icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

michalag
autor
10. nov 2013

@zuzu100 nehnevajte sa na mna, nechcem na nikoho utocit ani sa nikoho dotknut tie co sem pridete nove ale staci si to precitat aspon zaciatok ked uz nie celu temu a tam je to vsetko napisane, co treba, ako nato kde kupovat tu boli tiez linky na stranky a eshopy.
Stale to tu omielat nebavi nikoho 😔

xlea
10. nov 2013

@zuzu100 cena je sice suprova ale aj postovne je "suprove"🙂 dodanie 7-30 pracovnych dni je tiez "suprove" 😉 na zaciatok tieto farby plne stacia kym clovek zisti ze ci ho to bavi.... je to sada na tmavy textil... ale chybaju tam zakladne farby ... ako biela a cierna...

zuzu100
11. nov 2013

Ahojte...nemá niekto nayse jednu taku transferovu ceruzku na predaj?

monstos
11. nov 2013

@zuzu100 super stranka namobjednavanie farieb je www.kreativka.sk a www.animas.eu daju sa tam objednat aj gelove pera a transferove ceruzky 🙂

k_a_j_k_a
12. nov 2013

Dievcata, nevyznam sa v tom, ale chcem si objednat na vianoce celu sadu na malovanie. Nasla som si Nerchau India a Nerchau Aqua. Co mi k tomu este chyba? Aj nejaka kontura? A aka? Na sklo treba aj konturu. Ci mi staci cierna? Dakujem 🙂

monstos
12. nov 2013

@k_a_j_k_a kontury netreba, ale mozno na zaciatok gelove pero, kym si ruka zvykne robit tenke obrysy. A dobre zohnat tenky stetec okruhly 000. Mavaju aj v cinakoch na gelove nechty. No a uz len chut a cas malovat 🙂

xlea
12. nov 2013

@k_a_j_k_a nerchau sady su fajn na zaciatok 🙂 chyba ti k tomu zopar dobrych stetcov, mozno gelove pero, transferova ceruzka ak nechces kreslit od ruky, alebo transferpen.... a chut a cas malovat 🙂

k_a_j_k_a
12. nov 2013

@monstos dakujem, hodim si tam teda aj to gelove pero. 🙂 o tom stetci to mam uz nastudovane 🙂 dakujem 🙂

xlea
12. nov 2013

@zuzu100 ceruzku mam aj ja ak chces... novu... inak transferova ceruzka na tmavy textil /ta biela/ je podla mojho nazoru nepouzitelna... mam ju doma a este sa mi s nou nepodarilo nic "preniest" na tricko....

k_a_j_k_a
12. nov 2013

@xlea dakujem 🙂 heh, uz teraz sa tesim na vianoce. Potom pridem este na rozumy 🙂

michalag
autor
13. nov 2013

@k_a_j_k_a len s tymi farbami na textil sa na sklo kreslit neda 😉

michalag
autor
13. nov 2013

Ja som nasla tento vikend v Tescu popisovač na textil od znacky Pilot, ktora sa tiez zazehluje, nepoznate niektora? Mam ju doma ale este som ju neskusala

k_a_j_k_a
13. nov 2013

@michalag ja viem 😀 uz mam v kosiku 3 sady - 2x na textil a 1x na sklo. budem mat pekny balicek z toho 🙂

michalag
autor
13. nov 2013

@k_a_j_k_a z kade objednavas?

k_a_j_k_a
13. nov 2013

@michalag fuha, teraz neviem. Mozem pozriet ked budem doma, mam to pootvarane na tablete. Ja som vcera pozerala predbezne, ze co ma to vyjde cele. Je mozne, ze este popozeram inde, ked sa mi bude chciet.

michalag
autor
Odpoveď bola odstránená
k_a_j_k_a
13. nov 2013

@michalag tu som si to naklikala 🙂 e-vytvarnepotreby.sk , len nie som si teraz ista, ci maju vsetko. Rada by som to objednala vsetko naraz.

michalag
autor
13. nov 2013

inak v pohode, prave pozeram ze som sem dala prispevok ktory patril do inej temy 😅 , ospravedlnujem sa 😔

lubkamar
18. nov 2013

Ach tie šmolinky... 😅

cassidy
18. nov 2013

caute kocky, i reku podelim sa opat s vami o svoje ostatne dielka🙂...len kebyze je toho casu viacej a tie stetce netreba potom cistit🙂

ask
18. nov 2013

@cassidy Uplne realisticke! Velmi pekna precizna praca, obdivujem 🙂 🙂 🙂

janelillith
19. nov 2013

@cassidy bez komentara 😉 😉 😉 dokonalosta sama.... ako vzdy 😝 😝 😝

cassidy
22. nov 2013

tak som teraz trosku zmetena, prave som obavila skupinu "Šitie a maľovanie na textil" 🙂 kopa z vas je aj tam, tak teraz neviem...aky je vlastne rozdiel medzi forom a skupinou? budem vas chodit pozerat aj sem aj tam?;)

janelillith
22. nov 2013

@cassidy v podstate tam idu vsetky prispevky od malovania a sitia 🙂 alebo si tam baby radia navzajom kde - co - za kolko kupit.... pochvalia sa co maju nove.... takze asi tam najprv 😀 😀 😀

cassidy
22. nov 2013

@janelillith no ved prave, preletela som si to cele a v podstate je to dost podobne ako tu, teda okrem toho ze tam je navyse sitie🙂 a ja som sa vzdy chvalila tuto;) no dobre, ale ked vravis ze tam je gro, tak sa skusim udomacnit aj tam🙂 diki 😎

janelillith
22. nov 2013

@cassidy ja pozeram aj sem 🙂 stale sa tesim na tvoje dielka 😉 😉 😉

farby
23. nov 2013

Len tak po večeroch,niet času..... ☹ 🙂

zuzu100
23. nov 2013

Moj prvý pokus 🙂 😅 🤐 😵

zuzu100
23. nov 2013

Ako zafixovať farbu?