icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

fliacik
29. júl 2012

Baby, kde zvyknete nakupovať textil na maľovanie? Nemáte nejaký tip na stránku, kde by sa dali nakúpiť lacné biele bodynká a tričká? Ako Vás tak čítam, normálne ste ma motivovali, aby som to skúsila. Zatiaľ sa "zabávam" servítkovou technikou, ale asi je čas prejsť do ďalšieho levelu 😀

bajciatko
29. júl 2012

@fliacik uplne najjednoduchsie je ich kupit asi v Tescu, maju cisto biele bodynka balene po tri kusy, kratkhy aj dlhy rukav 🙂

fliacik
29. júl 2012

@bajciatko Ďakujem!!!

mimave
30. júl 2012

baby mam taky napad. ja teda chcem veci aj predavat, dost mojich znamych ma zaujem a uz som aj predala a teraz idem robit dalsie na objednavku. tak ma ale napadlo, ci by ste nemali neiktore z vas co sa tomuto venujete zaujem, ze by sme si trebars zalozili skupinu na fb, no a tam by sme ponukali na predaj svoje vytvory a popripade na vyziadanie robili aj podla zelania,lebo ja teda nestiham 😅 takto by nas bolo viac v skupine a ked by si vas niekto vybral ze by sa mu nieco pacilo tak si to tam rovno od vas zajedna, kupi a popripade namalujeme na vyziadanie co budu chciet, vela kamosov dalej zdiela fotky, tak to uvidi viac ludi a moze to byt dobry napad ako si privyrobit korunku k dobru. ak mate zaujem napiste mi do spravy a nieco vymyslime 🙂

miska22200
30. júl 2012

@mimave to je dobry napad,ked sa časom zlepšim už som tiež na take niečo myslela 😉 len ja vôbec nemam tušenie kolko by som za to pytala 😕 možeš mi napisat kolko tak pytaš ty za robotu?

janefonda
31. júl 2012

@fliacik ja kupujem casto aj v kik, ked maju vypredaje tak tricka bez potlace idu aj po eure a tesco je na bodynka tiez super. Alebo CA, tam maju tiez biele bodynka.

janefonda
31. júl 2012

@mimave napad super, skoda ze nezijem na svk.. Ak by som tam bola uz davno by som predavala aj na sashe 😔 Uz som aj premyslala , ze ci by ludia platili drahsie postovne ak by som to posielala odtialto...

fliacik
31. júl 2012

@janefonda Ďakujem za tip, KIK mám blízko, skočím sa pozrieť 🙂

mimave
31. júl 2012

@miska22200 no ja som si pozerala po com predavaju ine baby a teda ide to za normalne pekne obrazky od 8eur vyssie, nasla som aj za 15!!! co je uz hodne vela. v tescu som teraz pozerala nove kolekcie a take disney stoji tiez 8eur a viac, v lidli som nasla pyzamko s takym krivym obrazkom 3x3cm za 6eur, tak ja som ostala na tych 8eur, samozrejme podla toho ake velke to je, aj tak ako sa mne zda, ci sa mi to paci alebo nie. davam aj za 3eura, ale to su veci ktore mal filipko trebars raz- dva krat oblecene a to som kreslila prve, inak mam nakupene nove veci a tie tiez nieco stoja.. tak si k tomu priratam robotu trosku a volaco za farby. ja si musim teraz porobit viac toho nech mam co nahodit zas na predaj, lebo po jednom tricku sa to neoplati robit. uz robim aj pre dospelych, akurat mam jedno pred sebou.
@janefonda ja som pozerala sashe a tam pytaju 12percent z kazdeho jedneho vyrobku ako proviziu... no kaslem na nich. to budem radsej na bazos davat 😅 ale nie, tak toto sa mi zdalo dobry napad, ten fb, no mozno je to hlupost. a ty neskusas predavat tam kde zijes? neviem teda kde... 🙂 ale mozno by bola ochota aj drahsie postovne zaplatit predsa je to rucna robota...

mimave
31. júl 2012

toto su moje posledne zatial 😅 este mam co dohanat ja viem, tak trenujem dalej aby som mala take krasne veci ako som videla velakrat tu 😉

mimave
31. júl 2012

@janefonda
@miska22200 baby tak ja som to zalozila aj ked som tam sama teda🙂 ak budete chciet tak sa pridajte a teda ja dufam ze sa to da tam nahadzovat fotky nie len odomna... idem tam popridavat zatial len to malo co mam uz porobene a makam dalej 😀 nazov uplne jednoduchy, skupina sa vola: malovanie na textil:D

bajciatko
31. júl 2012

@mimave Ja to tam akosi neviem najst pod tym nazvom, naslo mi to malovanie na textil, ale niekoho ineho... Mas krasnu pracu, kolko sa tomu uz venujes?

mimave
31. júl 2012

@bajciatko jaj musela som sa zasmiat🙂 dakujem velmi pekne, malujem asi treti tyzden 😀 nakopli ma niektore dievcata tu, uzasne veci co som tu videla az som neverila ze sa to nakreslit. budem inak veeelmi rada ak popridavate nejake veci aj vy baby, aj ked nie rovno na predaj, trebars len ukazat co ste uz urobili a napisat k fotke ze je moznost to napr. objednat a aspon nejake to evricko k materskej urcite potesi viacere z nas 😉 inak kocky, mam kamosku co by chcela tricka pre dievcata svoje a chcela by na ne akoze portrety ich... pytala sa ma ci jej take nespravim, ale ja som tvare nekreslila vela rokov uz, ja si na to netrufam , tak ak tu nejaka z vas vie kreslit tvare aby sa aj podobali 😀 tak sa kludne ozvite, vybavim vam prvu zakazku mozno 😅

miska22200
1. aug 2012

@mimave že treti tyžden,paaani,podla mna je to dokonaleee 😉 krasne veci...ja som zatial namalovala len tri obrazky...

lussy23
3. aug 2012

@mimave že tri týždne, úplne nádherné dielka a dobrý nápad s tou skupinou.

lussy23
3. aug 2012

@miska22200 krásne

mimave
4. aug 2012

@miska22200
@lussy23 dakujem dievcata, cakam vas tam ze budete pridavat aj vy volaco na predaj🙂 alebo sa mozte len tak pochavlit 😉

lucifukball
4. aug 2012

no baby sledujem vás tu a jako tíško závidím 😀 fakt nádherné dielka, ja som zatiaľ skúšala maľovať len na stenu ale teda som rozhodnutá vyskúšať aj takúto zábavku 😉 farby síce zatiaľ kúpené nemám, ale zato už si pozerám nejaké fajn obrázky, našla som stránku kde sú vymalovávanky (teda ja som ich aspoň používala ako predlohu keď som malovala na stenu) sú tam skoro všetky rozprávky a super obrázky, hlavne pre môjho malého obľúbená rozprávka spongebob na tom teraz šlapeme 😀 tak skúste pozrieť
http://www.omalovanky-zde.cz/omalovanky.php

miska22200
6. aug 2012

@lucifukball tak toto je uplne super ta stranka,normalne si neviem vybrat 🙂 mna na tom malovani najviac zdržuje hladanie vhodneho obrazka,ale teraz to bude lahšie,dakujeeeeme za stranku 🙂 mam otazku,ked kliknem na obrazok zobrazi sa mi dost velky niektory ,neda sa zmenšit? nevieš ako?

lucifukball
7. aug 2012

miska ja som si ich hned ukladala do pc teda tie ktoré sa mi páčili tlačiť som ešte netlačila len som si zatial spongeboba nakreslila na papier aby nebol pre malého veľký, ale ja si nastavujem na tlačiarni veľkosť obrázka, teda ked idem tlačiť mi vyhodí tabulku a tam si nastavím veľkosť obrázka 😉

siska33
12. aug 2012

@miska22200 jasne ked das trochu viac vody. da sa vselijak experimentovat 😉

siska33
14. aug 2012

moje nove vytvory

lussy23
15. aug 2012

@siska33 nádherné

bajciatko
16. aug 2012

Tak ja som robila dnes moju prvotinu... Teda vsetkym vam tu skladam poklonu, netusila som, ze je to take namahave, chrbat si necitim a potom som rozculena, lebo sa mi na par miestach rozpila farba, vyzera to teda dost zle, neviem co s tym mozem spravit.... Nejake dobre napady a rady?

miska22200
16. aug 2012

@bajciatko daj foto obrazka,sme zvedave 😉

bajciatko
17. aug 2012

Takze moja totalna prvotina... Je sa co zlepsovat, len musim prist na to, ze ako )

xlea
17. aug 2012

ahojte baby 🙂 ja som vas tu studovala uz tyzden a vcera som nabehla do obchodu, kupila dve sady farieb, stetce a dnes som sa pustila do tvorenia, uz dlho som nic nekreslila takze zacinam len tak jednoducho .-) napad s FB strankou je super 🙂 ked dokoncim svoju prvotinu, hodim foto aj ja, ako vravim som len amater a ucit sa je vzdy co 🙂

bajciatko
17. aug 2012

@xlea tak s radostou do toho )... cakame na prvotinovy obrazok

lussy23
17. aug 2012

@bajciatko krásne