icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

xlea
2. sep 2012

@mimave aky stetec pouzivas na konturky? hod link na e-shop ak si pamatas 🙂 dakujem

mimave
3. sep 2012

@xlea fuuuha dobra otazka... to bol ten uplne prvy internetovy obchod co som kupovala, neviem si spomenut na nazov... ale viem ze stal cez dve eura tento co mam a mozem ti opisat co na nom je: vola sa KOLIBRI cislo 7008, este je tam cislo 0228 za ciarovym kodom, tak neviem podla ktoreho by si to nasla. ja nemam potuchy ale ci su este aj tensie stetce, mne sa s tymto robi skvele je ozaj tenky 😉

xlea
3. sep 2012

@mimave http://www.umeleckepotreby.com/produkty.php?kat... totok moze byt? mas c. 0 alebo 2 ? 🙂 bo tento shop tu mam uz asi tyzden otvoreny ze idem objednat daco aaa tak to tam asi prihodim 😀

mimave
3. sep 2012

@xlea heeej sikovna to je on, mam 0, inde som stetce nevidela lebo nemali skladom

xlea
3. sep 2012

@mimave ja si chodim tutok v meste do malickeho obchodiku kupovat farby - http://www.umelecke-potreby.sk/ a maju tam aj stetce a myslim ze sa aj cez net daju objednat...

mimave
3. sep 2012

@xlea idem si to pozriet, dakujem velmi pekne za tip a inak dufam ze si uz na fb pozrela a pohadz nejake fotky 😉

xlea
3. sep 2012

@mimave zajtra najdem fotak 😀 akurat som jedny zo svojich prvotin darovala - kamoske a jej malej 🙂 jednu svoju prvotinu som omylom dala dnes prat bez toho aby som to prezehlila - no ... farbicky sice nezliezli ale ani nevydrzali 😀

mimave
3. sep 2012

@xlea jaaaj to mi je luto.... to je vzdy take o nervy ked davam prat ze ci to vydrzi.. tolko roboty a potom z toho mas prd. ja som porozdavala strasne vela ale uz predavam... 😅 kaslem na kazdeho nech si kupia ked chcu ci kamosky ci rodina, uz som narozdavala dost , teraz to mam ako job 😀 😀 😀 😀 😀

xlea
3. sep 2012

@mimave pekny job 🙂 pocuj to malovanie na textil na FB si vymyslela ty? 🙂)

xlea
3. sep 2012

@mimave ale prala som aj cierne leginy co som malej robila - fotku som tu davala a vydrzali v pohode 🙂 len to moje tricko no.. skusim to zajtra napravit 🙂

mimave
3. sep 2012

@xlea a tak ja neviem ci ja... 😀 mozno je tam viac takych skupin, vidis to ma nenapadlo sa pozriet, mna len inspirovala kamoska ma tam hackovane doplnky dolmo- inak odporucam velmi je sikovna 😵 tak ja ze a kristusat aj ja si zalozim ale s tou myslienkou aby som tam nebola sama, ze vies ked hocikto bude chciet nech si tam hodi foto a skusa predat tiez. tak na materskej kazde euricko dobre...ci?🙂

xlea
3. sep 2012

@mimave monikinu pracu poznam 😀 akurat ocakavam satocky od nej 🙂 mala ma dve capice tiez od nej 🙂))

mimave
3. sep 2012

@xlea tak ale snazila som sa aspon reklamu urobit 😵 ja si idem davat pre maleho do zimy u nej robit nejake supravky ze ciapku a sal, tak sa tesim tiez🙂

xlea
3. sep 2012

@mimave 😉 sikovna 😀 ale jasneee reklamu treba spravit 😀 ja ked najdem dajaky pekny vzor tak tiez dam spravit 🙂 ja vacsinou take ulety vymyslam 😀

mimave
3. sep 2012

@xlea a ja idem uletet do postele zajtra akurat idem za moncou nesiem jej tie biele nohavice co mam teraz na fb posledne nahodene, tak hadam jej sadnu, inak si ich budem musiet nechat!!! 😀 😀 😀 len ich nemam kde vynosit... tak dobru noc ahoj 🙂

xlea
3. sep 2012

@mimave bruuu nocku a pozdrav moncu 🙂 dnes som si nakupila tricka a par farieb tak mozem tvorit po veceroch aj ja 🙂

xlea
7. sep 2012

tak som este trosicka skusala farby a vzislo z toho toto ...

lussy23
7. sep 2012

@xlea krásne

miska22200
7. sep 2012

@xlea vaaaauuuu nadhera

mimave
10. sep 2012

@xlea ooo dovidenia, velmi krasne!!!!!!!!!!!!!!sikovnica🙂

yanka86
12. sep 2012

@cucuriedka a ja chcem vidiet🙂)

jakani
16. sep 2012

baby, mate skusenost aj s farbami Pentart???? nasla som ich za dobru cenu... 😝 ...chodim sem okukovat vase vytvory, a chcem tiez nieco vyskusat...no pre istotu nechcem vela zainvestovat, ak by to bolo otrasne...nech neni skoda penazi 😝 😝

mimave
19. sep 2012

@jakani a ved je hlupost keby si si kupila tu zakladnu sadu co su marabu farby? nerchau...tam mas 5farieb 20ml tusim su? mam ich daleko od gauca....🙂 a stoji ta to 9eur, ci 9.90? ale neviem teda tieto nepoznam tak mozno ze su ozaj dobre..

jakani
19. sep 2012

@mimave nevydrzala som, a objednala uz 😀 ...nerchau...jedna mamina, co naaadherne maluje hovori, ze presla vela farbami, a nerchau su naj...tak cakam postu 😝 😝 ...

mimave
19. sep 2012

@jakani ani som nestihla tak super tie su ozaj dobre🙂

jakani
19. sep 2012

@mimave dakujem aj tak, si zlata 😉 ...inak, mas krasnu pracicku, uz som pozerala aj na FB...som zvedava, ake to bude, velmi sa tesim az tie farby pridu...

mimave
21. sep 2012

herecky je tu nejaka ceska medzi nami co tiez maluje? dakujem 😉

siska33
23. sep 2012

nejake novinky 🙂
@mimave mozes si ich stiahnut a pridat na fb. mne to nejde posielat mailom aj tie ostatne co tu mam ak sa ti bude chciet 🙂)