Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
@zuzu100 super stranka namobjednavanie farieb je www.kreativka.sk a www.animas.eu daju sa tam objednat aj gelove pera a transferove ceruzky 🙂
Dievcata, nevyznam sa v tom, ale chcem si objednat na vianoce celu sadu na malovanie. Nasla som si Nerchau India a Nerchau Aqua. Co mi k tomu este chyba? Aj nejaka kontura? A aka? Na sklo treba aj konturu. Ci mi staci cierna? Dakujem 🙂
inak v pohode, prave pozeram ze som sem dala prispevok ktory patril do inej temy 😅 , ospravedlnujem sa 😔
tak som teraz trosku zmetena, prave som obavila skupinu "Šitie a maľovanie na textil" 🙂 kopa z vas je aj tam, tak teraz neviem...aky je vlastne rozdiel medzi forom a skupinou? budem vas chodit pozerat aj sem aj tam?;)
@cassidy v podstate tam idu vsetky prispevky od malovania a sitia 🙂 alebo si tam baby radia navzajom kde - co - za kolko kupit.... pochvalia sa co maju nove.... takze asi tam najprv 😀 😀 😀
@janelillith no ved prave, preletela som si to cele a v podstate je to dost podobne ako tu, teda okrem toho ze tam je navyse sitie🙂 a ja som sa vzdy chvalila tuto;) no dobre, ale ked vravis ze tam je gro, tak sa skusim udomacnit aj tam🙂 diki 😎

@zuzu100 nehnevajte sa na mna, nechcem na nikoho utocit ani sa nikoho dotknut tie co sem pridete nove ale staci si to precitat aspon zaciatok ked uz nie celu temu a tam je to vsetko napisane, co treba, ako nato kde kupovat tu boli tiez linky na stranky a eshopy.
Stale to tu omielat nebavi nikoho 😔