icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

cassidy
11. nov 2014

zopar mojich poslendych🙂

lili007
27. nov 2014

Prosím Vás je tu niekto z Bratislavy kto maľuje na textil?

jankapb
8. dec 2014

Ahojte, je tu niekto z PB kto maľuje na textil?

veronikakostka
14. jan 2015

@jankapb ahoj ja maľujem na textil som z PB 🙂

babatienko27
25. jan 2015

@veronikakostka AHOJ SOM Z TO DALO BY SA U VAS OBJEDNAT TRICKO DAKUJEM

veronikakostka
25. jan 2015

@babatienko27 no jasné a aké by ste chcela 🙂

babatienko27
25. jan 2015

tohto hulka

janka_k
25. jan 2015

@deanse prosim ta kde kupujes biele tricka s DR? aj s kratkym? dakujem

deanse
25. jan 2015

@janka_k Ahoj! V KIK-u, ale keď práve nemajú, tak v HM, no tam sú drahšie.

janka_k
25. jan 2015

@deanse dakujem, ja som nepochodila ani tam ani tam pred vianocami. v hm len dievcenske :( dufala som v nejaky iny zdroj. dakujem

deanse
25. jan 2015

@janka_k Áno, vtedy nemali, ale odvtedy som už znova nakúpila, treba skúšať viackrát, oni dostávajú tovar. Teraz v KIK-u majú aj biele, krátkorukávové tričká.

lafamme
25. jan 2015

Mám Marabu farby, po namaľovaní sa mi po chvíli prepili cez okraj obrázka, prečo? sú husté, dala som len jednu farbu, díky za rady.

veronikakostka
28. jan 2015

@babatienko27 môže byť

popipopi
2. feb 2015

jaky barvy používaté

jajka.20
9. apr 2015

@deanse
@cassidy Baby poradte ako rozpíjať farby na textil?? ako to nanášať aký je vlastne postup...skúsila som to x-krát ale vždy mi ostali také miesta kde som naniesla farbu štetcom a vôbec sa mi to nerozpilo...už som zúfala ☹

deanse
9. apr 2015

@jajka.20 Farba musí byť veľmi-veľmi zriedená, skoro vodová a navyše si namokrím aj tričko, len vtedy sa bude rozpíjať. Držím palce!

cassidy
9. apr 2015

@jajka.20 tak ako deanse pise. ja len dodam, ze ak namokris aj tricko (co pomaha dobremu rozpijaniu), tak uz sa to neda velmi kontrolovat🙂

jajka.20
9. apr 2015

@deanse
@cassidy ok baby ďakujem budem skúšať dalej 😉 😉 😉

lemge
21. apr 2015

dievčatá poradte ,kde kupujete lacno jednofarebné tričká s kratkym rukavom alebo este lepsie jednofarebne tielka na leto..chcem kupit nejake jednofarebne pekne biel e tielko a pomalovat ho potom...dakujem vam moc 😉

deanse
23. apr 2015

@lemge Väčšina maliarok kupuje tričká v KIK-u, kde sú najlacnejšie, potom v HM, Takko, C/A, ale tam sú drahšie.

lemge
23. apr 2015

@deanse dakujem,si zlatá...v kiku som vcera bola nemali vobec biele,ale kupila som v pepco 😉

janchi212
5. máj 2015

Ahojte baby, chcem vyskúšať maľovanie na textil a tak mám otázočku. Je lepšie maľovať fixami alebo farbami? A keď už máte namaľovaný celý obrázok tak ako kontúru naň použijete čiernu fixu alebo to obkreslíte farbou a tenučkým štetcom? ďakujem za odpovede 🙂 Ste šikulky inak, nádherné obrázky 😉

deanse
5. máj 2015

@janchi212 Jednoznačne farbami. Kontúry sa môžu robiť tiež nimi a tenkým štetcom alebo aj gélovým perom, keď sa obávaš, že by ti to štetcom nešlo pekne. V skupine "šitie a maľovanie na texil" nájdeš kopu užitočných rád pre začínajúce maliarky, skús sa pridať, určite ti to pomôže. 🙂

janchi212
5. máj 2015

@deanse ďakujem ti veľmi pekne. Už som sa tam pridala, aj som tam pozerala tie postupy.

andreaaaa000
8. máj 2015

Ahojte baby , viete niektora kde by som zohnala sablony minnie,macko pu a masa a medved? dakujem mozu by t aj internetove stranky 🙂

kola1986
25. máj 2015

dobrý večer poznate vilu violetu ako vizera nemam šajnu a na nete ju nemožem najst

andreaaaa000
27. máj 2015

@kola1986 ahoj toto je violeta 🙂

kola1986
27. máj 2015

@andreaaaa000 dakujem za obrazok ale hladam vílu violetu ževraj niečo podobne ako cililinga.