icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

xlea
13. apr 2014

@karpinka spavas ty zena vobec? 😀

karpinka
13. apr 2014

@xlea hej tak zo 6 hodín denne a to ma asi tri krát zobudí krpatá 🙂 idú jej hádam všetky zuby naraz 🙂

xlea
13. apr 2014

@karpinka oo tak to poznam, nam sli zuby vzdy po 4 ks.... okrem nervozity vzdy mala zaba sracky tak tiez som si to uzivala 😀

karpinka
13. apr 2014

@xlea pri synátorovi to tak nebolo, teraz ako hovoríš po 4roch, teraz 4 očné naraz 🙂 ale čo som chcela to mám 🙂 ešteže som od prirodzenia nespavec 😀

satanka1
13. apr 2014

maľujeme ,maľujeme

cassidy
14. apr 2014

ostatne vytvory🙂

cassidy
14. apr 2014

tu🙂

bodka70
14. apr 2014

pre jednu fanúšičku Lucie Bílej 😉

magg424
17. apr 2014

ahojte dievcata, chcela by som sa spytat ci je tu niektora z vas ochotna namalovat mi napisy na body( body by som poslala postou moje z hm ) ak ano prosim ozvite sa mi dakujem 🙂

veronikakostka
19. apr 2014

pre drobcov

veronikakostka
19. apr 2014

malým parádnicám

veronikakostka
19. apr 2014
cassidy
26. apr 2014
blackstrap
26. apr 2014

Pridavam aj ja par novych. Ta modra macka je moj prvy pokus s nazehlovacou foliou.

kornelia
29. apr 2014

Ahoj, prezrela som celu temu a velmi sa mi pacia vase dielka, mam doma uz nachystane farby a zajtra mi dojdu gelove pera na kontury. Venujem sa 10 rokov decoupage, tak skusenosti so stetcom mam bohate, verim, ze aj na tricko to pojde lahko.
Chcem sa opytat, tie gelove pera pouzivate pred alebo po naneseni farby? Cim prekreslujete motivy na tricko? Potrebujem len vediet, ci sa tie gelove pera daju premalovat, ci ich mam pouzit pred malbou, alebo az nakonci, ked uz mam namalovane a potom gelovymi spravit kontury. Dakujem za kazdu radu.

kornelia
29. apr 2014

Hladam este neonove farby, viete poradit, ktory vyrobca ich ma a kde ich zozeniem na nete za najlepsiu cenu? Dakujem

deanse
30. apr 2014

Zopár ďalších obrázkov z mojej tvorby 🙂

silvy
30. apr 2014

@deanse , @cassidy krasne ako vzdy. na vase vytvory sa tak dobre pozera 🙂 Aj ine kocky kreslia krasne. ale vy ste moje srdcovky 😉
a po dlhsom case aj ja prikladam zopar dielok

deanse
30. apr 2014

@silvy Ďakujem pekne za takýto veľký kompliment! 🙂
Aj tvoje práce sú fakt pekné!

cassidy
30. apr 2014

@silvy jeeeeeeeeeeeej🙂 :*

xlea
30. apr 2014

@kornelia Nely dnes sme spolu volali ohladom farieb, pier atd... , ak chces este viacej infosiek, nakukni aj do druhej malovacej temy https://www.modrykonik.sk/group/1804/ ... v tejto to troska utichlo, v tej druhej sme v podstate vsetky a celkom to tam žije 🙂

deanse
30. apr 2014

@silvy Presne kvôli tomuto, čo píše Xlea vyššie, by si mala prísť aj ty do skupiny "maľovanie a šitie".

silvy
30. apr 2014

@deanse tak a uz som tam. normalne sa tesim ako si budem po veceroch pomalicky studovat vsetky vase dielka a napady. dakujem 🙂

satanka1
30. apr 2014

@deanse že waw 🙂

deanse
30. apr 2014

@satanka1 🙂

dia6
1. máj 2014

Tak po dlllllllhej dobe som opäť niečo nakreslila... tak dúfam, že to bude častejšie, lebo len praxou sa človek zlepšuje. 🙂 🙂 🙂

dia6
1. máj 2014

@blackstrap Krásne 😀

dia6
1. máj 2014

@deanse Nádherné kresby, a to dievčatko sediace na stonke je krásne. 🙂 🙂

deanse
1. máj 2014

@dia6 Ďakujem, teším sa, že sa páčia! 🙂

kornelia
2. máj 2014

@xlea dakujem urcite nakuknem! balik dorazil, dakujem