icon

Lapbook - interaktívna kniha pre deti od 1,5 roka

iivkaa1
1. feb 2014

Ahojte. Viem, ze teraz mate asi este vela prace, ale napadla ma myslienka, ci by ste niektora nemala zaujem o vyrobu interaktivnej knizky, nieco ako Lapbook (kuk na MK alebo nete). Chcelo by to velku kreativitu, sikovnost a asi velke pracovne nasadenie 🙂
Najprv sa chcem spytat vas z momentalnej vymeny, az potom ostatnych.

S vyrobou takejto knizky nemam ziadne susenosti, ale posielam zopar info, aku mam predstavu:
- bolo by nas max. 10, pretoze vyroba je casovo narocna
- deadline maj 2014
- vekova kategoria: 1, 5 roka a viac
- temy "kniziek": NAPR.: geometricke tvary, farby, rocne obdobia, zvierata, strava, zdravie, zmysly, povolania, emocie, denny rezim ...
- kto ma pristup k laminovacke - velka vyhoda, nakolko si myslim, ze kvoli setrnosti stran pred detmi je laminovacka potrebna

Knizky by boli interaktivne (vrecuska s kartickami, otacacie kolesa, vlozene leporelka, mohlo by sa do nich kreslit so zmazatelnymi fixkami, rozne skladacky, mozno magnetky, karticky na suchy zips... )
Nikdy som takuto knizku nevyrabala, ale velmi sa mi paci predstava jednej temy v jednom celku - knizke a este mnoho mnoho dalsieho 🙂

Tuto temu zalozila predtym slniecko379, ale stopli to,tak skusam ja 🙂

@slniecko379 @miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka

Strana
z7
maryennn1
18. feb 2014

čo ti mám poslať fotku? 😀 😀 😀 😀

pezu
18. feb 2014

oki, tak buduci tyzden zacnem robit na knihe aj ja. a ako su na tom ostatne dievcata?

miskanasa
18. feb 2014

Baby, ja sa nezucastnim...mezi ma to ale zacala som podnikat a zaberie mi to viac casu ako som myslela a uz som v 2 vymenach, ktore by som nechcela opustit..

miskanasa
18. feb 2014

@maryennn1 mozno meno na facebooku🙂

slniecko379
19. feb 2014

@miskanasa ok - chapem 🙂

slniecko379
19. feb 2014

@maryennn1, @iivkaa1, @moninka1, @pezu, @katuska103, @kallocka
baby, takze ak sa katuska103 a kallocka nevyjadria, je nas len 5... ja by som cakala, kym nas nebude viac, hmmm?

maryennn1
19. feb 2014

@slniecko379 aj ja by som za čakanie 🙂

kallocka
19. feb 2014

Ahojte, mam na krku po veceroch este skolske povinnosti, ale ked som povedala, ze idem tak idem. Doma mam pekne obrazky ovocia a zeleniny v slovencine, anglictine a cestine. Vedela by som to pouzit 🙂 nevadilo by mi keby nas bolo menej, bola by to mini vymena 🙂 menej kusov, menej caso narocne 🙂

pezu
19. feb 2014

ja sa viem prispôsobiť väčšine, ak bude za cakanie, tak v pohode pockam, ak za nečakanie 🙂 viem zacat na knihe robiť

slniecko379
20. feb 2014

@katuska103
davno si sa neozvala, pridavas sa k nam? 🙂
daj prosim vediet "asap" 🙂

moninka1
24. feb 2014

@slniecko379 ja vzhladom na maly pocet zatial cakam ... do vyroby prototypy sa pustim ,az ked bude jasny pocet ...

maryennn1
24. feb 2014

@slniecko379 vieme čo je nového?

pezu
24. feb 2014

ahojte dievčatá, nemáme niečo nove?

slniecko379
24. feb 2014

Ahojte baby🙂 je nas asi len 6, tak este pockame,nie? 🙂 inak cez vikend som bola na snezienky a uz ich lisujem 🙂
Tak este raz vyzyvam vsetk kreativne a sikovne maminky nech sa pripoja 🙂

pezu
4. mar 2014

Ahojte, stále hľadáme šikovné baby, ktoré sa chcú realizovať pre svoje detičky a maju chuť pridať sa k nám s výrobou interaktívnej knihy.
Ozvite sa 🙂

Strana
z7