Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
chcem sa opýtať babenky,či ste niektorá maľovali aj na riflovinu? Zbežne som pozrela foto,ale videla som len tričká a body,mikiny....Chcem skúsiť dcére na hladké riflové šaty také jednoduché nejaký motív 😉
damy... s manzelom sme sa rozhodli ze sa dame na utek... cize nebudem uz dalej malovat, podokoncujem si veci co mam doma este, nove uz nerobim a tym padom ani nebudem pridavat uz dalsie veci na stranku: http://www.facebook.com/pages/Malujeme-na-texti..., ktora funguje uz celkom dobre, mne teda ako privyrobenie pomohla, ale uz ju dalej nebudem viest ako administrator. ak by ste niektora mala zaujem ma vymenit napiste mi, fotky ale samozrejme mozte pridavat aj tak, no na stranke sa fotky od admina zobrazuju automaticky, od druhych ludi len po kliknuti na odkaz, cize ak mate chut si troscku privyrobit malovanim na textil, je vyhodnejsie byt admin. stranka inak bude fungovat este do januara, potom ak sa neohlasi ziadny nahradnik, stranku rusim. tak prajem pekny den a dajte vediet 😉
@anett9 ja som namalovala na riflovu bundu malej motyla,super sa malovalo na nu 🙂 možeš kuknut v mojom albume,dokonca mam len farby na bledy textil
@miska22200 nádhernéééé...ako si namiešala takú peknú ružovú? z tých Nerchau na svetlé ked zmiešam bielu s červenou nie je pekná ružová,je taká do oranžova,lebo tá červená je taká ostrá.Zišla by sa taká bordová z tej je v kombinácii s bielou krásna ružová.
@anett9 nenamiešala som farbu,už som mala taku kupenu,ale na riflovine krajšie vynikne ako na tričku
@miska22200 a akú si kúpila? značka cena.... 🙂
@anett9 no kym ti ja odpoviem dielko je a svete 😀 kraaasne 😉 ta ružova farba na ktoru si sa pytala je značka darwi,je myslim uplne ta najlacnejšia značka s farieb a rosa 475
@miska22200 dakujem,v skutočnosti je to krajšie,len som fotila pri neonke a tie trblietavé hviezdičky v tom svetle zanikli.Dneska v nich už malá "hviezdila" v škole 😀 Musím ale doobjednať tú ružovú a ešte bordovú,aby som vedela namiešať aj peknú cyklámenovú. Malá chce ešte Monster High,tak to bude pre mňa "skúška" :DDD
@anett9 paraaada 😉 a to su tvoje prve vytvory? no pani,dobraaaaa si 😉
@miska22200 ano,prvé :D len teraz v pondelok mi prišli poštou farby.....kým sa mi nenarodili deti,maľovala som obrazy na predaj,rodine,známym a tak...😀 Štetec je môj dlhoročný kamarát 😀 Pri deťoch už na to nebol čas,pred 2 rokmi som začala s marcipánovými tortami a pred 2 týždňami som si všimla túto tému o maľovaní na textil.Hned som pátrala,aké farby objednať,ako sa s tým pracuje.A vidím,že sa s tým budem vážnejšie zaoberať...páči sa mi to 😀 pridávam foto /aj ked to sem nepatrí,dúfam,že nebude zle 😉 / pár mojich obrazov-reprodukcie známych diel impresionistov
@anett9 no ja odpadne,ty si talent 😉
@miska22200
@lussy23 dakujeeem 😀
@tatolu dakujeeem 😀 to je obraz "terasa po daždi" od ruského impresionistu,už neviem ako sa volal,ale strašne sa mi páčil tento obraz,tak som si ho musela odmaľovať. Dlho visel u nás v obyvačke,teraz sú zas v móde tapety,tak putoval do skrine.Dole ten západ slnka a hore to modré Santorini,to sú odmaľované fotky z časopisu.Maľovala som temperou na karton a po zaschnutí prelakovala syntetickým lakom.Sú na nerozoznanie od olejomaľby 😉 ...však už majú roky

@pink_lady mám kvalitné farby a zažehľujem min 5 minút, tak snáď vydržia