Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
@lubkamar
@kucminka no tiež s ama pýtala na tú zľavu, ja som jej iba napísala, že nech mi pošle do mailu to logo firmy, a koľko chce kusov a potom jej môžem povedať cenu, že musím vedieť čo chce a aké veľké, a tiež sa viac neozvala, človek čo nikdy nerobil ručné práce to nevie ohodnotiť. asi chcela vedieť či ju to výde lacnejšie ako dať si to urobiť firme, lebo vo firme jej 10 alebo 20 kusov síce urobia ale výde ju to strašne draho, lebo kamoška robí v takej firme, a na pár kusov sa to neoplatí lebo musia dať spraviť program na to logo, aby do stroja vytvorili maticu či čo a to je drahé..... mám pár známich čo si dávajú pravidelne maľovať a nemajú problém dať za maľbu aj 15 alebo 20 Eur, ale tých je pár, čo to vedia oceniť........a niekomu sa zdá aj 8 veľa, lebo si neuvedomujú, že toto nie je vec, čo kúpi každý v obchode, toto je niečo špeciálne a za všetko špeciálne sa musí platiť. Baby všetky ste šikovné a treba si vedieť oceniť svoju prácu, hlavne ak je na úkor našich detí alebo nášho spánku 😀DDDD
@cassidy prosim ta, ake farby si pouzila na toho leva?
je uzasny. si taka sikovna, ze si to malovala len tak, alebo si to pracne prekreslovala? nie je to sranda takto vytienovat. 😅
kočky nemáte náhodou vo veľkosti 98,dievčenské biele tričenká,dlhý rukáv?ďakujem
baby chcem sa opytat ci su dobre na kreslenie aj fixky? neviem co je lepsie..vdaka :D
tak som si konečne urobila levíka :D
@valika_val zakladne obrysy som si prekreslila, ostatne pozeranim na predlohu🙂 kazdy chlp sa neda prekreslit a pri takomto "flakatom" obrazku to ani nie je potrebne;)
@cassidy si perfektnaaaa 🙂 toto by som nedokazala 😀
ahoj, chcem malemu namalovat originalne tricko k 1 narodeninam, nemate nejaky tip, predlohu?
Ahojte.som medzi vami nova..velmi sa mi malovanie na textil zapacilo..precitala som si tu cosi o farbach, ale potrebujem poradit so sablonami alebo akym sposobom prekreslujete na textil??
@farby Ty si pisala v jednom prispevku, ze cez kopirak prekreslis na textil..aky je postup..vytlacis obrazok z netu, das tricko nan kopirak a hore obrazok a prekreslis? kopirak potom ide oprat? alebo to tie farby prekryju? vdaka
kočky,upozorňujem na dotyčnú @willhelmina,dala si u mňa namaľovať tričenko,a teraz nereaguje na správy,aj keď viem že tu je,dávajte si na ňu bacha 😠
@cassidy tak to je aká pecka 🙂 woooow
@janelillith ty vies krasne chvalit🙂 uz si sem davno nic nepridala...uz nemalujes, ci iba sa s nami nechces podelit?;)
@cassidy malujem moja 🙂 len sa mi dajako nechce pridavat fotky, malo casu 🙂 davam vacsinou len tu do svojho albumu 😝

Ahojte, chcela by som Vas poprosit o radu. Tiez si malujeme na tricka, ale neviem ako mam obrazky potom vytienovat, aby boli krajsie, take plastickejsie. Viete mi prosim poradit? Dakujem.