icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

cassidy
3. jan 2013

@dankako pocitaj si toto forum. najdes v nom odpovede na vsetky svoje otazky🙂

anett9
3. jan 2013

náš Ford Maverick manželovi na triko... autá ako také mi moc nejdú,navyše som odkreslovala z foto v mobile na triko XXXL...ale hlavné,že je spokojný 😀

abriela
3. jan 2013

@anett9 ved je krasne a take zaujimave hlavne tym ako je ta biela nanesena

anett9
3. jan 2013

@abriela myslíš kapota? to všetko je strieborné /tá glitrová strieborná Nerchau/ a spodok + predok čierna. Lepšie by mi bodla metalická strieborná,akurát som pozerala na nete,že sú metalické farby Marabu,rôzne odtiene...asi si objednám

abriela
3. jan 2013

@anett9 ano myslela som kapotu. Ja mam kontorku Nerchau glitrovu, kedze som zaciatocnicka pouzila som ju len raz a celkom pekne zvyraznila obrazok.

bambicka
3. jan 2013

@dankako ja som zacinala presne tak ako napisala cassidy...precitala som celu diskusiu (a nebolo toho malo)...a po precitani som vedela ako sa to robi, ake farby kupit, ake stetce...a kolko ma to tak bude stat....je toho velmi vela ak by som to mala napisat do jedneho prispevku 🙂 ...ked precitas diskusiu na dalsie otazky radi odpovieme 😉

dankako
3. jan 2013

@cassidy
@bambicka
Ďakujem pekne, už som aj začala a niečo som sa podozvedala...dík...veľmi ma to začalo zaujímať... 🙂

anett9
3. jan 2013

len tak pre moju malú/veľkú parádnicu 😀

anett9
3. jan 2013

@anett9 nedoplnila som obrázok 😀 tak ešte raz

bambicka
4. jan 2013

pre mojho maleho anjelika ...vlastne tatinovho anjelika 🙂

kucminka
4. jan 2013

@anett9 prosím ťa,kde si zohnala také trblietavé farby,lebo som to nikde nevidela.Díky.

abriela
4. jan 2013

@kucminka no ja som bola v umeleckom raji - kamenna predajna, maju aj www stranku a tam leskle farby veru ficali 🙂

kucminka
4. jan 2013

@abriela a aká je ich stránka prosím ťa?

kucminka
4. jan 2013

pre môjho Samuška 😉

kucminka
4. jan 2013

@abriela ďakujem,

kucminka
4. jan 2013

@abriela ja som pozerala tie fary,ale nenašla som takú,akú som chcela.Tieto stránky poznám,ale chcela som konkrétne tú lesklú farbu,ja mám len striebornú,ale chcem takú,aby mali tie trblietky,

cassidy
4. jan 2013

@bambicka kolko vrstiev bielej si dala na tie kridla?🙂 pekny napad, aj pismo - veru oplati sa pismenka si predkreslit, potom to vyzera takto profi. inak mna uz prestava bavit ten farebny textil - pekne to vyzera, ale babrat sa s niekolkymi vrstvami, je to zdlhave - a ja to chcem mat chytro chytro hotove🙂

abriela
4. jan 2013

@kucminka a neboli tam s trblietkami? Na predajni mali nanesene listocky s farbami s trblietkami.
Moja trblietava konturka Nerchau - Glitter Liner Anthrazit (s trblietavým efektom a 3D vzhladom) vyzera len ako siva farba s ciernymi bodkami, ale ked som ju naniesla na ciernu fixu, tak bola pekna trblietava.

abriela
4. jan 2013

@cassidy hmm, citam a cudujem sa. Vrstvenie farieb 😨 - uha to som este nerobila, aj ked som malovala len 3 vecicky, ale aj tak 2 zelene tricka.

kucminka
4. jan 2013

@abriela nenašla som tam také,len striebornú a zlatú.

abriela
4. jan 2013

@kucminka hmm - neviem ani ake to boli farby - nevenovala som tomu pozornost. V utorok idem do prace, tam je aj ten obchod tak sa mrknem. Mne len v obchode ukazovala predavacky papierik ako vyzeraju farby, kedze nemali normalnu ciernu konturku kt. som si objednala cez net a bol to moj prvy nakup farieb.
Pred objednanim z netu som bola v obchode, nevedela som sa zorientovat 🤐 , ake farby a predavacka bola zaneprazdnena, tak som objednala cez net a potom som uz sla farby len vyzdvihnut. 😎

kucminka
4. jan 2013

@abriela ja som tiež bola v obchode,ale nemali takú farbu,len lesklé,ale ja som chcela také s trblietkami.

bambicka
4. jan 2013

@cassidy len dve vrsty...a islo to celkom rychlo, kedze to bola velka plocha a nebolo tam vela detailov

lussy23
4. jan 2013

@kucminka krásnučké
@bambicka nádhera
@anett9 prekrásne

cassidy
5. jan 2013

@abriela @bambicka aku znacku farieb mate pls? ja mam nerchau na tmavy textil a zvycajne to chce niekolko vrstiev aj tak. ale je pravka, ze niekedy nanasam, ked to este neni uplne zaschnute..

kucminka
5. jan 2013

@lussy23 ďakujem 🙂

bambicka
5. jan 2013

@cassidy ja pouzivam marabu farby...na tmavy aj bledy textil....a tie kridla som nechala poriadne zaschnut...prvu vrstvu som spravila na obed a druhu som naniesla az vecer

abriela
5. jan 2013

@cassidy ja mam artemiss na svetly textil, ale ako som pisala spravila som zatial len 3 kresby

bambicka
5. jan 2013

@cassidy @abriela ... ja mam ale iny problem...vela krat sa mi stava, ze mi kresby po vyprati popraskaju...a neviem, cim to je...stava sa vam to?...ale rozmyslam, ze tie farby nedostatocne nanesiem do latky a zostavaju ako keby len na vrchu a potom to praskne ked sa ta latka viac napne...nuz stale sa ucim 🙂