Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
kočky, chcem sa spýtať, či sa niečo stane farbám časom. kúpila som si farby niekedy začiatkom 2011 a nakreslila som s nimi až 2 mini obrázky na bodynká. odvtedy som nejako nemala čas a chuť niečo kresliť, tak by som sa tých farieb rada zbavila. no ľúto mi je ich vyhodiť, tak ak im po tej dobe nič nieje (a vyzerá, že nie je), tak by som ich chcela predať. snáď sa niekomu ešte zídu. sú to nerchau farby 59ml mám 12 odtieňov a aj origoš nerchau štetce a transferovú ceruzku. bol by záujem?
@julinka2787 nafotíš mi tie odtiene,prosím?
@satanka1 samozrejme. idem na to. foto dohodím večer, keď dieťa zaspí.
@satanka1 tu sú foto, niektoré na foto nie sú také pekné ako v skutočnosti
@julinka2787 Ahoj ,kolko by vyšli štetce?Farby sú na tmavý textil?
@farby farby sú na svetlý textil. momentálne mám jednu babenu, ktorá prejavila záujem, tak počkám ako sa vyjadrí a v prípade jej nezáujmu sa ti ozvem.
@julinka2787 ok,ja by som mala záujem o štetce.
@lubkamar tá mačička je ako živá
Baby mate skusenosti s farbami Jacquard?..maju super metalicke odtiene, fakt naj vyber zatial...
šikulky, poradte mi ako preniest obrazok na cierne tricko. chcem dcere namalovat monsterku na cierne tricko a neviem ako to preniest. nic mi nie je vidiet.
Dakujem za radu.
@sashie biely kopir... http://www.farby-textil.eu/farby-textil/eshop/6...
@nadulici s Jacquardom malujem uz dlhsie... podla mna super farbicky s bezkonkurencnym vyberom metalickych odtienov...
Ahojte kocky, uplne pre mna pre laika, co zamysla nieco nakreslit a nechce sa mi moc citat vsetky komenty, tak ako si mam preniest obrazok na biele tricko, viem, ze ho mam asi na nejakom papiery, mam teda predlohu, ale ako to robite, ze to prenesiete na tricko...najrychlejsi sposob...vopred vdaka...
baby, malujete niektora aj na platene tenisky?...ak ano ako sa fixuje obrazok, zazehlenim?- to sa dá? 😕

kedže mi nešli pridávať foto tak pridávam až teraz...mačička pre kamošku a fiona pre známu 🙂