Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
@dankako ja som zacinala presne tak ako napisala cassidy...precitala som celu diskusiu (a nebolo toho malo)...a po precitani som vedela ako sa to robi, ake farby kupit, ake stetce...a kolko ma to tak bude stat....je toho velmi vela ak by som to mala napisat do jedneho prispevku 🙂 ...ked precitas diskusiu na dalsie otazky radi odpovieme 😉
len tak pre moju malú/veľkú parádnicu 😀
@bambicka kolko vrstiev bielej si dala na tie kridla?🙂 pekny napad, aj pismo - veru oplati sa pismenka si predkreslit, potom to vyzera takto profi. inak mna uz prestava bavit ten farebny textil - pekne to vyzera, ale babrat sa s niekolkymi vrstvami, je to zdlhave - a ja to chcem mat chytro chytro hotove🙂
@kucminka a neboli tam s trblietkami? Na predajni mali nanesene listocky s farbami s trblietkami.
Moja trblietava konturka Nerchau - Glitter Liner Anthrazit (s trblietavým efektom a 3D vzhladom) vyzera len ako siva farba s ciernymi bodkami, ale ked som ju naniesla na ciernu fixu, tak bola pekna trblietava.
@kucminka hmm - neviem ani ake to boli farby - nevenovala som tomu pozornost. V utorok idem do prace, tam je aj ten obchod tak sa mrknem. Mne len v obchode ukazovala predavacky papierik ako vyzeraju farby, kedze nemali normalnu ciernu konturku kt. som si objednala cez net a bol to moj prvy nakup farieb.
Pred objednanim z netu som bola v obchode, nevedela som sa zorientovat 🤐 , ake farby a predavacka bola zaneprazdnena, tak som objednala cez net a potom som uz sla farby len vyzdvihnut. 😎
@cassidy @abriela ... ja mam ale iny problem...vela krat sa mi stava, ze mi kresby po vyprati popraskaju...a neviem, cim to je...stava sa vam to?...ale rozmyslam, ze tie farby nedostatocne nanesiem do latky a zostavaju ako keby len na vrchu a potom to praskne ked sa ta latka viac napne...nuz stale sa ucim 🙂

@dankako pocitaj si toto forum. najdes v nom odpovede na vsetky svoje otazky🙂