Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
@agentkak vidíš? že ma to nenapadlo 😀 aspoň by si vedela ako na to 😉 ja som tú poličku vylovila v pivnici...zo skrine po dedovi 😀
@hodgepodge no šak toto že taký ten fotopostup pre nas blondýnky tu chýba 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
a veru aj tie police maju svoj vek to uz len tak dakde nezoženieš! ale jaka dobra pomocka 😉
@agentkak tak to ma nenapadlo, lebo ja som červenovláska 😀 ..no veru, ešte, že sme ju nevyhodili 🙂
agentkak je to robene stecom tym najtensim tusimc2 a ciernou farbou na textil zaberie to cas ale mna to bavi
dakujem terazmalovanie necham chvylu tak lebo chcem malemu spravit z deky fusak do kocika a chcem tam nieco vysit
@hodgepodge tak to mas stastie ze si ciernovlaska 😀 😀
@zabulka1 a ten štetec ma jeden chlp ? 😀 lebo ultra tenky mam a ja ale ani za pana neurobim s nim take kontury 😠
@michalag e-eee 😅
@agentkak asi si myslela červenovláska 😉
@hodgepodge prepáč ano 😀 nejak som to rýchlo prečítala
ahoj. Ja som práve dnes dokončila svoje prvé dielko. Keď uschne odfotím. Inak ak máte dobré oči(čo ja nie) Nakreslite si obrázok na papier čo najviac viditeľnou fixkou, do trička vložte nejaký zošiť a na to obrázok... Trošinku ho bude vidieť.
@lussy23 ďakujem, ale tiež som to mohla urobiť lepšie, len sa mi nechcelo kresliť to na papier a potom otlačiť (teda, aj chcelo, ale zasa som nemala toľko času 😅 ...)...stihla som to počas "obedňajšieho spánku" mojich zlatúšikov a pustila som si k tomu dvd "Mama mia..." 😀 (možno preto sú niektoré kontúry také "uletené"...trošku som "maľovala" do rytmu, či mimo rytmu 😅 - abba je skrátka stará dobrá klasika... 😀 ...)
Caute holky. Ja sa už aj hanbím že som sem nič zatial nedala, ale ešte som to nedomalovala. nemám akosi čas lebo som stále s malým a on je hrozná čiperka. 🙂

@hodgepodge ale ako si sa super vynašla my ani len tu sklennu poličku nemame čo by tiež pomohlo 🙂 inak mohla si sa aj sfotit zee by sme sa trochu inšpirovali akože metodický obrázkový postup 😀 😀 😀 😀 😀