Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
@julinka2787 kočky,dajte ešte tip,odkiaľ objednávate farby a potreby na maľovanie a čo všetko si mám na začiatok kúpiť.Nejaký rýchly,dobrý overený obchodík na nete.Ďakujem
@julinka2787 z tej stránky čo si ty objednávala,čo si mi dala link,aké farby mám vybrať,je ich tam veľa,tak neviem aké skôr,je tam mnoho kategorií,ktoré sú dobré a máš s nimi skúsenosti?A tie štetce,asi tie najtenšie na kontúry,myslím 0,4.nie?Poraď,vy ste už skúsené v maľovaní,ja som ešte ani nezačala 😉
@kucminka ja mám farby nerchau textil art na svetlý textil. ale lepšie sú na tmavý textil. s inými farbami skúsenosti nemám. a štetce mám tiež nerchau : mám guľatú 0 a 2 a ploché 2ky. ale ja toho nemám moc odpracovaného. možno ti niekto poradí niečo lepšie.
@julinka2787 mne ide skôr o to ,aby som mohla robiť tenké kontúry a to sa tou 0 asi bude dať,nie?
@julinka2787 našla som tam aj fantomovú ceruzku,nevieš aká to je?
@kucminka ja to robím presne tou 0kou. ale kočky tu spomínali aj nejaké fixky na textil nevyprateľné, že to robia tými. a fantómová ceruzka je na predkreslenie. aj to mám, len fixku. nakreslím na tričko, vyfarbím farbami a fixka sa vyperie.
@julinka2787 a najskor vymaľuješ až potom robíš obrysy,či naopak?
zienky tvorivky🙂ake mate skusenosti s pranim,,teda ako dlho si myslite ze to vydrzi?lebo neviem ako mam povedat ked si niekto objedna,,a pytaju sa nato..
a po kolko by ste vy predavali vas nazor🙂dakujem
neviem, či ste už dávali link na tieto omaľovánky, tak prikladám http://omalovanky.zahrajsa.sk/category/online-o...
@kucminka ja si robim obrysy a potom malujem.ak nieco poserem obtahujem zase.
@julinka2787 tak farby a štetce objednané,už len počkať na balíček a môžem sa do toho pustiť,teším sa 😉
prave pozeram že som dala fotku ktore neni celkom dokončene,nejde to už zmazat 😝 ešte som potom dokreslila špagaty na balonoch a lepšie obtiahla obrysy na rukach
@miska22200 to nevadí...aj tak je to suprové 😉
aj ja včera večer po 8-ej jedneho dina malému na mikinu....ale chcela som peknú oranžovú na písmeno a plameň..z nerchau štartovacej sady z červenej a žltej nenamiešam peknú oranžovú ☹ .Akú používate vy? Mám si kúpiť už hotový odtieň?Som objednávala z e-shopu už 2x,oplieskala som 50€ na farby a furt niečo chýba 😒
@anett9 no ja voľnou rukou moc pekne nekreslím,ale skúsila by som prekresliť asi cez kopirák.ja mám farby objednané,tiež som tam na začiatok nechala 35eur,ale teším sa kedy sa do toho pustím.Dcéra už vymýšľa,čo jej mám namaľovať,hneď Monster bábiku.no uvidím,už som nejaké omaľovánky pozerala na nete.
@anett9 krásna je,mne sa tiež táto páčila zo všetkých najviac,je najviac farebná.Ja som našla tieto:
http://www.onlineomalovanky.cz/Omalovánky-monst...
@kucminka hm,to si poznačím....ja som si zadala do google "monster high" vyhodilo mi obrázky príšeriek,tak som si jednu odkreslila narýchlo na papier a potom odkreslila vo väčšom na mikinu.Bábu ešte doma nemáme,no dcéra by chcela práve Draculauru pod stromček ,ale mne sa zdá 27€ za jedného panáka mooooc a ako poznám mladšieho syna,do týždňa by ju zlikvidoval 😒
@anett9 si ma inšpirovala, aj ja som tej našej namaľovala, či skôr nakreslila len-tak narýchlo monsterku - len fixou a trblietavými farbami v tube...ale, túto nosí len tak "po dome" ... chcela si to tričko obliecť aj do školy, ale to som jej sľúbila, že až keď jej nakreslím draculauru🙂 ...naša jednu monsterku bábiku už má, lebo mi ju v nestráženej chvíli (ešte niekedy v lete), keď sme boli na veľkom nákupe oblečenia, šupla do vozíka a hoci som ju dva-krát vyložila, nakoniec sa aj tak dostala medzi oblečenie... skoro ma porazilo 😅 ... teraz má už jednu rezervovanú u krsného - clawdeen wolf ... v tescu sme videli aj nejaký box s lagoonou za cca 50 eur! ... no otras a ešte nejaké auto ....som zvedavá, koľko to bude stáť po vianociach...
PS: kamoška našej dcérky videla to tričko a už chce aj ona, aby som jej nakreslila draculauru....takže mám čo robiť... po nociach😀

@kucminka nemáš začo. ja by som tiež rada kreslila, len už nemám na čo a ani čas. vždy sa nájde niečo čo treba spraviť a na kreslenie nejako neostane. tak nech sa darí a dobré nápady prajem 🙂