icon

Kúpim Super zings

canany
5. sep 2020

Kupim z prvej serie nasledovne figurky:
Ironhead - kladivo
Fizzer - flasa
Badnana - banan
Ring ding - budik
The champ - boxovaci pytel
Jack the juicer - rucny odstavovac
Lock down - trezor
T-mate - paradajka
Mega veg - mrkva
Coolizer- zmrzlina
Elektron - baterka
Great ter - kuchynske struhadlo

Prosim ponuknite, nakolko tato seria uz nie je dostat v obchodoch, neviem uz kde zhanat a na vymenu mame len dvoch Mr.c - pomaranc a Red ray - ketchup.

Dakujem

kapino107
24. mar 2021

@canany dobrý deň ešte je to aktualne?

canany
autor
24. mar 2021

@kapino107 ano, ale v pozmenenej zostave, lebo niektore sme uz doplnili a uz mame nejakych 6 serii nekompletnych

kapino107
25. mar 2021

@canany my akurát riešime 2 sériu ak by ste mali záujem o výmenu, resp. dačo mame navyše aj z 1 série. V 2 sérii potrebujeme zelený reflektor, zelený burger, fialový štít a fialovú práčku. Ak by ste dačo z toho mali aj by sme kúpili. A na výmenu v 2 sérii mame - na obrazku. Z 1. série napíšte co vám chýba a pozriem ci to synovec má navyše.

canany
autor
3. apr 2021

@kapino107 konecne som sa k tomu dostala a porovnala co sme doplnili. Z dvojky nam chyba strienorne srob a srobovak, lopta americky futbal, zlaty cukrik. A navyse mame len oranzovu ponozku, fialovy toaletak a zlty toast.
Z prvej serie nam chyba kladivo, baterka, box pytel, trezor, mrkva, zmrzlina.

kapino107
3. apr 2021

@canany no z toho co vám chýba mame kladivo, box vrece (obe farebné varianty), modrú mrkvu a zmrzlinu (obe farebné varianty).

kapino107
3. apr 2021

@canany tak ešte predsa aj oranžový trezor sme našli. Cena je tak ako sme kupili1€ + poštovné. Dajte mi vedieť ci mate záujem.

canany
autor
4. apr 2021

Tak by som mala zaujem o
Mrkvu
Trezor
Zlty boxovaci pytel
Oranzovu zmrzlinu
To kladivo je take strieborne? Nevidim ho na foto.
Dakujem za odpoved

kapino107
4. apr 2021
michaelaheskova
8. júl 2022

Vymiena este niekyo Superzings? Zhanam zltu popolnicu z 1 serie a toto mam na vymenu. Zbierame po 9 seriu. Ak mate na vymenu prosim ponuknite.