Jesenná vrecúšková výmena 2016
Baby, založila som skupinu, aby sme to mali priehľadnejšie, môžete sem dať svoje návrhy na aktivity🙂
@alfonzo ej ty si ale sikulka 🙂 , ten rozmer bude super
@bambulka18 pozerala som az ked som pridala moje ďalšie návrhy a zdá sa mi lepšia ako len tá moja škatuľka obyčajná... hm... myslím že by sa to dalo urobiť tak, že to rozstrihnes na malé štvorčeky zalaminujes každý zvlast alebo len celú tú predlohu zalaminovat a podlepit to suchým zipsom a tak to obmieňať podľa ročného obdobia... len čo v zime? Resp.akych 10 veci podľa ročných období sa tam dá menit? Po pravde 40 veci ma teraz nenapadlo ... 😃
@bambulka18 ale nie je problém to urobiť - ja som prvýkrát zapojená do takejto výmeny tak neviem ako to chodí 😉
@aktaktak to mi nenapadlo rozdelit to na male obrazky, ale je to super, tak by sa to dalo este viac kombinovat a aktivitka by mohla byt atraktivna dlhe obdobie. Krabicka by mohla byt od vajicok, tak by to podporovalo u deti aj zmysel pre poriadok (kazda vecicka ma svoje mieto, aj ked tam nevojde velka siska 🙂 ) S tymi obrazkami podla obdobi som rozmyslal nad tym ze v jari by sa hladalo 10 rôznych kvetiniek (najcastejsie rastucich na sidlisku) v lete listy stromov, v jeseni plody ( zalud, rozne sisky, gastan, orech, javorove dvojnazky, bahniatka, plod topola...) v zime mi napadaju sisky, trnky, jarabina, kôra stromu, kamienok, rôzne druhy ihlicia
Bude to velmi pekna a naucna aktivitka 😉 .
Jaj a male deti ktore este nebavi hladat mozu zbierat co najdu a doma priradzovat obrazky
@aktaktak este mi napadlo 🙂 k zime vtacie pierko a stromova huba
@bambulka18 ok, to by mohlo byť aspoň sa aj ja niečomu priučim ... a krabičku od vajíčok má každý doma a existuje aj taká 6 miestna - ta by nebola lepšia-spratnejsia?
@aktaktak mozeme sa dohodnut na nejakom pocte obrazkov podlepenych suchym zipsom a doma si to uz kazda nakombinuje na aku krabicku bude chciet
@pastelka13 @miriamba baby, chcete sa k nám pridať alebo nie?
Ahojte,do utorka urcite vlozim navrhy ... som odcestovana.Ďakujem za trpezlivost 🙂
@pastelka13 jasné, pošlem ti ešte pozvánku do súkromky🙂
Ahojte dievčatá 🙂 Boli sme na výlete, tak som len premýšľala a vidím, že tu sa riadne pracuje... Troška sa v tom strácam.... Je ešte nejaký zaujímavý nápad a nie je realizátor? Môžem niečo prevziať. Veľa som toho nevymyslela... chcela som aktivitu na premeny počasia alebo šarkana, ktorý by mal chvost na rôzne zapínania (ale to sa vam asi bude zdať ľahké ...🙂 )
@miriamba ja so v skupine pridavala jeden navrh na pocasie, ale kedze to budes spracovavat aj ty, tak ja svoj navrh stiahnem 🙂 ale mozes si ho pozriet pre inspiraciu (mozno oslovi)
@bambulka18 ďakujem, niečo podobné som mala na mysli, zíde sa Tvoj návrh 🙂
Ahojte dievcata, pre aky vek vyrabate aktivity? Bolo by este volne miesto?

@aktaktak skus pozriet moj navrh cislo 6, je to nieco podobne ako tvoja 3- krabicka. Vedela by si to spravit aj tak, ze by sa tie predlohy na hladanie dali menit, aby som to mohla v priebehu roka obmienat? Ak ano tak ja by som brala tuto aktivitku 🙂