Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
@michalag kočky,videla som vaše výtvory maľovania na textil,mna baví kreslenie,chcela by som to vyskúšať,len nemám
@cucuriedka toľko času prečítať všetky stránky čo ste tu popísali.Poradíte na začiatok,aké farby kúpiť,čo ešte k tomu
@janefonda budem potrebovať,nejaký papier,šablony,alebo čím to maľujete?Som pozerala že máte krásne tenučké
linky,čím sa to tak pekne dá namaľovať?Vopred vám ďakujem
baby robite aj na objednavky? Ak ano aku cenu si davate. Kludne mozete aj do IP, lebo vobec netusim co za to pytat
@kucminka potrebujes dobre stetce a farby- znacky su rozne- ja mam hlavne marabu, javanu a aj nerchau... A nasla som konturu ciernu od javana. Ta je super. Ale kludne to zvladnes aj tenkym stetcom a ciernou farbou 😉 a potrebujes material na co budes kreslit 😉
Ja si predkreslujem ceruzkou, nijako neprenasam obrazok. proste kreslim podla predlohy alebo len tak z hlavy.
@michaela317 krásny, ako keby to bolo kúpené
@xlea nádherné
@yanka86 krásnučké
Baby chcem sa opytat, ked uz mam nieco namalovane, aj zazehlene, da sa na to iste este znova malovat?
Dievčence, prosím vás, niečo som namaľovala, ale potrebujem to prežehliť... Prosím ako? Akosi to neviem nájsť 😔
A taka technicka otazka, ako je mozne, ze ked malujem, tak tam mam vzdy nejake flaky, nemam to ake pekne ako jeden celok a to dam aj viac vrstiev? Mam to na kazom tricu takto, ze to vidno, teda tie tahy stetcom ci ako to nazvat, jednoducho to nie je take pekne namalovane ako vcelku 🙂
@kucminka ja som si nakupovala všetko tu http://www.e-vytvarnepotreby.sk/malovany_svet/e.... pohrab sa tam a nájdeš určite čo chceš. 😉
babule je tu niektorá mamička ktora bere aj objednávky a po akej cene /ak si pošlem veci/ dakujem 🙂 šikulky ste všetky
@julinka2787 ďakujem,určite niečo objednám,alebo pozrem u nás či nemajú.A ako kopírujete kočky obrázok na texil?To je pre mňa dilema 😉
@kucminka ja mám transferovú tužku. ale nevedela som zohnať, tak mi to zohnala sesterka v nejakom špeci obchodíku v BA. tým si obreslíš na papier čo chceš a prežehlíš na látku. 😉
@julinka2787 no to vyzerá dobre,tá ceruzka.Musím to pokukať,či to tu niekde nemajú.A keď to prežehlíš,to tam ostane nastálo?Že keby náhodou tam boli nejaké nechcené čiary,či sa to dá nejako odstrániť.
@kucminka vyperie sa to. najlepšie ak sa to dá prať na 60°C ale vypralo mi aj pri 40°C.
@julinka2787 ale farba v pohode ostala,hej.
@kucminka jasné. po nakreslení necháš uschnúť poriadne, normálne prežehlíš obrázok ako treba a potom dáš oprať. všetko bude ako má byť. 😉
@julinka2787 díky za info,už len nakúpiť vercajch 😉

@yanka86 ahoj možem sa spýtať akým oftieňom vyfarbuješ tvár?? ;) idem si objednávať farbya nejaká som z toho mimo ;);) ďakujem