Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
ked tienujete tienujete ked spodna vrstva vyschne alebo hned?
ahojte baby, chcem si upresniť... teda obrazok normalne obkresliť tou fixkou na textil, potom prežehliť na triko a potom už len farbičkami dotvoriť???? ď
Ahojte...som uplne zaciatocnicka..uz mám objednanu sadu farieb ale este neviem ako nakreslit obrázok na tricko ..vite mi poradit? Sama, od oka to urcite neide
Ak ste niekto malovali Masenku z rozpravky Masa a medved, viete mi poradit ake cislo farby mam pouzit na saty? (aka je to fialova-ruzova?). Dakujem
Ahojte žienky, máte niekto skúsenosti s farbami na textil Deco Textil?? Kúpila som si detské body, ktoré som si chcela pridať do mojej výbavičky. Postupovala som podľa návodu, namaľovala som si obrázky, nechala 24h schnúť, potom som to prežehlila a oprala. farby hrozne vybledli, akokeby som ich prala už niekolký krát....Neviete mi poradiť ako mám "správne" postupovať, aby farby na oblečení neboli hned ako stom praní?? ďakujem.
pozeram ze Máša je v kurze 😀 len u nas nie 😅
Ahojte..z ktorej stránky zvyknete kupovat farby, stetce a tu ceruzku na prenos obrázka?
Pozná niekto tuto stránku: http://www.vytvarnehracky.sk/joomla/index.php?p... som farby, astetec, ale este sa mi neozvali...cena je suprova...
@zuzu100 cena to nie je zla, ale popozeraj aj postovne lebo niekde moze byt zase vyssie postovne. Druha vec su to male 20ml flasticky (len na skusku, mne dlho nevydrzali zakladne farby) a potrebujes este teple farby kedze toto su len studene a nie je tam cierna a biela a tie si musis kupit zvlast 50ml
a nemaju tam napisane ci su to na svetly alebo tmavy textil. Ja osobne malujem len s farbami na tmavy textil
@michalag ahoj odkial si stahujes obrazky...dakujem

@michalag malujem bielou... inak by to bolo vidiet 😀