icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

barbi4
19. sep 2013

Ahojte, chcela by som Vas poprosit o radu. Tiez si malujeme na tricka, ale neviem ako mam obrazky potom vytienovat, aby boli krajsie, take plastickejsie. Viete mi prosim poradit? Dakujem.

karpinka
19. sep 2013

@lubkamar
@kucminka no tiež s ama pýtala na tú zľavu, ja som jej iba napísala, že nech mi pošle do mailu to logo firmy, a koľko chce kusov a potom jej môžem povedať cenu, že musím vedieť čo chce a aké veľké, a tiež sa viac neozvala, človek čo nikdy nerobil ručné práce to nevie ohodnotiť. asi chcela vedieť či ju to výde lacnejšie ako dať si to urobiť firme, lebo vo firme jej 10 alebo 20 kusov síce urobia ale výde ju to strašne draho, lebo kamoška robí v takej firme, a na pár kusov sa to neoplatí lebo musia dať spraviť program na to logo, aby do stroja vytvorili maticu či čo a to je drahé..... mám pár známich čo si dávajú pravidelne maľovať a nemajú problém dať za maľbu aj 15 alebo 20 Eur, ale tých je pár, čo to vedia oceniť........a niekomu sa zdá aj 8 veľa, lebo si neuvedomujú, že toto nie je vec, čo kúpi každý v obchode, toto je niečo špeciálne a za všetko špeciálne sa musí platiť. Baby všetky ste šikovné a treba si vedieť oceniť svoju prácu, hlavne ak je na úkor našich detí alebo nášho spánku 😀DDDD

lubkamar
19. sep 2013

@karpinka pravdu máš 😉

farby
19. sep 2013

@lubkamar
@karpinka
Presne tak,vždy je to na úkor niekoho alebo niečoho.....Maľujem si pre radosť a ostatných mám v paži..... 😝

karpinka
19. sep 2013

Tak soby sa zapáčili, a ďalší je na svete,

valika_val
19. sep 2013

@cassidy prosim ta, ake farby si pouzila na toho leva?
je uzasny. si taka sikovna, ze si to malovala len tak, alebo si to pracne prekreslovala? nie je to sranda takto vytienovat. 😅

kucminka
20. sep 2013

kočky nemáte náhodou vo veľkosti 98,dievčenské biele tričenká,dlhý rukáv?ďakujem

kkatkaaa
20. sep 2013

baby chcem sa opytat ci su dobre na kreslenie aj fixky? neviem co je lepsie..vdaka :D

karpinka
20. sep 2013

@kkatkaaa ak chceš len tak pre zábavu s deťmi môžeš aj fixky, ale fixky sa rýchlo vyperú a vyblednú, je to skôr pre deti, alebo len tak pre zábavu, ale ak chceš obrázok, ktorý vydrží tak radšej farby. Toť môj názor. 😀

lubkamar
20. sep 2013

tak som si konečne urobila levíka :D

lubkamar
20. sep 2013

a tu je ....

cassidy
20. sep 2013

@valika_val zakladne obrysy som si prekreslila, ostatne pozeranim na predlohu🙂 kazdy chlp sa neda prekreslit a pri takomto "flakatom" obrazku to ani nie je potrebne;)

janelillith
21. sep 2013

@cassidy si perfektnaaaa 🙂 toto by som nedokazala 😀

lubkamar
21. sep 2013

@cassidy je to super ale na takého som si netrúfla, tak som si urobila takého jednoduchšieho :D

farby
21. sep 2013

😀 😀

ika84
21. sep 2013

ahoj, chcem malemu namalovat originalne tricko k 1 narodeninam, nemate nejaky tip, predlohu?

kucminka
21. sep 2013

@ika84 ja mám pár v albume,ak chceš kukni si,záleží aj od toho,čo má drobec rád,akú postavičku 😉

karpinka
21. sep 2013

tak hádam sa Vexy bude páčiť... 😀

ika84
21. sep 2013

@kucminka no ziadnu asi..telku nemame a hra sa so mnou a manzelom + par hrackami ako lopty a kocky

aliatko
21. sep 2013

Ahojte.som medzi vami nova..velmi sa mi malovanie na textil zapacilo..precitala som si tu cosi o farbach, ale potrebujem poradit so sablonami alebo akym sposobom prekreslujete na textil??
@farby Ty si pisala v jednom prispevku, ze cez kopirak prekreslis na textil..aky je postup..vytlacis obrazok z netu, das tricko nan kopirak a hore obrazok a prekreslis? kopirak potom ide oprat? alebo to tie farby prekryju? vdaka

lubkamar
22. sep 2013

@karpinka super 😀 moja malá chce tiež urobiť vexy..takže sa budem muset nachystat aj ja na ňu 🙂

farby
22. sep 2013

@aliatko Ahoj presne tak obrázok si z netu vytlačím položím kopirák na tričko nato ten obrázok a obkreslím,ide ti v pohode oprať ale ked robím kontúry tak idem vlastne po tom kopirovanom,čiže tem nieje ani nič vidno. 😉

bambicka
22. sep 2013

nieco pre moju malu slecnu do skolky (Toddle in je nazov skolky)

kucminka
23. sep 2013

kočky,upozorňujem na dotyčnú @willhelmina,dala si u mňa namaľovať tričenko,a teraz nereaguje na správy,aj keď viem že tu je,dávajte si na ňu bacha 😠

karpinka
23. sep 2013

😀

cassidy
24. sep 2013

uaaaaaaaaaaaagrrrhhhhhh 🙂

janelillith
24. sep 2013

@cassidy tak to je aká pecka 🙂 woooow

cassidy
25. sep 2013

@janelillith ty vies krasne chvalit🙂 uz si sem davno nic nepridala...uz nemalujes, ci iba sa s nami nechces podelit?;)

janelillith
25. sep 2013

@cassidy malujem moja 🙂 len sa mi dajako nechce pridavat fotky, malo casu 🙂 davam vacsinou len tu do svojho albumu 😝

michalag
autor
25. sep 2013

Ahojte, neviete kde by som nasla tento font na stiahnutie alebo pod akym nazvom ho mam hladat