icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

satanka1
22. sep 2014

@xlea aké by si odporučila?

xlea
22. sep 2014

@satanka1 celkom pekne neonove odtiene sa daju vyskladat z Lefrancu a rayheru napriklad... artemiss su len na svetly textil a velmi slabo kryju...Top v neonovych je asi Jacquard - ale na SK ich nedostanes zatial

satanka1
22. sep 2014

@xlea ďakujem...dnes prišli,uvidím aké budú a veru škoda,ž nie sú aj na tmavý textil

xlea
22. sep 2014

@satanka1 Lefranc aj rayher su bez rozlíšenia - aj na tmavý aj na svetlý 🙂

zuzana914
23. sep 2014
zuzana914
23. sep 2014

moja tvorba

zuzana914
23. sep 2014

Tato stranka sa venuje malovaniu: http://www.animas.eu/c/malovane-tricka-na-objed...

lenkacka
25. sep 2014

@janelillith ahoj ,prosím Ťa aké trblietavé farby na textil používaš? Už dávnejšie si tu pridala foto winxky -tam sa mi páčili tie farby.Vopred ďakujem za infooooo.

lenkacka
25. sep 2014

Ahojte kočky,prosím Vám AKÉ GLITROVÉ FARBY POUŽÍVATE? Ďakujem za radu

cassidy
26. sep 2014

par oddychoviek🙂 @lenkacka existuju glitrove nerchau a javana, ale ak sa spytas @xlea, ona bude vediet, ktore su najlepsie🙂

xlea
26. sep 2014

@lenkacka glitrove farby ma velmi podarene pebeo - pebeo setacolor light glitter, isto sa pekne najdu aj v Javane a potom su gliter linery - javana, nerchau, marabu... moznostije vela

janelillith
27. sep 2014

@lenkacka pebeo a marabu 🙂

satanka1
30. sep 2014

@xlea
@cassidy môžem sa spýtať,ako sa vám daria také presné a pekné písmená?

cassidy
30. sep 2014

@satanka1 dakujem za kompliment🙂 predkreslujem si ich tak ako obrazok. cize vo worde si napis napisem, vytlacim, dam pod tricko (ak je biele a dobre presvita) a precizne prekreslim. a vyberam si typy pisma s okruhlymi hranami, aby som sa so stetcom moc netrapila🙂

gagagu
30. sep 2014

Mozem sa spytat cim najlepsie nakreslim male kresby s detailami? Kupila som si fixky na textil, ale tie sa mi rozpijaju . dakujem

gagagu
30. sep 2014

@cassidy Mozem sa spytat cim najlepsie nakreslim male kresby s detailami? Kupila som si fixky na textil, ale tie sa mi rozpijaju . dakujem

cassidy
1. okt 2014

@gagagu fixku som si kupila len raz, ale ani ju nepouzivam. najlepsie sa maluje s tenuckymi stetcami, daju sa kupit vo vytvarnych potrebach. a tiez je dolezite mat farbu v spravnej konzistencii, aby sa dobre nanasala.

gagagu
1. okt 2014

@cassidy
stetcom si take male veci netrufam, nemam taku istotu v ruke 🙂, este som vygooglila , ze existuju gelove pera na textil , s tym nemate skusenost ?

cassidy
1. okt 2014

@gagagu nemam. pod do skupiny "Šitie a maľovanie na textil", tam sa sa dozvies vsetko🙂

cassidy
1. okt 2014

@janelillith ty este malujes? ta nevidno velmi v poslednej dobe;)

janelillith
1. okt 2014

@cassidy malujem 🙂 ale fotky nedavam sem, nemam cas 🙂

atlaska25
6. okt 2014

@cassidy Krása to aj predávate??? 🙂

deanse
7. okt 2014

Dávno som tu nebola, tak som priniesla zopár ďalších mojich malieb 🙂:

deanse
7. okt 2014
blackstrap
22. okt 2014

Ahojte, kedze mne to malovanie na textil az tak nejde, predavam moje farby na textil. Najmenej je ciernej, asi 50% z obsahu, ostatne maju okolo 70-80%, niektore az 90-95% povodneho obsahu. K tomu expandujuca pebeo farba, pebeo cierna metalicka a telova farba. Este aj 3 nazehlovacie folie. V pripade zaujmu poslem detailny rozpis farieb. Farby som kupovala tento a minuly rok, asi 3 su hustejsie. Cena spolu 23e vratane postovneho.

evkakd
28. okt 2014

@deanse waw nádherné, nechápem ako to dokážete tak krásne tienovať, Fakt krása 🙂 😵

deanse
28. okt 2014

@evkakd Ďakujem pekne! 🙂

zuzu1000
6. nov 2014

Ahojte maliarky vsetky tie kresby su nadherne klobuk dole....chcela by som radu ako malovat tak krasne leskle oci.Chcem sa ich naucit lebo su uplne ako ozajstne ja ked ich namalujem tak ich mam take matne ziadna iskra ziadne wau...dakujem za vsetky rady..pa

sonetta
6. nov 2014

Ahojte, ja som sa nejako dostala do tejto skupiny a teda klobuk dole pred vami vsetkymi. ja na textil nekreslim. Vauuuu, vsetky vase dielka su nadherne. 🙂 🙂 🙂

cassidy
11. nov 2014

@zuzu1000 budu vyzerat lesklo, ked do nich namalujes jednu dve biele bodky, ako leskly odraz;)