icon

Jesenná vrecúšková výmena 2016

extra
3. aug 2016

Baby, založila som skupinu, aby sme to mali priehľadnejšie, môžete sem dať svoje návrhy na aktivity🙂

Strana
z3
bambulka18
7. aug 2016

@aktaktak skus pozriet moj navrh cislo 6, je to nieco podobne ako tvoja 3- krabicka. Vedela by si to spravit aj tak, ze by sa tie predlohy na hladanie dali menit, aby som to mohla v priebehu roka obmienat? Ak ano tak ja by som brala tuto aktivitku 🙂

bambulka18
7. aug 2016

@alfonzo ej ty si ale sikulka 🙂 , ten rozmer bude super

aktaktak
7. aug 2016

@bambulka18 pozerala som az ked som pridala moje ďalšie návrhy a zdá sa mi lepšia ako len tá moja škatuľka obyčajná... hm... myslím že by sa to dalo urobiť tak, že to rozstrihnes na malé štvorčeky zalaminujes každý zvlast alebo len celú tú predlohu zalaminovat a podlepit to suchým zipsom a tak to obmieňať podľa ročného obdobia... len čo v zime? Resp.akych 10 veci podľa ročných období sa tam dá menit? Po pravde 40 veci ma teraz nenapadlo ... 😃

aktaktak
7. aug 2016

@bambulka18 ale nie je problém to urobiť - ja som prvýkrát zapojená do takejto výmeny tak neviem ako to chodí 😉

bambulka18
7. aug 2016

@aktaktak to mi nenapadlo rozdelit to na male obrazky, ale je to super, tak by sa to dalo este viac kombinovat a aktivitka by mohla byt atraktivna dlhe obdobie. Krabicka by mohla byt od vajicok, tak by to podporovalo u deti aj zmysel pre poriadok (kazda vecicka ma svoje mieto, aj ked tam nevojde velka siska 🙂 ) S tymi obrazkami podla obdobi som rozmyslal nad tym ze v jari by sa hladalo 10 rôznych kvetiniek (najcastejsie rastucich na sidlisku) v lete listy stromov, v jeseni plody ( zalud, rozne sisky, gastan, orech, javorove dvojnazky, bahniatka, plod topola...) v zime mi napadaju sisky, trnky, jarabina, kôra stromu, kamienok, rôzne druhy ihlicia
Bude to velmi pekna a naucna aktivitka 😉 .
Jaj a male deti ktore este nebavi hladat mozu zbierat co najdu a doma priradzovat obrazky

bambulka18
7. aug 2016

@aktaktak este mi napadlo 🙂 k zime vtacie pierko a stromova huba

aktaktak
7. aug 2016

@bambulka18 ok, to by mohlo byť aspoň sa aj ja niečomu priučim ... a krabičku od vajíčok má každý doma a existuje aj taká 6 miestna - ta by nebola lepšia-spratnejsia?

bambulka18
7. aug 2016

@aktaktak mozeme sa dohodnut na nejakom pocte obrazkov podlepenych suchym zipsom a doma si to uz kazda nakombinuje na aku krabicku bude chciet

extra
autor
7. aug 2016

@pastelka13 @miriamba baby, chcete sa k nám pridať alebo nie?

alfonzo
7. aug 2016

@extra pastelka je do utorka mimo

extra
autor
7. aug 2016

@alfonzo a máme s ňou počítať?🙂

extra
autor
7. aug 2016

@bambulka18
@gabika5
@alfonzo
@zbruna
@aktaktak
@hankajen
@ifoneta
@nikinka43 baby poslala som vám žiadosť do súkromky, pridajte ta svoje návrhy, budeme hlasovať🙂

pastelka13
7. aug 2016

Ahojte,do utorka urcite vlozim navrhy ... som odcestovana.Ďakujem za trpezlivost 🙂

alfonzo
7. aug 2016

@extra pisala tu spravu, že ma nejake divadielko a že bude rozmyslat , tak neviem, pockajme a uvidime , ked pride. ak je nas malo, mam navrh na jednu maminu, ktora chcela ist do prirodovedy, ale na fb. možnoo by sa pridala. oslovim ju ?

extra
autor
7. aug 2016

@pastelka13 jasné, pošlem ti ešte pozvánku do súkromky🙂

extra
autor
7. aug 2016

@alfonzo je nás 10 + @bambi10 a @miriamba sa ešte na 100 % nevyjadrili, myslím, že to stačí🙂

miriamba
8. aug 2016

Ahojte dievčatá 🙂 Boli sme na výlete, tak som len premýšľala a vidím, že tu sa riadne pracuje... Troška sa v tom strácam.... Je ešte nejaký zaujímavý nápad a nie je realizátor? Môžem niečo prevziať. Veľa som toho nevymyslela... chcela som aktivitu na premeny počasia alebo šarkana, ktorý by mal chvost na rôzne zapínania (ale to sa vam asi bude zdať ľahké ...🙂 )

gabika5
8. aug 2016

@miriamba podla mna aktivita o pocasi by bola fajn. Pridaj sa do sukromnej skupiny. Tam uz uvidis prehladnejsie vsetko. Napad so sarkanmi sa mi tiez paci, len pre nas je to uz jednoduche.

bambi10
8. aug 2016

@extra ja sa teda radsej vzdavam ak nevadi, dve aktivity by som urcite casovo nezvladla

aktaktak
8. aug 2016

@bambi10 nerozmyslis si to? Veľmi som sa na Tvoju aktivitu tešila, tak by si si vybrala tiež len jednu aktivitu od každej -ci takto to nefunguje?

zbruna
8. aug 2016

@bambi10 Este nevzdavaj, este sme sa nedohodli ani na pocte aktivit, ani na termine...pridaj svoju aktivitku do sukromnej skupiny a uvidime 🙂

miriamba
8. aug 2016

@extra prosím pridáš ma do súkromnej skupiny?

alfonzo
8. aug 2016

@miriamba poslala ti pozvanku, či nie? ak ano , staci ju potvrdit 🙂

miriamba
8. aug 2016

niečo také som myslela... počasie, ročné obdobia alebo aj s kalendárom...
alebo len kvietok resp. strom počasia + kartičky s počasím.... (všetko som našla na MK 🙂

miriamba
8. aug 2016

@alfonzo ešte nie...

bambulka18
9. aug 2016

@miriamba ja so v skupine pridavala jeden navrh na pocasie, ale kedze to budes spracovavat aj ty, tak ja svoj navrh stiahnem 🙂 ale mozes si ho pozriet pre inspiraciu (mozno oslovi)

miriamba
9. aug 2016

@bambulka18 ďakujem, niečo podobné som mala na mysli, zíde sa Tvoj návrh 🙂

zuzu122
10. aug 2016

Ahojte dievcata, pre aky vek vyrabate aktivity? Bolo by este volne miesto?

zbruna
11. aug 2016

@zuzu122 Ahoj, aktivity su pre vek 2+, kontaktuj EXTRA ako iniciatorku vymeny...

Strana
z3