icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

lussy23
27. nov 2012
mamalina
28. nov 2012

Ahojte mamicky,

mate niektora skusenost s konturou znacky H.Dupont (na hodvab a textilie)? Fixovana zehlenim. Ja som ju pouzila prvykrat na hodvab pred niekolkymi tyzdnami, zazehlila a oprala (rucne, jemne) som to az dnes. A prekvapenie vo finale, kontura sa mi na mokrom hodvabe olupuje. Nechapem, za tie tyzdne co to cakalo v skrini to uz malo perfektne drzat 😒 Stalo sa aj vam, ze kontura nedrzala aj ked bola riadne uschnuta a zazehlena?

anett9
28. nov 2012

nedalo,tak som včera zbúchala ešte jedného dina na nohavky...nech má chlapec kompletík 😀 ..foto mi moc nevyšla,ráno som ho narýchlo cvakla mobilom, pred odchodom do škôlky,ani tá krásna neónová zelená na tom dinovi tak nevynikne na tej foto

zanuska
28. nov 2012

Ahojky mate skusenosti s farbamy Javana?prosim chcem si objednat ale bojim sa poradte alebo neaku stranku kde su dobre farby s ktorymy mate skusenosti a cenovo tak akurat diky 🙂

kucminka
28. nov 2012

@zanuska ja som objednávala odtiaľto http://www.e-vytvarnepotreby.sk/malovany_svet/e...
Nerchau farby a štetce,ale nepoviem ti aké sú,to tiež len na odporúčanie tuna kočiek,už by mi mali zajtra prísť
tak sa teším,obrázok je nakreslený už mi len farby chýbajú.A ešte rada,že lepšie kryjú farby na tmavý textil.

zanuska
28. nov 2012

@kucminka dakujem pozriem tam ake su ceny ja som dlho vahala a konecne som si na to nasetrila eurace tak si idem objednat skusim ako mi to pojde hadam to neni tazke dakujem za radu 😉

kucminka
28. nov 2012

@zanuska ja sa na to tiež strašne teším,dlho som hľadala,čo by ma bavilo,tak dúfam,že sa v tom nájdem,lebo kreslenie ma baví.

sirael
28. nov 2012

Ahojte baby, ja vas uz dlhsie citam a obdivujem vase diela 🙂 Dnes mi konecne prisli objednane farby, tak som sa uz pustila do malovania 🙂 Snad to pojde, aj ked, asi dlho potrva, kym sa moja praca vyrovna vasej 🙂

lussy23
29. nov 2012

@anett9 krásne

kucminka
29. nov 2012

@julinka2787 kočky,prosím vás,keď to celé na farbím,koľko to mám asi nechať schnúť,a to žehlenie,priamo na obrázok stačí položiť nejakú textíliu a žehliť na 3-5minút?dobre som to pochopila?A potom to vyprať,musí sa to?
@anett9

julinka2787
29. nov 2012

@kucminka ja som to nechávala nejakých 24 hod. proste aby to fakt poriadne zaschlo... a žehlila som presne tak ako píšeš. cez plienku 3-5min. ja som si zakaždým oprala, lebo som si potrebovala vyprať tie pomocné čiary od fantómky alebo transferky. ale mám aj jedno triko s obrázkom ani len neprežehleným a drží už rok bez akýchkoľvek zmien. 😉

anett9
30. nov 2012

@kucminka presne tak,nechať vyschnúť potom žehliť cez handru 3-5 minút nastavené na bavlnu,akurát ja neperiem.Vec je vypratá pred maľovaním a preperiem až časom,ked je treba,že ju decká ufúľajú. Si myslím,že sa tá farba lepšie ustáli na tom,ked sa hned neperie 🙂

kucminka
30. nov 2012

@julinka2787 kočky,ďakujem vám,hádam sa mi podarí dneska obrázok dokresliť,lebo dcéra sa už nevie dočkať 🙂teda ak sa podarí 😉
@anett9

anett9
30. nov 2012

@kucminka určite podarí...držím palce...potom daj foto 😉 😀 ..ja idem rýchlo domaľovať,čo som začala včera,lebo o 11 už musím pádlovať pre dcéru do školy a malého do škôlky 😀 😀

zanuska
30. nov 2012

takze zienky poradte staci ak cez ciernu kopirku prekreslim obrazok alebo treba na to neako specialnu fixku ci ceruzku?a tu konturu ked robite tak robite ciernou farbou alebo tiez na to je specialna kontura??buduci tyzden si idem kupit farby a chcela by som vediet ci kupit konturu alebo co mam este ktym farbam kupit este som to nerobila ani nevydela ako sa to roby farby si kupim asi v davinci alebo v hobbik ci ako sa to vola v nitre alebo este mi viete v nitre povedat kde sa inde daju kupit?dakujem za kazdu radu 😉

michaela317
30. nov 2012

...tak som sa do toho pustila...🙂...taketo sa mi podarilo...tak uvidime ako to pojde dalej...

sirael
30. nov 2012

Moj prvy vytvor 🙂

kucminka
30. nov 2012

@anett9 tak kočky,môj prvý výtvor-Draculaura,celkom ma to chytilo 😉
@julinka2787

julinka2787
30. nov 2012

@kucminka že wau!! no perfektné to je.
@sirael krásne snehuliačiky.... šikulka 😉

anett9
30. nov 2012

@kucminka fúúúha...perfektnééééé...ani sa mi nechce veriť,že prvý 😀 😀 😀 no klobúk dolu !!!!

anett9
30. nov 2012

@michaela317 krásne 🙂

evusticka
30. nov 2012

Ahojte 🙂
Ja by som sa pridala .. Len je tu nejaka ochotnica, ktora by mi poradila, ake farbicky kupit a odkial (z netu 🙂 ) .. Na papieri mi kreslenie ide, a rada by som to poskusala aj na bodyckach a trickach .. 😉 Kto bude taky ochotny ? 😝

michaela317
30. nov 2012

@anett9 dakujem pekne...len keby toho casu bolo viac...🙂
@evusticka ja som si dala do googlu farby na tmavy textil a stranok je tam kopec...aj v predchadzajucich prispevkoch je to napisane...mam farby nerchau na tmavy textil...aj koceny co su tu ich odporucali...

anett9
30. nov 2012

včerajší rýchly jednoduchý kompletík 😀

mystery1
30. nov 2012

@michaela317 kraaasne prosim ta ake farbz pouyivas? tie moje su divne vobec sa s tzm neda kreslit su v tubickach...

anett9
30. nov 2012

@evusticka začni tu : http://www.e-vytvarnepotreby.sk/malovany_svet/e... a ako píše michaela317 ,farby Nerchau...výber je veľký,aj štetce fixy a tak 😀

evusticka
30. nov 2012

@anett9
@michaela317 Dakujem kocky, uz som to tu prelistovala trosku (tam kde bol nejaky link 😅 ), tak popozeram este, na stetec sa necitim, ale keby boli farbicky a fixky, tak to aj hned 🙂 Tak potom vas mozem pootravovat, ak by bol nejaky problem ? 😝

cassidy
30. nov 2012

najnovsie darceky a objednavky🙂 je super robit radost druhym (a aj sebe;)

anett9
30. nov 2012

tak ešte jeden kompletík hotový...za tento týždeň 3 komplety /mikina + nohavice/ a 1 samostatné rifle....a zajtra už idem robiť medovníky,lebo nič nestíham 😀 😀 😀 😀