Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
moja tvorba
Tato stranka sa venuje malovaniu: http://www.animas.eu/c/malovane-tricka-na-objed...
@janelillith ahoj ,prosím Ťa aké trblietavé farby na textil používaš? Už dávnejšie si tu pridala foto winxky -tam sa mi páčili tie farby.Vopred ďakujem za infooooo.
Ahojte kočky,prosím Vám AKÉ GLITROVÉ FARBY POUŽÍVATE? Ďakujem za radu
@lenkacka pebeo a marabu 🙂
Mozem sa spytat cim najlepsie nakreslim male kresby s detailami? Kupila som si fixky na textil, ale tie sa mi rozpijaju . dakujem
@janelillith ty este malujes? ta nevidno velmi v poslednej dobe;)
@cassidy malujem 🙂 ale fotky nedavam sem, nemam cas 🙂
Dávno som tu nebola, tak som priniesla zopár ďalších mojich malieb 🙂:
Ahojte, kedze mne to malovanie na textil az tak nejde, predavam moje farby na textil. Najmenej je ciernej, asi 50% z obsahu, ostatne maju okolo 70-80%, niektore az 90-95% povodneho obsahu. K tomu expandujuca pebeo farba, pebeo cierna metalicka a telova farba. Este aj 3 nazehlovacie folie. V pripade zaujmu poslem detailny rozpis farieb. Farby som kupovala tento a minuly rok, asi 3 su hustejsie. Cena spolu 23e vratane postovneho.
Ahojte maliarky vsetky tie kresby su nadherne klobuk dole....chcela by som radu ako malovat tak krasne leskle oci.Chcem sa ich naucit lebo su uplne ako ozajstne ja ked ich namalujem tak ich mam take matne ziadna iskra ziadne wau...dakujem za vsetky rady..pa
Ahojte, ja som sa nejako dostala do tejto skupiny a teda klobuk dole pred vami vsetkymi. ja na textil nekreslim. Vauuuu, vsetky vase dielka su nadherne. 🙂 🙂 🙂

@xlea aké by si odporučila?