icon

Jesenná vrecúšková výmena - dinosaurus, vesmír, hviezdy

kajka18
27. júl 2015

Ahoj dievcata... Mame doma uz mnozstvo aktivitiek rozneho druhu aj zamerania... Ale teraz by som rada vyskusala vymenu na 2 temy, ktore su u nas naozaj momentalne top 😉 Verim, ze sa najde viac mamiciek, ktore maju deticky zblaznene do dinosaurov alebo vesmiru... Termin ukoncenia vymeny bude OKTOBER 2015. Co vy na to?

Jesenná vrecúšková výmena - dinosaurus, vesmír, hviezdyJesenná vrecúšková výmena - dinosaurus, vesmír, hviezdyJesenná vrecúšková výmena - dinosaurus, vesmír, hviezdyJesenná vrecúšková výmena - dinosaurus, vesmír, hviezdyJesenná vrecúšková výmena - dinosaurus, vesmír, hviezdyJesenná vrecúšková výmena - dinosaurus, vesmír, hviezdy
Strana
z2
michalajulka
30. júl 2015

@kajka18 Ja by som sa tiež rada pridala 🙂 Vďaka za pozvanie...

bibi78
2. aug 2015

ja sa tentokrat nepridam, moj maly na tomto este stale nefici, vacsinou len par aktivit vyuziva, zvysok je skor pre predskolakov. dakujem za pozvanie. majte z toho radost vy aj vasi drobci!

kiariq
4. aug 2015

@kajka18 vies co, ja by som sa predsa len pridala 🙂 boli sme v ZOO v Dinoparku, malu to zaujalo a vesmirne knihy sme uz tiez listovali... 🙂 ale budem teraz 2 tyzdne mimo... do kedy chces dat deadliny na navrhy?

kajka18
autor
5. aug 2015

@kiariq do konca augusta 😉

johankaa
11. aug 2015

@kajka18 ahoj, prosím, máte ešte voľné miesto? malý je akurát maniak na dinosaury 🙂

luciah1
17. aug 2015

ahoj, ešte máte voľné miesto ?

sesilia
17. aug 2015

aj ja by som sa rada pridala.

kajka18
autor
17. aug 2015

@johankaa
@luciah1
@sesilia
Dievcata, poslala som vam pozvanku do sukromnej skupiny... tam mozte vkladat navrhy 😉

johankaa
17. aug 2015

@kajka18 ďakujem, ja už pracujem pomaly aj na prototypoch 🙂

sk_lenka
10. dec 2016

Ahojte, ak este ficite na dinosauroch, rada by som tu spravila reklamu mojmu sikovnemu manzelikovi... vyraba tricka a nejake nam zostali z predvianocnej burzy (v. 122, 7 eur). Ak by bol zaujem, pozyvam vas do bazarika sem: https://www.modrykonik.sk/market/detske-tricka-...... velmi rada aj vymenim za aktivity z tejto vymeny, ktore uz pripadne nepotrebujete. vdaka 🙂

@kajka18, @llela, @cicamica1980, @luckadominika, @kiariq, @sticza, @majuska0407, @eca12, @denkadenka, @vampgirl, @lesy, @smolinka024, @arwen12, @rienok, @christina87, @hutyna, @michalajulka, @silsil, @romanovaz, @vampgirl, @mamkabeika, @lenusskaa, @sileta, @marienkamyd, @silvia259, @luciah1, @arwen12, @bibi78, @drahuska11, @janikes, @mimamijami, @vmata, @anculala, @stagi, @fada, @lusily, @edulkobaby, @evdzelyn, @futasova, @christina87, @jelen, @luciamartin, @marcelka932,
@mima551, @nikus5, @pupik111, @sony2002, @zuzkalika, @zizka, @meryenes, @eva_beva

sk_lenka
10. dec 2016

a este ilustracne foto 🙂

Strana
z2