Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
Prosím Vás je tu niekto z Bratislavy kto maľuje na textil?
Ahojte, je tu niekto z PB kto maľuje na textil?
@jankapb ahoj ja maľujem na textil som z PB 🙂
@veronikakostka AHOJ SOM Z TO DALO BY SA U VAS OBJEDNAT TRICKO DAKUJEM
@babatienko27 no jasné a aké by ste chcela 🙂
Mám Marabu farby, po namaľovaní sa mi po chvíli prepili cez okraj obrázka, prečo? sú husté, dala som len jednu farbu, díky za rady.
@babatienko27 môže byť
jaky barvy používaté
dievčatá poradte ,kde kupujete lacno jednofarebné tričká s kratkym rukavom alebo este lepsie jednofarebne tielka na leto..chcem kupit nejake jednofarebne pekne biel e tielko a pomalovat ho potom...dakujem vam moc 😉
Ahojte baby, chcem vyskúšať maľovanie na textil a tak mám otázočku. Je lepšie maľovať fixami alebo farbami? A keď už máte namaľovaný celý obrázok tak ako kontúru naň použijete čiernu fixu alebo to obkreslíte farbou a tenučkým štetcom? ďakujem za odpovede 🙂 Ste šikulky inak, nádherné obrázky 😉
@janchi212 Jednoznačne farbami. Kontúry sa môžu robiť tiež nimi a tenkým štetcom alebo aj gélovým perom, keď sa obávaš, že by ti to štetcom nešlo pekne. V skupine "šitie a maľovanie na texil" nájdeš kopu užitočných rád pre začínajúce maliarky, skús sa pridať, určite ti to pomôže. 🙂
Ahojte baby , viete niektora kde by som zohnala sablony minnie,macko pu a masa a medved? dakujem mozu by t aj internetove stranky 🙂
dobrý večer poznate vilu violetu ako vizera nemam šajnu a na nete ju nemožem najst
@kola1986 ahoj toto je violeta 🙂
@andreaaaa000 dakujem za obrazok ale hladam vílu violetu ževraj niečo podobne ako cililinga.

zopar mojich poslendych🙂