chodilo plávať s deťmi a majú skúsenosť,ktoru zrejme ty nemáš.
Ostatné normálne reagovali a ty napíšeš že či sa toto môžem spýtať a zároveň jasneze môže byť chorá.
Ďalšia sa smeje, že čo ju ofukne ? 🫣

kristina2412
•
18. mar 2025

Ja som dcére počas zimy plávanie zrušila , vlasy má po pás , husté, nikdy jej poriadne nepreschli ,navyše má to dosť ďaleko pešou chôdzou od zástavky, sama mi povedala že cez zimu nie . Teraz by som sa už ale nebála , zima bude možno týždeň, navyše na 4 ročné dieťa dohliadneš , nie ako ja,na pubertiačku, ktorá si dá čiapku dole za každým rohom 😄

gelifil
•
18. mar 2025

a co maju tie matky kristalovu gulu?.........a ked ti tu napisu, ze neochorie, tak nemoze byt chora?...fakt divne

autor
•
18. mar 2025

@gelifil ja neviem načo sa zapájajú do diskusie ženy,ktoré k tomu nemajú čo povedať.
99% odpovedalo normálne, ale tvoje 1% nesmie chýbať 😆

lilke
•
18. mar 2025

Obe deti plávali od 3r. Tiež imunita nič moc. Treba poriadne vysušiť vlasy a dobre obliecť. My sme dokonca chodili domov istý čas MHD, aj v zime, a nepochoreli.

stanulienkat
•
18. mar 2025

Samozrejme, že v tomto počasí musíš dávať pozor, aby ju neofúklo, dobre ju vysušiť, teplo ju obliecť. Ja ako dieťa som v takomto zimnom počasí zakaždým ochorela, keď som išla z plávania. Aj moje dieta. Dokonca ešte aj teraz. Preto v zimnych mesiacoch nechodim do plavarni.

xrcdny16
•
18. mar 2025

Chodime od 6 mes nonstop (zaciatok bol januar). Teraz bude mat 2 roky v pohode. Sak nejde mokry von.

autor
•
18. mar 2025

Ďakujem dievčatá za názory ☺️