Lapbook - interaktívna kniha pre deti od 1,5 roka
Ahojte. Viem, ze teraz mate asi este vela prace, ale napadla ma myslienka, ci by ste niektora nemala zaujem o vyrobu interaktivnej knizky, nieco ako Lapbook (kuk na MK alebo nete). Chcelo by to velku kreativitu, sikovnost a asi velke pracovne nasadenie 🙂
Najprv sa chcem spytat vas z momentalnej vymeny, az potom ostatnych.
S vyrobou takejto knizky nemam ziadne susenosti, ale posielam zopar info, aku mam predstavu:
- bolo by nas max. 10, pretoze vyroba je casovo narocna
- deadline maj 2014
- vekova kategoria: 1, 5 roka a viac
- temy "kniziek": NAPR.: geometricke tvary, farby, rocne obdobia, zvierata, strava, zdravie, zmysly, povolania, emocie, denny rezim ...
- kto ma pristup k laminovacke - velka vyhoda, nakolko si myslim, ze kvoli setrnosti stran pred detmi je laminovacka potrebna
Knizky by boli interaktivne (vrecuska s kartickami, otacacie kolesa, vlozene leporelka, mohlo by sa do nich kreslit so zmazatelnymi fixkami, rozne skladacky, mozno magnetky, karticky na suchy zips... )
Nikdy som takuto knizku nevyrabala, ale velmi sa mi paci predstava jednej temy v jednom celku - knizke a este mnoho mnoho dalsieho 🙂
Tuto temu zalozila predtym slniecko379, ale stopli to,tak skusam ja 🙂
@slniecko379 @miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka
oki, tak buduci tyzden zacnem robit na knihe aj ja. a ako su na tom ostatne dievcata?
Baby, ja sa nezucastnim...mezi ma to ale zacala som podnikat a zaberie mi to viac casu ako som myslela a uz som v 2 vymenach, ktore by som nechcela opustit..
@miskanasa ok - chapem 🙂
@slniecko379 aj ja by som za čakanie 🙂
Ahojte, mam na krku po veceroch este skolske povinnosti, ale ked som povedala, ze idem tak idem. Doma mam pekne obrazky ovocia a zeleniny v slovencine, anglictine a cestine. Vedela by som to pouzit 🙂 nevadilo by mi keby nas bolo menej, bola by to mini vymena 🙂 menej kusov, menej caso narocne 🙂
ja sa viem prispôsobiť väčšine, ak bude za cakanie, tak v pohode pockam, ak za nečakanie 🙂 viem zacat na knihe robiť
@katuska103
davno si sa neozvala, pridavas sa k nam? 🙂
daj prosim vediet "asap" 🙂
@slniecko379 ja vzhladom na maly pocet zatial cakam ... do vyroby prototypy sa pustim ,az ked bude jasny pocet ...
@slniecko379 vieme čo je nového?
ahojte dievčatá, nemáme niečo nove?
Ahojte baby🙂 je nas asi len 6, tak este pockame,nie? 🙂 inak cez vikend som bola na snezienky a uz ich lisujem 🙂
Tak este raz vyzyvam vsetk kreativne a sikovne maminky nech sa pripoja 🙂
Ahojte, stále hľadáme šikovné baby, ktoré sa chcú realizovať pre svoje detičky a maju chuť pridať sa k nám s výrobou interaktívnej knihy.
Ozvite sa 🙂
@slniecko379
@miskanasa
@iivkaa1
@lululaila
@moninka1
@pezu
@katuska103
@kallocka
Baby, ak mate cas a chut, srdecne pozyvam 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/sporty-hobby-a-zaujmy/lapbooky-domace-zvieratka-termin-april-2/

čo ti mám poslať fotku? 😀 😀 😀 😀