icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

janelillith
2. nov 2013

@michalag malujem bielou... inak by to bolo vidiet 😀

lucinka144
3. nov 2013

moja vikendova praca... 🙂 stale sa je v com zlepsovat, este to nieje dokonale.. 😀 ale je to uzasny relax..

michalag
autor
5. nov 2013

ked tienujete tienujete ked spodna vrstva vyschne alebo hned?

monstos
5. nov 2013

@michalag ja az ked je spodna vrstva sucha

monmonika
6. nov 2013

ahojte baby, chcem si upresniť... teda obrazok normalne obkresliť tou fixkou na textil, potom prežehliť na triko a potom už len farbičkami dotvoriť???? ď

karpinka
6. nov 2013

tak ďalši Minecraft....

zuzu100
6. nov 2013

Ahojte...som uplne zaciatocnicka..uz mám objednanu sadu farieb ale este neviem ako nakreslit obrázok na tricko ..vite mi poradit? Sama, od oka to urcite neide

lubkamar
7. nov 2013

@karpinka bombaaaa 😀

karpinka
7. nov 2013

@lubkamar ďakujem 🙂

cassidy
7. nov 2013

@karpinka vymakane! a este k tomu na cierne, klobuk dole🙂

karpinka
7. nov 2013

@cassidy ďakujem za pochvalu 🙂

fraufrt
8. nov 2013

Ak ste niekto malovali Masenku z rozpravky Masa a medved, viete mi poradit ake cislo farby mam pouzit na saty? (aka je to fialova-ruzova?). Dakujem

karpinka
8. nov 2013

@fraufrt myslím, že si to treba namiešať, bude to ciklamenová, ale takú presne nekúpiš, treba ju namiešať

fraufrt
8. nov 2013

@karpinka a ake farby mam miesat, aby sa to aspon trochu podobalo...?

jitka2203
8. nov 2013

Ahojte žienky, máte niekto skúsenosti s farbami na textil Deco Textil?? Kúpila som si detské body, ktoré som si chcela pridať do mojej výbavičky. Postupovala som podľa návodu, namaľovala som si obrázky, nechala 24h schnúť, potom som to prežehlila a oprala. farby hrozne vybledli, akokeby som ich prala už niekolký krát....Neviete mi poradiť ako mám "správne" postupovať, aby farby na oblečení neboli hned ako stom praní?? ďakujem.

karpinka
8. nov 2013

@jitka2203 väčšina používame Nerchau alebo Pebeo, nerchau sú lacnejšie ako Pebeo a nestretla som sa s tým, že by bledli alebo sa sprali, takže ja odporúčam tie.

karpinka
8. nov 2013

@fraufrt Nerchau má 316 Himbeere, 314 Pink a 405 Violet, skúsila by som kombináciu týchto, základ tá 316 a pomaličky pridávať tú 405, prípadne domiešať bielou ak by to bolo moc tmavé, potom záleží akú farbu trička máš, lebo na bielej to bude inak vyzerať ako na nejakom farebnom.

fraufrt
8. nov 2013

@karpinka 314 som vcera obzerala v obchode, len mi prisla prilis ruzova, nenapadlo ma primnesat k nej este nieco ine...skusim kupit a uvidim.Dakujem

karpinka
8. nov 2013

@fraufrt no ona je ružová ale treba to zmiešať s violet a tou Himbeere, ale začala by som základom Himbeere a potom primiešavala violet a pink, tak potroške a skúšala na tom tričku ako to vyzerá....

fraufrt
8. nov 2013

@karpinka kupim a budem skusat...dakujem

fedanka
8. nov 2013

@fraufrt ja som na tieto Máše použila len hotovú farbu zn. Pentart... nič som už neprimiešavala a ten odtieň sa aj podobá na originál 😉

cassidy
8. nov 2013

@fraufrt ja miesam violet (405) a raspberry (316) od nerchau a potom este tienujem ciernou a bielou. netrap sa uplne presnym odtienom, na pohlad to nikto nerozozna;) prikladam svoju najnovsiu masu🙂

fraufrt
8. nov 2013

@fedanka
@cassidy uz som Masu pred par mesiacmi malovala a dala som jej cervene saty...a teraz dcerka, kazdemu rozprava, ze mama nemala fijalovu farbu, preto dala cervenu...takze som sa chcela priblizit predstave mojej dcerky...dakujem, nechala som sa inspirovat.

michalag
autor
8. nov 2013

pozeram ze Máša je v kurze 😀 len u nas nie 😅

zuzu100
9. nov 2013

Ahojte..z ktorej stránky zvyknete kupovat farby, stetce a tu ceruzku na prenos obrázka?

zuzu100
9. nov 2013

Pozná niekto tuto stránku: http://www.vytvarnehracky.sk/joomla/index.php?p... som farby, astetec, ale este sa mi neozvali...cena je suprova...

michalag
autor
9. nov 2013

@zuzu100 cena to nie je zla, ale popozeraj aj postovne lebo niekde moze byt zase vyssie postovne. Druha vec su to male 20ml flasticky (len na skusku, mne dlho nevydrzali zakladne farby) a potrebujes este teple farby kedze toto su len studene a nie je tam cierna a biela a tie si musis kupit zvlast 50ml
a nemaju tam napisane ci su to na svetly alebo tmavy textil. Ja osobne malujem len s farbami na tmavy textil

zuzu100
10. nov 2013

@michalag Dakujem...ktoru stránku odporucas? a co vsetko na zaciatok?

farby
10. nov 2013

po dlhej dobe niečo pre moju Klárku 🙂 🙂

0910795419
10. nov 2013

@michalag ahoj odkial si stahujes obrazky...dakujem