icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

lucinka144
18. feb 2014

@deanse kraaasne 🙂)))

lucinka144
18. feb 2014

@cassidy kraaasne ... uzasna praca.. 🙂

deanse
18. feb 2014

@lucinka144 Ďakujem! 🙂

nadulici
18. feb 2014

@xlea je to zlatá farba glitrová...skúsim este raz a dam hrubsiu vrstvu a zazehlim dokladnejsie...dakujem za radu 🙂

xlea
18. feb 2014

@nadulici vyskusaj... ono je to obcas alchymia s tymi farbami...

simonaromana
21. feb 2014

www.creactive.sk, maľovanie-textil-kontúry

karpinka
22. feb 2014

tak pár zasa pridávam 🙂

gp2000
22. feb 2014

ahoj dievčata,ktore sa venujete malovaniu na textil.....čo hovorite na tieto farby s aplikatorom?mala ste ich niektora?myslite ze budu dobre,či radšej nekupovat?chcela by som len zamaskovať nejake tie flačiky na tričkach 😉 😀 http://www.hobby-kreativ.sk/hobby-kreativ/eshop...

farby
22. feb 2014

🙂 Babenky v Kik super tričká s krátkym rukávom a zatial všetky farby aj velkosti.... 😀

xlea
22. feb 2014

@gp2000 toto su farby skor pre deti na tvorenie... nejake velke zazraky od toho necakaj... mam ich doma a stoja mi tu...

gp2000
22. feb 2014

@xlea a čo tieto? http://www.hobby-kreativ.sk/hobby-kreativ/eshop... mysliš že tieto budu lepšie?nechcem nejake drahe farby,ved to len na maskovanie nevypratelnych flakov 🙂 😀 čiže sa mi neoplatia drahe

xlea
22. feb 2014

@gp2000 toto tiez nie je stastny vyber podla mojho nazoru... dohod 3ecka a kup radsej niektoru z tychto sad http://www.farby-textil.eu/farby-textil/eshop/1...... a mas prijatelnu kvalitu za prijatelnu cenu... ja nie som zastanca lacnych veci preto radsej dolozim vzdy par eur a kupim nieco co je odskusane a funguje..

gp2000
22. feb 2014

@xlea dakujem za radu,čo tu tak čítam,tie sady asi najviac kupuju,tak skusim aj ja jednu objednať....len dilema ....ktoru? 🙂 všetky farby sa mi páčia 😀 😅

xlea
23. feb 2014

@gp2000 Aqua a India su na tmavy textil, ta bez nazvu je na svetly textil....

cassidy
23. feb 2014

jedno tricko denne, tak sa mi to paci🙂

slnieckoelias
25. feb 2014

@gp2000 ja tieto farby mam. No zdá sa mi, že to je len na také drobnosti, ako je napríklad nejaké meno na tričku, pripadne nejaké drobné kvietky, motýliky. Na veľké plochy a vyfarbovanie, to určite nie je vhodné.

gp2000
25. feb 2014

@slnieckoelias ahoj,ktore teraz myslíš?či obidve čo som dala link?

blackstrap
26. feb 2014

Ahojte, tak sa pridavam k vam s mojim prvym vytvorom. Malovala som nerchau farbami, obkreslovala pentel art perom a na zaver kontury robila gelovym perom na textil, lebo stetcom som ich nemala take tenke.

veronikakostka
26. feb 2014

Ahojte tu sa mi veľmi páči 😀 .Aj ja som sa začala prednedávnom venovať tomuto nakoľko veľmi rada kreslím a baví ma to.Je tu veľa krásnych inšpirácii. Aj ja pridám pár mojich výtvorov 🙂

deanse
26. feb 2014

Z mojej ďalšej tvorby 🙂

maryol
26. feb 2014

ahojte, máte skúsenosti s voskovkami na textil?
pracuje sa s nimi veľmi dobre, len ešte nemám odskúšané viacnásobné pranie...
...prvá skúška na kúsok plátna, obľúbené lietadlo a ešte nedokončený vĺčik

nikuska4
26. feb 2014

ahojte,pokukujem po malovaní na textil,velmi ma to láka,no neviem,čo všetko mi na to treba,poradte 🙂

xlea
26. feb 2014

@nikuska4 treba ti... velaaa casu, chut a par farieb k tomu 🙂 na zaciatok nejaku sadu vyskladanu zo zakladnych farieb - idealne na tmavy textil alebo univerzalnych... aby si mohla malovat aj na svetly aj na tmavy textil... par dobrych stetcov.... vsetko a este mnoho viac najdes aj na www.farby-textil.eu 🙂

nikuska4
26. feb 2014

@xlea dik za radu a čítala som tu,že nejaké konturovacie treba,či nie?Chcem to len vyskúšat,doteraz som len háčkovala a chcem vyskúšat čosi nové...ked vela času treba na to ,tak kolko trvá približne jeden obrázok?Som úúúplny amatér ☹

xlea
26. feb 2014

@nikuska4 neviem čo kontúrovacie máš na mysli... kontúry sa dajú robiť rôznymi spôsobmi a nie všade kontúry treba 🙂 jedno tričko... za seba môžem povedať že málokedy sa dostanem pod 5 hodín... pri väčších maľbách sú to dni... ťažko sa to počíta ale chce to veľa času...

nikuska4
26. feb 2014

@xlea nooo,tak to potom neviem,či sa do toho pustím,to sa musí vždy nechat jedna farba zaschnút,aby si mohla pokračovat inou,alebo sa mýlim?

xlea
26. feb 2014

@nikuska4 nie nemylis sa... minimalne jedna vrstva sa musi nechat schnut... zalezi od podkladovej farby tricka...

nikuska4
27. feb 2014

@xlea tak potom to preto tak dlho trvá,nie? No nič,tak ja to skúsim 😉

xlea
27. feb 2014

@nikuska4 vsetko ma svoj cas... a je fajn, ked tricko riadne uschne... a nenahana sa to bo ono sa to po prvom prani vypomsti 😨)

nikuska4
27. feb 2014

@xlea a potom to prežehlíš na rube?Lebo všimla som si ,že aj na rifle sa maluje a to sa mi zdá hrubé,aby to cez opak dobre prežehlilo,niesú na to nejaké finty? 😒