Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
@anett9 monet je moja srdcovka😀 ... krásne 😵 ...
aj my máme obdobie monster high😀 ... aj som plánovala, že niečo našej malej "monsterke" namaľujem, ale ... ten čas...ten čas... kde ho vziať? ... večer zaspím ako prvá, deti si zo mňa robia srandu 😀 ...ale zasa, na druhej strane, aj prvá vstávam... 🙂 ... ale plány by boli...
@ivett1 aj moja..aj Manet,Cézanne a Renoir 🙂 tiež nemám moc času,ale ked niečo začnem,tak nevidím,nepočujem,nejem...kým to nie je hotové 😀 som včera večer ešte dorobila malej na rifle lebku Monster a nápis Monster high aby mala komplet s tou mikinou....že aká bola dneska hviezda v škole 😀 😀 😀
@bambicka ja tienovat vôbec neviem ani na latke ani na papier ☹ je to škoda, tienovane sa mi strašne pačia
baby nechcete niektora 50ml farby na textil? uz nemam cas malovat, su tam aj fixky, pera, a rozne prakricke veci,zohnala som to v rakusku ,dam za symb. Cenu vsetkych 20ks
@miska22200 ja som to este neskusala...malujem svoj prvy obrazok, este treba dotiahnut nejake kontury a bude to...ale raz to tienovanie urcite skusim 🙂...vyzera to potom omnoho lepsie
@mima1311 mám tam 9x 50ml farby, krásne sýte na tmavy textil aj biely, , farby s tenkým hrotom na precízne kresenie 11ks, fixky na textil 5x, cena za vsetko je 10e ako som povedala symbolicky, lebo jedna tá 50m. stála 6e, ale su uz pouzité trochu....ale rozne aj 3D farby, aj trblietkavé ...zlatá, strieborná 🙂 atd
@bambicka @lilyen2011 kraaaasne ... 🙂
Tu su moje uplne prve 🙂 , ta chobotnickova kreacia je zakamuflovanie flakov na bodynku a tricenko s anjelom a certom je z prednej a zadnej strany tricka ...
@mima1311 ďakujeeeeem!! to tričko by sa hodilo môjmu krpcovi haha
V Purpur Ateliéry máme maľbu na hodváb, šatku, mandalu, tašku. A aj voľné strihy.
@purpuratelier na hodvab som malovala na strednej,,je to kus drahe...🙂ale krasne
@yanka86dakujeeem 🙂 .... tak tu večne niečo zmažú...aj mne už zmazal medovníky,ale nechal mi album s tortami,čo sa čudujem 😀
@miskadusko ahoj porad mi prosim ( alebo aj niekto iny) kde mam hladat ten štetec pri robeni gelovych nechtov???,v drogerii nemali... možeš poslat fotku ako vyzera?dakujem
@lilyen2011 ten je kraaasny 🙂
kde sa da kupit take prekreslovacie pero? prave som pozerala na jednej stranke ho maju na prekreslovanie obrazka 😉 že podvoch dnoch same zmizne 😉 len ho prave nemaju že musia doplnit zasoby ☹
@yanka86 jeej krasne na ten prvy a treti obrazok som tiež pokukovala,len už neviem na akej stranke...

ahojte dievcata...dufam, ze sa k vam coskoro pridam...farby som si objednala, niektore mi uz prisli....chcem sa vas preto spytat...riedite marabu farby vodou, alebo pouzivate neriedene...zdaju sa mi dost huste....ale asi najlepsie bude vyskusat 🙂