icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

kiha
8. júl 2014

Na písanie na tričká je ozaj najlepšie to gélové pero (zatiaľ čo viem, existuje v troch farbách - čierna, modrá a červená) kupujem ho tu http://www.animas.eu/. Tiež tu kupujem čisté tričká na maľovanie, majú aj detské a hlavne v rôznych farbách. Predtým som kupovala v číňakoch ale z jednofarebných mali len čierne a biele, navyše sa zdalo, že ten namaľovaný obrázok na nich vydrží dlhšie ako tričká samé 😀

cassidy
19. júl 2014

najnovsie dielka na XL tricka🙂

cikyta
27. júl 2014

šikulky.....čo si podkladáte dovnutra do trička , akú podložku ? díkes 😉

cikyta
29. júl 2014

Moje úplne prvé schytenie štetca a farieb....(chýba mi vela pomôcok a skúseností) No vzhladom k tomu, že sa mi okolo stola nahánali dvaja čerti a večne drgali = je to celkom nositeľné 🙂 :

darkdavil666
31. júl 2014
darkdavil666
31. júl 2014

@silvy caw ako davas obraskz na textil? fiksa ci štetec?

silvy
4. aug 2014

@darkdavil666 ja davam cez kopirak + ceruzka. fantomovu fixku nepouzivam lebo niekedy sa k tomu nedostanem ani za tyzden 🙂 a potom uz stetce

cassidy
4. aug 2014

@cikyta do tricka davam kus kartonu, jemne natiahnem a prichytim stipcami

xlea
4. aug 2014

@cassidy paraaadne Kati, sa ti podarili XL Mimoni 🙂

darkdavil666
5. aug 2014

ako davate obraskz na textil? technika zošuchavania? alebo obkreslovanie?

darkdavil666
5. aug 2014
darkdavil666
6. aug 2014

baby pouzivate tiez transferovu ceruzku?

mizu89
6. aug 2014

Ja by som sa chcela spytat nevenuje sa tomuto dakto z Ruzomberka alebo z Liptovskeho Mikulasa?A kolko stoji u vas jedno tricko s obrazkom.Napr. tricko s dlhym rukavom velkost 98/S to je pre 2-3 rocne dievca a kresba Máša a medved tie postavicky z tej rozpravky????Keby som si objednala u hociktorej z vas vedeli by ste mi povedat cenu aj s postou?Dakujem 🙂

darkdavil666
7. aug 2014

baby amusiim na ten pauzak alebo mozem na papier na pečie pouzit??

darkdavil666
7. aug 2014

@michalag kolko stala

michalag
autor
7. aug 2014

@darkdavil666 co kolko stala? 😕

darkdavil666
7. aug 2014

ceruzka transferova

apoloma
7. aug 2014

baby ste sikulky ktora by bola ochotna mi urobit rovnake tricka mne aj synovi prosiiiiim potrebujem to na buduci vikend..........dik

xlea
7. aug 2014

@darkdavil666 transferova ceruzka stoji 4,50

darkdavil666
8. aug 2014

cawko potrebujem poradit kde objednavate transferovu ceruzku..alebo kupujete 😒

darkdavil666
8. aug 2014

baby Uhľový papier čierny mozem pouzivat na textil? jeto dobrew?

xlea
11. aug 2014

@darkdavil666 uhlovy papier uz nevyperies... tak bacha na to... ceruzku napriklad na www.farby-textil.eu ... rovnako aj bezvoskovy kopir - na rozdiel od uhloveho ho bez problemov das dole...

darkdavil666
11. aug 2014

ja som za 1, aj dačo nasla internete ceruzka na textil.a skusila som ten uhlovy kopirak aje dobry podla mna 🙂

darkdavil666
11. aug 2014

cawko.kolko beriete za namalovane trička.a podla čoho davate ceny

xlea
11. aug 2014

@darkdavil666 zalezi od toho co a komu malujes, kolko s tym zabijes casu, kolko farby minies....

darkdavil666
12. aug 2014

ahojky.. davate baby na textil vela farby abi nezmizla rychlo.lebo kupila som nove tricko a islo dost farby dole neviem či nie kvoli tomu ze som ho nevyprala predom neviete mi poradit?

darkdavil666
12. aug 2014

@xlea tak za toto som dala 5 eur dva krat som ho potiahla abi to bolo pekne

xlea
12. aug 2014

@darkdavil666 vela farby je skor na skodu ako na uzitok - bo pranim popraska a zmizne... skus davat maximalne 3 vrstvy a dobre zazehlit - 3-5 minut spredu aj z opaku....

metloska2
12. aug 2014

Ahojte uz som aj ja nieco vytvorila tak pridavam par fotiek viac najdes v mojom albume 😀 .

veronikakostka
13. aug 2014

Ahojte toto sú jedny z mojich posledných a tie cestovali malým majiteľom až na Faerské ostrovy 🙂