Jesenná vrecúšková výmena - dinosaurus, vesmír, hviezdy
Ahoj dievcata... Mame doma uz mnozstvo aktivitiek rozneho druhu aj zamerania... Ale teraz by som rada vyskusala vymenu na 2 temy, ktore su u nas naozaj momentalne top 😉 Verim, ze sa najde viac mamiciek, ktore maju deticky zblaznene do dinosaurov alebo vesmiru... Termin ukoncenia vymeny bude OKTOBER 2015. Co vy na to?

ja sa tentokrat nepridam, moj maly na tomto este stale nefici, vacsinou len par aktivit vyuziva, zvysok je skor pre predskolakov. dakujem za pozvanie. majte z toho radost vy aj vasi drobci!
ahoj, ešte máte voľné miesto ?
aj ja by som sa rada pridala.
Ahojte, ak este ficite na dinosauroch, rada by som tu spravila reklamu mojmu sikovnemu manzelikovi... vyraba tricka a nejake nam zostali z predvianocnej burzy (v. 122, 7 eur). Ak by bol zaujem, pozyvam vas do bazarika sem: https://www.modrykonik.sk/market/detske-tricka-...... velmi rada aj vymenim za aktivity z tejto vymeny, ktore uz pripadne nepotrebujete. vdaka 🙂
@kajka18, @llela, @cicamica1980, @luckadominika, @kiariq, @sticza, @majuska0407, @eca12, @denkadenka, @vampgirl, @lesy, @smolinka024, @arwen12, @rienok, @christina87, @hutyna, @michalajulka, @silsil, @romanovaz, @vampgirl, @mamkabeika, @lenusskaa, @sileta, @marienkamyd, @silvia259, @luciah1, @arwen12, @bibi78, @drahuska11, @janikes, @mimamijami, @vmata, @anculala, @stagi, @fada, @lusily, @edulkobaby, @evdzelyn, @futasova, @christina87, @jelen, @luciamartin, @marcelka932,
@mima551, @nikus5, @pupik111, @sony2002, @zuzkalika, @zizka, @meryenes, @eva_beva

@kajka18 Ja by som sa tiež rada pridala 🙂 Vďaka za pozvanie...