Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
ostatne vytvory🙂
ahojte dievcata, chcela by som sa spytat ci je tu niektora z vas ochotna namalovat mi napisy na body( body by som poslala postou moje z hm ) ak ano prosim ozvite sa mi dakujem 🙂
Ahoj, prezrela som celu temu a velmi sa mi pacia vase dielka, mam doma uz nachystane farby a zajtra mi dojdu gelove pera na kontury. Venujem sa 10 rokov decoupage, tak skusenosti so stetcom mam bohate, verim, ze aj na tricko to pojde lahko.
Chcem sa opytat, tie gelove pera pouzivate pred alebo po naneseni farby? Cim prekreslujete motivy na tricko? Potrebujem len vediet, ci sa tie gelove pera daju premalovat, ci ich mam pouzit pred malbou, alebo az nakonci, ked uz mam namalovane a potom gelovymi spravit kontury. Dakujem za kazdu radu.
Hladam este neonove farby, viete poradit, ktory vyrobca ich ma a kde ich zozeniem na nete za najlepsiu cenu? Dakujem
@kornelia Nely dnes sme spolu volali ohladom farieb, pier atd... , ak chces este viacej infosiek, nakukni aj do druhej malovacej temy https://www.modrykonik.sk/group/1804/ ... v tejto to troska utichlo, v tej druhej sme v podstate vsetky a celkom to tam žije 🙂
@blackstrap Krásne 😀

@karpinka spavas ty zena vobec? 😀