Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
Ahoj kočky, tak som opäť rozšírila svoju produkciu a prikladám zopár ukážok, ostatné sú v mojom albumíku 😀 Ako sa darí Vám? Ja mám momentálne malú na lyžiarskom a normálne neviem, čo s toľkým voľným časom, tak som sa odštupľovala a produkujem aj dve tričká za večer 😀 😀 Už aby sa mi vrátila, lebo sa mi riadne stenčili zásoby vhodného textilu 🙂
@zuzikboc jeeee krasne 🙂)) sa potesi ked pride domou 🙂
kde zoženiem to pero alebo tu fixku na pečiaci papier?
@abriela gelové pero myslíte úplne obyčajné z papierníctva na písanie?
@dadika1114 krásnučké
@bambicka to je nádherné
@kucminka krásny vláčik
@abriela ja som ho dnes zhanala v kazdom papiernictve a nemali o tom ani ponatia o com rozpravam ..o akom pere na textil:D a ani o tej ceruzke ci ci to je na ten papier na pecenie co sa obtlaci zehlickou ... 😒
@dadika1114 no mne predavac povedal, ze gelove pero, ze na textil nemaju. Ale jeho kolegyna povedala, ze sa da pouzit aj na textil, ze jej to prisla povedat jedna zakaznicka, kt. to kupila na vyskusanie - takze som to kupila.
V papiernictve som zatial videla jedine fixy a fukacie farby na textil.
@bambicka nadherne a aj to pismo je pekne
@bambicka aj ja mam nachystany tento obrazok 🙂 ale urcite nebude taky krasny ako tvoj 🙂 kolko krat si nanasala tu hnedu? mne sa stale robia flaky a vobec to nieje tak pekne rovnomerne....malujes asi aj jednym smerom ze?
@dadika1114 vsetko je len jedna vrstva...farby dobre kryju...nikdy som nemala problem s tym, ze by sa mi vytvarali flaky...takze neviem kde robis chybu....ja som mavala problem s tym, ze mi praskala farba...ale uz som na to prisla 😉
@bambicka a to mas farby na tmavy textil? lebo ja mam doma na svetle veci farby ....kresne ti to kresli 🙂 a preco ti praskala farba?
@dadika1114 ta hneda je na svetly textil...ja pouzivam znacku marabu a tie su dost huste, takze ich treba riedit vodou...a zo zaciatku som to nevedela, takze mi ta farba neprenikla vobec do latky, ale zostala iba na povrchu, stvrdla a pri prani popraskala...takze uz viem aku ma mat hustotu aby dobre kryla ale aj nepraskala...stale sa ucim 😎
@dejzy práveže som pozerala nejaké aj ja,a chcela som také,aby tam boli tie trblietky,ale tuna ktosi písal,že sa to praní celé olúpalo a bolo to po celom tričenku.ja som teraz skúšala do farby zamiešať striebornú a to bolo celkom pekné,taká metalická farba.Ako ty maľuješ na tmavý textil?Lebo nejde mi to dobre prekryť,a musím nanášať aj 2-3 vrstvy aby to prekrylo.Kočky písali,,že nanášajú pod to bielu a na to potom farbu,akú potrebujú,ale ešte som to neskúšala tak robiť.

@dadika1114 ááá,moje tričenko s Bártom 😉 tiež som ho maľovala pre synovca.