Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
Ahojte...nemá niekto nayse jednu taku transferovu ceruzku na predaj?
@zuzu100 super stranka namobjednavanie farieb je www.kreativka.sk a www.animas.eu daju sa tam objednat aj gelove pera a transferove ceruzky 🙂
Dievcata, nevyznam sa v tom, ale chcem si objednat na vianoce celu sadu na malovanie. Nasla som si Nerchau India a Nerchau Aqua. Co mi k tomu este chyba? Aj nejaka kontura? A aka? Na sklo treba aj konturu. Ci mi staci cierna? Dakujem 🙂
inak v pohode, prave pozeram ze som sem dala prispevok ktory patril do inej temy 😅 , ospravedlnujem sa 😔
@cassidy bez komentara 😉 😉 😉 dokonalosta sama.... ako vzdy 😝 😝 😝
tak som teraz trosku zmetena, prave som obavila skupinu "Šitie a maľovanie na textil" 🙂 kopa z vas je aj tam, tak teraz neviem...aky je vlastne rozdiel medzi forom a skupinou? budem vas chodit pozerat aj sem aj tam?;)
@cassidy v podstate tam idu vsetky prispevky od malovania a sitia 🙂 alebo si tam baby radia navzajom kde - co - za kolko kupit.... pochvalia sa co maju nove.... takze asi tam najprv 😀 😀 😀
@janelillith no ved prave, preletela som si to cele a v podstate je to dost podobne ako tu, teda okrem toho ze tam je navyse sitie🙂 a ja som sa vzdy chvalila tuto;) no dobre, ale ked vravis ze tam je gro, tak sa skusim udomacnit aj tam🙂 diki 😎
@cassidy ja pozeram aj sem 🙂 stale sa tesim na tvoje dielka 😉 😉 😉
Ako zafixovať farbu?

@zuzu100 nehnevajte sa na mna, nechcem na nikoho utocit ani sa nikoho dotknut tie co sem pridete nove ale staci si to precitat aspon zaciatok ked uz nie celu temu a tam je to vsetko napisane, co treba, ako nato kde kupovat tu boli tiez linky na stranky a eshopy.
Stale to tu omielat nebavi nikoho 😔