icon

Lapbooks - výmena, 2 - 3 roky

sunsun
8. jan 2014

pozyvam tvorive a sikovne maminky, ktore by mali zaujem vytvarat a vymienat interaktivne knihy/pracovne zosity (lapbook-y) ... tesim sa na napady a inspiracie... http://www.montessoridoma.cz/?p=15517

Strana
z16
sunsun
autor
17. júl 2014

@lyrrya ja uz mam hotovo, nakoniec som to az vcera v noci dorobila, dnes ide... ospravedlnujem sa, ale nebola som to schopna skor dorobit... 😒

lyrrya
17. júl 2014

@sunsun 😉 ok, len som sa pytala,ci nevisi niekde na poste

sunsun
autor
17. júl 2014

@lyrrya ja som aj chcela pisat, ale reku napisem hned, ked poslem... a teda prave sa chystam na postu, takze uz pojde.... poslem 1. triedou, nech je rychlo...🙂

adelajda2012
17. júl 2014

@lyrrya to fakt az dnes??? Ved to islo prvou triedou... No nic, ved uz pockaaaame a velmi sa tesime 🙂

lyrrya
18. júl 2014

@adelajda2012 veruze az vcera,tiez som sa divila a vyhliadala uz zlty listok,ze ci nahodou mi ho len nehodili do schranky

lyrrya
19. júl 2014

@sunsun balicek vcera dosiel, len som nestihala vcera na net 🙂 tak uz cakam len posledny balik baby a potom povazim a posielam.
@adelajda2012

lucirella
20. júl 2014

Dievcata, prepactw za zdrzanie, ale nemozne sa stalo skutocnostou a je to hotove a poslane 🙂. V piatok rano som to posielala. Ospravedlnujem sa, ale skor som to ozaj nebola schopna dokoncit. Len dufam, ze vsetko bude drzat ako ma.

lyrrya
21. júl 2014

@adelajda2012
@lucirella
@sunsun
@pastelka13
baby vsetky lapbooky su uz u mna, dnes pobalim a odvazim. vecer vam napisem postovne a moje cu do sprav. a do konca tyzdna uz budete mat hadam aj lapbooky doma 😉

lyrrya
22. júl 2014

@adelajda2012
@lucirella
@sunsun
@pastelka13
ospravedlnujem sa,ze az dnes, ale tak, oslavujem vo velkom, navstevy sa mi nahlasili prostred tyzdna nam miesto ocakavaneho vikendu 😎 tak som chystro daco kuchtila...
spravy mate poposielane, baliky posielam zajtra na poste, verim, ze peniazky ponaskakuju pocas tyzdna na ucet. verim vam baby, tkisto ako ste vy verili mne, ked ste lapbooky poposielali na moju adresu 😵

sunsun
autor
25. júl 2014

@lyrrya lucka, ja som posielala peniazky az dnes, len v noci sme sa vratili z dovolenky, akurat idem na postu vybrat balicek... vdaka....🙂

sunsun
autor
26. júl 2014

@lyrrya @adelajda2012 @lucirella @pastelka13 baby, balicek dorazil, uz sme aj otvorili, popozerali, nieco poskusali.... , je to nadherne...🙂 obrovska poklona kazdej jednej z vas, naozaj kopec mravencej prace, hodiny a hodiny strihania, lepenia, ..... a nadherny vysledok... dakujeme...

pastelka13
26. júl 2014

ahojte,aj my sa uz kochame .... su fakt krasne,a som rada,ze som vydrzala do konca,fakt sa oplatilo 🙂

lyrrya
26. júl 2014

@adelajda2012
@pastelka13 baby peniazky uz aj nabehli 😉
@sunsun veru aj my sme sa vcera uz aj hrali, v kazdom lapbooku si nasiel nieco,co ho zaujalo a bavilo,od coho nechcel ist dalej. baby mam otazku: ked ste laminovali-cim ste lepili suche zipsy? ja som skusala najprv sekundove-ale to som prerobila a nakoniec tavnou pistolou. ci ste mali chemopren,ci ako? dajte vediet 🙂

@sunsun este som sa chcela opytat z akeho materialu su tie ozdoby na stromcek a vtacik? neviem to identifikovat. dik

sunsun
autor
26. júl 2014

@lyrrya je to machova guma.... vtacik je z takej tensej a na ozdoby som zohnala hrubsiu (len sa velmi zle strihala)... 😉

adelajda2012
26. júl 2014

@lyrrya ja mam taky samolepiaci suchy zips, nedavala som lepidlo
@sunsun tu hrubu machovku vraj treba rezat nejakym nozom specialnym. Strihat sa to moc neda, ale nam nevadia aj postrihane, pohrali sme sa 🙂
Dnes sme nad lapbookmi stravili pol dna. Najvacsi uspech ma od @lucirella - zvieratka su momentalne u nas in 🙂

lyrrya
27. júl 2014

@sunsun dakujem 🙂

@adelajda2012 vidis,to ma nenapadlo kupit hned taky. nabuduce budem mudrejsia 🙂

sunsun
autor
27. júl 2014

@lyrrya si sa pytala na ten suchy zips, ja som tiez mala samolepiaci..., je rozhodne pevnejsi, ako ked sa prilepi tavnou pistolou, al. lepidlom sek.

sunsun
autor
28. júl 2014

@lyrrya my sme vcerajsi den stravili nad jesenou, je genialna...🙂 zatial je top macko, drobec ho stale oblieka a vyzlieka, zahrali sme si uz aj pexeso, az som bola prekvapena, ako mu to islo, ... a to jablcko je uplne super..., stale v tvojom lapbooku odkryvame prekvapenia, z ktorych sme nadseni....🙂

lyrrya
28. júl 2014

@sunsun jej super,som rada. u nas vedu lastovicky, macko a tienove pexeso a samozrejme listy dava na strom neustale. kopu veci sme este nevyuzili z mojho lapbooku.
my zo zimy najradsej zdobime stromcek, krmi vtacika a lanovku skusa nonstop 😀

lyrrya
15. aug 2014

@adelajda2012
@lucirella
@sunsun
@pastelka13
baby ak by ste mali zaujem o dalsiu vymenu, rozbieha sa nova skupinka - tento raz len bussy bags 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/sporty-hobby-a-zaujmy/vymenne-aktivitky-pre-3-5-rocne-deticky-2/
chceli by sme, aby nas bolo okolo 10

adelajda2012
3. feb 2015

@kajka18 dakujem velmi pekne, chut by aj bola, ale cas teraz urcite nie 🙂

lucia_ma
17. okt 2016

Baby nepredavate niektore tie lapbooky? Vdaka

Strana
z16