Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
tak toto su moje historicky prve leginky pre moju malu zabu, ktore som tak jednoducho pokreslila 🙂 kukam ze vacsinou vsetci zacinaju na blede farby malovat, ja som si zvolila tmavu, chcelo to tri vrstvy farby ale tak aspon viem, ako budem malovat nabuduce 🙂 uz som si nasla motiv na tricko, takze dalsi vytvor bude trickovy 🙂
@xlea velmi pekne aj super napad 😉
@lussy23
@miska22200 dakujem baby 🙂 dnes tvorim zaklady obrazku na tricku, malujem len tak od ruky , otvorim obrazky na nete pre inspiraciu a cmaram 🙂 tak to nie je take pekne uhladene ako ked sa to predkresli.
@xlea čože že odruky? no tak to by som nevedela ja všetko prekreslim,nemam talent na kreslenie ☹ 😝
@xlea ja od ruky nakreslim tak maximalne nejaky domcek 🙂... totalne neviem preniest obraz oka na papier rukou... co uz, kazdy mame talent na nieco ine, esteze je tu moznost prekreslovania, potom to ale dlhsie trva kym nieco vznikne )... Ja som na tmave este nekreslila, ale uz sa chystam na fialove tricko, tak uvidime, ale bude to jednoduche, je to motiv, kde nie je vela vymalovavania )... (pre istotu)
baby ja hladam obrazok pre jedno tažko chore dieta ☹ nič vhodne neviem najst 😒 mal by to byt obrazok chlapčeka alebo obrazok batolata,niečo take mile 😉 poradteeeeee prosim 😉
@miska22200 ahoj ja neviem co presne hladas, ale ja som si take babatka nasla v knizke co sme dostali v porodnici, chcela by som tiez take porobit tak mi to padlo do oka, vola sa to: rodicia a ja, kym budem skolak.
@mimave hmm ja taku knižku nemam 😒
@miska22200 skus trosku viac opisat tvoju predstavu, lebo ja tiez velmi neviem co presne ti poradit, resp. pohladat
@bajciatko dakujem,už som ich doknčila,velmi sa vytešujem,myslim že sa mi podarili 😉
@miska22200 tak nam prosim ukaz obrazok, rada sa pokocham
@bajciatko ine mamičky by to isto vedeli krajšie namalovat,ale mne sa hrozne pači ten obrazok,dlhoooo som ho hladala a myslim že stalo to zato 😉
@miska22200 nadherne, naozaj... citit z toho strasne vela lasky
@bajciatko jeej to važne,potešila si ma, 😉 dufam že to bude stat za to a mamička sa poteši 😉
@miska22200 urcite sa potesi <3
@majus246 Je to nádherné, tiež nad takým niečim rozmýšlam, len ja už mám večšie deti, vedela by si mi poradiť kde kúpiť biele trička? a čo si dávaš pod tu látku, aby sa ti to neprepilo na druhú látku? A ešte ak môžem, je na tých farbách písaný aj návod? kupuješ ich z netu? dakujem moc
@dajanak sice si sa nepytala mna 😅 ale napišem ti ako to robim ja 😉 medzi latku davam bud papier napečenie alebo aj normalny papier,ale myslim že nalepši je asi ten na pečenie...na farbach je pisane kolko minut maš nechat zaschnut tu farbu
@miska22200 dakujem kde a aké si kupuješ aby som vedela ktoré sú dobré a štetec stačí taky obyčaj. ako majú deti do školy?
@dajanak no ja mam rôzne farby rôzne značky...kde kupiš na slovensku neviem,lebo ja som vtaliansku....štetce mam rôzne hrubky,neviem či sa môže tie čo maju deti,si myslim že možno ano... ja som si kupila špecialne štetce na to,lebo moje deti ešte štetce nemaju....hlavne budeš potrebovat ten celkom, celkom tenulinky,na kraje....tam je len par chlpkov 😅
@dajanak dobre značky su marabu,ale su trocha drahšie 😝 ja som kupila farby na svetly textil...teraz lutujem mala som kupit na tmavy a tie sa možu použit myslim že aj na svetly.....skušala som malovat npr.na modre tričko a nieje to pekne 😒 ale tak čo už kym neminiem tieto farby,nemožem kupit nove...
Ok dakujem za rady, pozerala som tie tvoje výtvory a fakt dobré, dúfam, že aj mne sa podarí aspon s polovice také pekné ako máš ty. V utorok idem do mesta skúsim pozrieť v obchodoch ak nie objednám z netu
@dajanak no neviem či ti poradila ta prava 😅 kedže ja to sama to ešte dobre neviem,len par tričiek som načmarala,tak ale hadam časom to pojde...
@dajanak ahoj, mne tu baby poradili bud marabu, alebo javana farby, ja mam aj aj, no lepsie sa mi robi s tymi marabu. objednavala som ich cez textile art, skus si pozriet stranku, teda tam som objednavala uz tretiu objednavku, ale prvu som brala z rajumelcov tusim, potom este druhu z nejakej inej stranky a co ja viem,asi to bude na jedno kopyto cenovo, len sa im dost lisi cena postovneho. za jednu objednavku som dala az 3.50na postu, to je strasne moc, naposledy to bolo len nieco cez euro. a kupis aj v tych kamennych predajniach davinci a tak, ale tam asi budu vyssie ceny. a stetce ja mam uplne normalne dokonca ani nemienim investovat do tych drahych, tieto si zastriham ako potrebujem a hotovo, ale jeden na tie linky okrajove mam taky speci, ten by som si nevyrobila tak dobre... 🙂

ahojte... Ak hladate kvalitne jednofarebne tricka na malovanie aj farebne, tak viem poradit. Lepsie asi cez IP 😉