icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

agentkak
22. nov 2011

@hodgepodge ale ako si sa super vynašla my ani len tu sklennu poličku nemame čo by tiež pomohlo 🙂 inak mohla si sa aj sfotit zee by sme sa trochu inšpirovali akože metodický obrázkový postup 😀 😀 😀 😀 😀

hodgepodge
22. nov 2011

@agentkak vidíš? že ma to nenapadlo 😀 aspoň by si vedela ako na to 😉 ja som tú poličku vylovila v pivnici...zo skrine po dedovi 😀

agentkak
22. nov 2011

@hodgepodge no šak toto že taký ten fotopostup pre nas blondýnky tu chýba 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
a veru aj tie police maju svoj vek to uz len tak dakde nezoženieš! ale jaka dobra pomocka 😉

hodgepodge
22. nov 2011

@agentkak tak to ma nenapadlo, lebo ja som červenovláska 😀 ..no veru, ešte, že sme ju nevyhodili 🙂

zabulka1
22. nov 2011

agentkak je to robene stecom tym najtensim tusimc2 a ciernou farbou na textil zaberie to cas ale mna to bavi

zabulka1
22. nov 2011

@agentkak je to robene stecom tym najtensim tusimc2 a ciernou farbou na textil zaberie to cas ale mna to bavi 😵

zabulka1
23. nov 2011

dakujem terazmalovanie necham chvylu tak lebo chcem malemu spravit z deky fusak do kocika a chcem tam nieco vysit

michalag
autor
23. nov 2011

@ivett1 @siska33 @hodgepodge @lussy23 @zabulka1 @agentkak @janefonda @dia6 @akika722 @bodka70 @pipera @cucuriedka baby nekupovali ste niektorá za posledných 6 mesiacov v sume 40€ a viac niečo v Dakart-e???? ak ano tak mi napíšte do IP, dám cez IP. Vďaka 🙂

agentkak
23. nov 2011

@hodgepodge tak to mas stastie ze si ciernovlaska 😀 😀

@zabulka1 a ten štetec ma jeden chlp ? 😀 lebo ultra tenky mam a ja ale ani za pana neurobim s nim take kontury 😠

@michalag e-eee 😅

zabulka1
23. nov 2011

@agentkak nie nema ono ma neviem kolko chlpov ale na konci je tenkymusis si tu farbu dobre obtriet aby to bolo take tenke 😵 😉

agentkak
23. nov 2011

@zabulka1 tak na to asi nemam nervy na taku mravenčiu prácu 😀

ivett1
24. nov 2011

@michalag veru nič...

hodgepodge
26. nov 2011

@agentkak asi si myslela červenovláska 😉

agentkak
26. nov 2011

@hodgepodge prepáč ano 😀 nejak som to rýchlo prečítala

lussy23
26. nov 2011

ahoj. Ja som práve dnes dokončila svoje prvé dielko. Keď uschne odfotím. Inak ak máte dobré oči(čo ja nie) Nakreslite si obrázok na papier čo najviac viditeľnou fixkou, do trička vložte nejaký zošiť a na to obrázok... Trošinku ho bude vidieť.

ivett1
29. nov 2011

Ahoj...tak...a Števi má už konečne svojho "Scooby Doo rytiera"... 😉 (stále chcel figúrku, ale nie a nie natrafiť v obchode na toho "správneho" scooby doo - rytiera...tak som mu ho namaľovala na roláčik...a zamaskovala som fliačiky, ktoré nešli vyprať 😉 ...) a mal veľký úspech 😀

lussy23
29. nov 2011

@ivett1 nádhera.
dnes pridám svoje dielo ,ale je hrozné.

ivett1
29. nov 2011

@lussy23 ďakujem, ale tiež som to mohla urobiť lepšie, len sa mi nechcelo kresliť to na papier a potom otlačiť (teda, aj chcelo, ale zasa som nemala toľko času 😅 ...)...stihla som to počas "obedňajšieho spánku" mojich zlatúšikov a pustila som si k tomu dvd "Mama mia..." 😀 (možno preto sú niektoré kontúry také "uletené"...trošku som "maľovala" do rytmu, či mimo rytmu 😅 - abba je skrátka stará dobrá klasika... 😀 ...)

siska33
30. nov 2011

Caute holky. Ja sa už aj hanbím že som sem nič zatial nedala, ale ešte som to nedomalovala. nemám akosi čas lebo som stále s malým a on je hrozná čiperka. 🙂

dia6
4. dec 2011

tak konečne aj ja nieč pridávam. Je to mja lyžiarska bunda.

dia6
4. dec 2011

a ešte tričko.

lussy23
4. dec 2011

@dia6 veď to su diela ako z obchodu! waw.

dia6
4. dec 2011

@lussy23 ďakujem 🙂

ivett1
5. dec 2011

@dia6 tá bunda je nádherná 😵

dia6
5. dec 2011

@ivett1 Ďakujem. 🙂
Už aby som mohla poklresliť aj nejaké todetské oblečnie. 🙂

ivett1
5. dec 2011

@dia6 🙂

lili_mia
5. dec 2011

@dia6 kráááásne pri takýchto dielach sa hnevám, že nemám dar kresliť, jedno tričko som doslova zničila mojimi výtvormi s fixami, vyzeralo to fakt škaredo aby som to mohla nosiť so vztýčenou hlavou

dia6
6. dec 2011

@lili_mia Ďakujem, mňa kreslenie strašne baví, ale každý robí chyby. Podľa mňa je super, že aj keď niekto nekreslí nejako krásne aj tak skúša. A dokonca to často dopadne celkom dobre.
Ja myslím, že treba len cvik a snahu 🙂

siska33
6. dec 2011

tak konečne to mam aj ja zatial dam jedno a neskor druhe 🙂
a dia6 je to pekne ked malujes takto bez sablony, podla mna naco malovat nieco co kupis v obchode 😉

lussy23
6. dec 2011

@siska33 nádherné

baby čí mrobíte obrysy?