Lapbooks - výmena, 2 - 3 roky
pozyvam tvorive a sikovne maminky, ktore by mali zaujem vytvarat a vymienat interaktivne knihy/pracovne zosity (lapbook-y) ... tesim sa na napady a inspiracie... http://www.montessoridoma.cz/?p=15517
@lyrrya to fakt az dnes??? Ved to islo prvou triedou... No nic, ved uz pockaaaame a velmi sa tesime 🙂
@adelajda2012 veruze az vcera,tiez som sa divila a vyhliadala uz zlty listok,ze ci nahodou mi ho len nehodili do schranky
@sunsun balicek vcera dosiel, len som nestihala vcera na net 🙂 tak uz cakam len posledny balik baby a potom povazim a posielam.
@adelajda2012
Dievcata, prepactw za zdrzanie, ale nemozne sa stalo skutocnostou a je to hotove a poslane 🙂. V piatok rano som to posielala. Ospravedlnujem sa, ale skor som to ozaj nebola schopna dokoncit. Len dufam, ze vsetko bude drzat ako ma.
@adelajda2012
@lucirella
@sunsun
@pastelka13
baby vsetky lapbooky su uz u mna, dnes pobalim a odvazim. vecer vam napisem postovne a moje cu do sprav. a do konca tyzdna uz budete mat hadam aj lapbooky doma 😉
@adelajda2012
@lucirella
@sunsun
@pastelka13
ospravedlnujem sa,ze az dnes, ale tak, oslavujem vo velkom, navstevy sa mi nahlasili prostred tyzdna nam miesto ocakavaneho vikendu 😎 tak som chystro daco kuchtila...
spravy mate poposielane, baliky posielam zajtra na poste, verim, ze peniazky ponaskakuju pocas tyzdna na ucet. verim vam baby, tkisto ako ste vy verili mne, ked ste lapbooky poposielali na moju adresu 😵
@lyrrya @adelajda2012 @lucirella @pastelka13 baby, balicek dorazil, uz sme aj otvorili, popozerali, nieco poskusali.... , je to nadherne...🙂 obrovska poklona kazdej jednej z vas, naozaj kopec mravencej prace, hodiny a hodiny strihania, lepenia, ..... a nadherny vysledok... dakujeme...
ahojte,aj my sa uz kochame .... su fakt krasne,a som rada,ze som vydrzala do konca,fakt sa oplatilo 🙂
@adelajda2012
@pastelka13 baby peniazky uz aj nabehli 😉
@sunsun veru aj my sme sa vcera uz aj hrali, v kazdom lapbooku si nasiel nieco,co ho zaujalo a bavilo,od coho nechcel ist dalej. baby mam otazku: ked ste laminovali-cim ste lepili suche zipsy? ja som skusala najprv sekundove-ale to som prerobila a nakoniec tavnou pistolou. ci ste mali chemopren,ci ako? dajte vediet 🙂
@sunsun este som sa chcela opytat z akeho materialu su tie ozdoby na stromcek a vtacik? neviem to identifikovat. dik
@lyrrya ja mam taky samolepiaci suchy zips, nedavala som lepidlo
@sunsun tu hrubu machovku vraj treba rezat nejakym nozom specialnym. Strihat sa to moc neda, ale nam nevadia aj postrihane, pohrali sme sa 🙂
Dnes sme nad lapbookmi stravili pol dna. Najvacsi uspech ma od @lucirella - zvieratka su momentalne u nas in 🙂
@sunsun dakujem 🙂
@adelajda2012 vidis,to ma nenapadlo kupit hned taky. nabuduce budem mudrejsia 🙂
@lyrrya my sme vcerajsi den stravili nad jesenou, je genialna...🙂 zatial je top macko, drobec ho stale oblieka a vyzlieka, zahrali sme si uz aj pexeso, az som bola prekvapena, ako mu to islo, ... a to jablcko je uplne super..., stale v tvojom lapbooku odkryvame prekvapenia, z ktorych sme nadseni....🙂
@adelajda2012
@lucirella
@sunsun
@pastelka13
baby ak by ste mali zaujem o dalsiu vymenu, rozbieha sa nova skupinka - tento raz len bussy bags 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/sporty-hobby-a-zaujmy/vymenne-aktivitky-pre-3-5-rocne-deticky-2/
chceli by sme, aby nas bolo okolo 10
@sunsun
@lyrrya
@adelajda2012
@lucirella
@pastelka13
Dievcata, ked mate cas a chut, srdecne vas pozyvam 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/sporty-hobby-a-zaujmy/lapbooky-domace-zvieratka-termin-april-2/
@kajka18 dakujem velmi pekne, chut by aj bola, ale cas teraz urcite nie 🙂
Baby nepredavate niektore tie lapbooky? Vdaka

@lyrrya ja uz mam hotovo, nakoniec som to az vcera v noci dorobila, dnes ide... ospravedlnujem sa, ale nebola som to schopna skor dorobit... 😒