Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
@darkdavil666 ja davam cez kopirak + ceruzka. fantomovu fixku nepouzivam lebo niekedy sa k tomu nedostanem ani za tyzden 🙂 a potom uz stetce
Ja by som sa chcela spytat nevenuje sa tomuto dakto z Ruzomberka alebo z Liptovskeho Mikulasa?A kolko stoji u vas jedno tricko s obrazkom.Napr. tricko s dlhym rukavom velkost 98/S to je pre 2-3 rocne dievca a kresba Máša a medved tie postavicky z tej rozpravky????Keby som si objednala u hociktorej z vas vedeli by ste mi povedat cenu aj s postou?Dakujem 🙂
baby ste sikulky ktora by bola ochotna mi urobit rovnake tricka mne aj synovi prosiiiiim potrebujem to na buduci vikend..........dik
cawko potrebujem poradit kde objednavate transferovu ceruzku..alebo kupujete 😒
@darkdavil666 uhlovy papier uz nevyperies... tak bacha na to... ceruzku napriklad na www.farby-textil.eu ... rovnako aj bezvoskovy kopir - na rozdiel od uhloveho ho bez problemov das dole...
ja som za 1, aj dačo nasla internete ceruzka na textil.a skusila som ten uhlovy kopirak aje dobry podla mna 🙂
@darkdavil666 zalezi od toho co a komu malujes, kolko s tym zabijes casu, kolko farby minies....
ahojky.. davate baby na textil vela farby abi nezmizla rychlo.lebo kupila som nove tricko a islo dost farby dole neviem či nie kvoli tomu ze som ho nevyprala predom neviete mi poradit?
@xlea tak za toto som dala 5 eur dva krat som ho potiahla abi to bolo pekne
@darkdavil666 vela farby je skor na skodu ako na uzitok - bo pranim popraska a zmizne... skus davat maximalne 3 vrstvy a dobre zazehlit - 3-5 minut spredu aj z opaku....

Na písanie na tričká je ozaj najlepšie to gélové pero (zatiaľ čo viem, existuje v troch farbách - čierna, modrá a červená) kupujem ho tu http://www.animas.eu/. Tiež tu kupujem čisté tričká na maľovanie, majú aj detské a hlavne v rôznych farbách. Predtým som kupovala v číňakoch ale z jednofarebných mali len čierne a biele, navyše sa zdalo, že ten namaľovaný obrázok na nich vydrží dlhšie ako tričká samé 😀