icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

michalag
autor
18. mar 2014

@perdiem poslala som info do IP

jajabajaja
18. mar 2014

ahojte, potrebujem poradit- kde kupujete kvalitne body na malovanie za dobru cenu?

mishka9999
18. mar 2014

mate tricka aj na predaj mala by som zaujem

monaveral
18. mar 2014

@jajabajaja v tescu, CA, kik 3balenie cca 7,50e

michalag
autor
19. mar 2014

@mishka9999 ja mam jedno biele z kik - nenosene

michalag
autor
19. mar 2014

@mishka9999 presne ako ma karpinka na str. 126 biele s cervenym lemovanim okolo krku, rukavov ... velkost 116

xlea
19. mar 2014

@mishka9999 mam doma kopec novych este nepomalovanych triciek... staci pisnut IP co by si chcela

mishka9999
19. mar 2014

no moja mala by strsne chcela namalovane tricko masa a medved
ake ceny mate

michalag
autor
20. mar 2014

tak po dlhsej dobe opat aj ja nieco

jankaks
20. mar 2014

@michalag ahoj ... Môžem sa opýtať koľko farby je potrebné na takýto obrázok k prvému rocku ... Chcem skúsiť pre syna ... A ak budeš tak dobrá, čo všetko mi bude treba, ešte som totiž nemalovala na textil ... Ďakujem krásne za odpoveď, si sikovna ... 🙂

jajabajaja
21. mar 2014

@monaveral dakujem. a ktore su najlepsie podla teba? lebo v tescu som ja natrafila na dva druhy. a jeden nebol dobry, bavlna nebola hladka, zle sa na nu malovalo...

monaveral
21. mar 2014

@jajabajaja ja som mala len jeden druh, je pravda, ze sa nemaluje na to najlepsie, ale mala som aj CA a tie maju zase taku strukturu akoby vrubkovanu a mne to vadi, lebo sa pri obliekani porusi obrazok a nevyzera to pekne. Mne sa najlepsie maluje na detske tricka z Kik, maju aj bodyna, ale nemam odskusane.

jajabajaja
21. mar 2014

@monaveral no ved to, ze ja som tiez v tescu natrafila na tie vrubkovane a nepacilo sa mi to. kazdopadne vdaka za radu,skusim ten kik

jajabajaja
21. mar 2014

@xlea ak mas este ten 3d linerna predaj -aj ja by som brala. idealne zeleny 🙂)

jajabajaja
21. mar 2014

poradili by ste mi prosim kde kupim fantomovu fixku tak,aby ma postovne nestalo vela? u nas v obchode ju nemaju

perdiem
21. mar 2014

Ahojte, dúfam, že sa môžem pridať. V pondelok som si u nás kúpila farby pentart, a michalag@ mi poslala fantómovu fixku. Chcem malej namaľovať winx vílu Stellu. Mám však otázku. Musím maľovať po vlákne alebo môžem aj priečne? A koľko farby znesie látka aby to nebolo ako guma a nepraskalo to? Ďakujem za rady.

xlea
22. mar 2014

@jajabajaja nejake este mam ale zeleny myslym eee...nie som doma tak ked dojdem dam vediet

xlea
22. mar 2014

@jajabajaja nejake este mam ale zeleny myslym eee...nie som doma tak ked dojdem dam vediet
@jajabajaja www.farby-textil.eu isto najdes fantom.fixku

jajabajaja
23. mar 2014

@xlea napis mi potom prosim do IP ake mas este ti 3d farby. a fantomovu fixku som nakoniec nasla na aliexpress z ciny za cca euro....tak este vaham ci odtial ci zo slovenska...

xlea
23. mar 2014

@jajabajaja mam tu zltu, ruzovu a fialovu 3D este 🙂

jajabajaja
23. mar 2014

@xlea ahoj, tak zltu poprosim.posli mi udaje k platbe 🙂). dakujem krasne.
a fantomovu fixku som nakoniec objednala z tej stranky, co si dala link. dakujem, velmi si mi pomohla.

cassidy
25. mar 2014
horalocka
25. mar 2014

Babulky, mozete mi niektora poradit ake farby na textil kupujete a hlavne, kde ste zohnali jednofarebne tricka, najlepsie biele? Na nete som skoro nic nenasla a chcela by som nieco skusit pre syncekov...

michalag
autor
26. mar 2014

@horalocka staci si od zaciatku par stran precitat

michalag
autor
26. mar 2014

robite niektore aj na zakazku? mozete aj do IP 🙂

horalocka
26. mar 2014

@michalag praveze som pozerala, ale nikde som nenasla odkial kupujete tie tricka, mozno som to prehliadla... a nemam tolko casu listovat vsetko.. 😒

falkonka
26. mar 2014

opať som sa nudila 🙂

falkonka
26. mar 2014

a niečo aj pre dospelých 🙂 🙂

janefonda
26. mar 2014

@horalocka najcastejsie v kik, dobra kvalita za tu cenu 🙂

satanka1
31. mar 2014

viete mi dať,prosím,niektorá link na tú skupinu na FB,kt. tu vznikla...? čítala som predchádzajúce strany a tam som našla o nej písané,ale na fb som ju zatiaľ nenašla.ďakujem.

a baby,používate tekuté perly? akú máte skúsenosť?