icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

lubkamar
31. mar 2014

kedže mi nešli pridávať foto tak pridávam až teraz...mačička pre kamošku a fiona pre známu 🙂

satanka1
31. mar 2014

@lubkamar krásne 🙂 mačka ako živá 🙂

satanka1
31. mar 2014

Moje prvotiny

julinka2787
31. mar 2014

kočky, chcem sa spýtať, či sa niečo stane farbám časom. kúpila som si farby niekedy začiatkom 2011 a nakreslila som s nimi až 2 mini obrázky na bodynká. odvtedy som nejako nemala čas a chuť niečo kresliť, tak by som sa tých farieb rada zbavila. no ľúto mi je ich vyhodiť, tak ak im po tej dobe nič nieje (a vyzerá, že nie je), tak by som ich chcela predať. snáď sa niekomu ešte zídu. sú to nerchau farby 59ml mám 12 odtieňov a aj origoš nerchau štetce a transferovú ceruzku. bol by záujem?

satanka1
1. apr 2014

@julinka2787 nafotíš mi tie odtiene,prosím?

julinka2787
1. apr 2014

@satanka1 samozrejme. idem na to. foto dohodím večer, keď dieťa zaspí.

julinka2787
1. apr 2014

@satanka1 tu sú foto, niektoré na foto nie sú také pekné ako v skutočnosti

farby
2. apr 2014

@julinka2787 Ahoj ,kolko by vyšli štetce?Farby sú na tmavý textil?

julinka2787
2. apr 2014

@farby farby sú na svetlý textil. momentálne mám jednu babenu, ktorá prejavila záujem, tak počkám ako sa vyjadrí a v prípade jej nezáujmu sa ti ozvem.

farby
2. apr 2014

@julinka2787 ok,ja by som mala záujem o štetce.

slnieckoelias
2. apr 2014

@lubkamar tá mačička je ako živá

karpinka
4. apr 2014

Tak pridávam po čase aj ja svoje výtvory 😀 prevažuje Máša 🙂

nadulici
4. apr 2014

Baby mate skusenosti s farbami Jacquard?..maju super metalicke odtiene, fakt naj vyber zatial...

sashie
4. apr 2014

šikulky, poradte mi ako preniest obrazok na cierne tricko. chcem dcere namalovat monsterku na cierne tricko a neviem ako to preniest. nic mi nie je vidiet.
Dakujem za radu.

kacena4
5. apr 2014

@sashie biela krajcirska krieda, zepri existuje aj biely kopirak

xlea
5. apr 2014

@sashie biely kopir... http://www.farby-textil.eu/farby-textil/eshop/6...
@nadulici s Jacquardom malujem uz dlhsie... podla mna super farbicky s bezkonkurencnym vyberom metalickych odtienov...

dankako
6. apr 2014

Ahojte kocky, uplne pre mna pre laika, co zamysla nieco nakreslit a nechce sa mi moc citat vsetky komenty, tak ako si mam preniest obrazok na biele tricko, viem, ze ho mam asi na nejakom papiery, mam teda predlohu, ale ako to robite, ze to prenesiete na tricko...najrychlejsi sposob...vopred vdaka...

xlea
6. apr 2014

@dankako najrychlejsi sposob - kupit si kopir.... hore o par komentov vyssie som davala link na biely kopir, existuje aj farebny... nie klasicky ako poznas z minulosti bo ten ti uz z tricka nezide....

cikyta
6. apr 2014

@karpinka Krásne 🙂 Tie farby na textil sa daju používať aj na kožu (koženku) ? 😕

karpinka
6. apr 2014

@cikyta nie všetky, iba niektoré, ja mám na to Lumier, tie sú aj na textil , umelé povrchy, papier, drevo , koža a tak. ostatné mám také čo sú iba na textil. a ďakujem 🙂

karpinka
6. apr 2014

@cikyta tie Lumier sú značka Jacquard 🙂

karpinka
6. apr 2014

Zasa niečo pribudlo 🙂

cikyta
6. apr 2014

@karpinka Ďakujem 🙂

xlea
6. apr 2014

@cikyta ak by si potrebovala nejake farbicky na textil ... a nielen nan kludne napis... IP 🙂

dankako
6. apr 2014

@xlea dakujem velmi pekne za tip, prave nad tym ciernym som rozmyslala, no dobre, ze som nedala, dakujem este raz za odpoved.

sashie
6. apr 2014

@kacena4 ďakujem pekne za radu. 🙂

sashie
6. apr 2014

@xlea ďakujem pekne za radu. 🙂

nadulici
9. apr 2014

baby, malujete niektora aj na platene tenisky?...ak ano ako sa fixuje obrazok, zazehlenim?- to sa dá? 😕

karpinka
9. apr 2014

@nadulici viem že dievčatá čo maľovali to fixovali buď fénom, alebo malou cestovnou žehličkou 🙂

karpinka
12. apr 2014

maľujeme, maľujeme 🙂