Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
ahojte baby 🙂 az teraz som objavila toto forum 😀 aj ja som podlahla tejto droge - malovanie na textil 😎 konecne mam s kym popisat a poradit sa 🙂
@janelillith ahoj,máš pravdu je to droga 😀 a klobuk dole pred tvojimi prácičkami,krása,kam sa hrabem ja 😀 všimla som si,že niektore malby maš trblietave,trblietky si pridala do farby alebo je to už taka farba?
@dejzy ak mozem poradim... ja pouzivam marabu glitter, drzia aj po viacerych praniach a maju strasne vela odtienov... na nete kupis v tomto shope : e-vytvarne potreby.sk
@janelillith velka vdaka 😉 idem sa na to pozriet
@dejzy pisali sme sucasne 🙂 marabu ma strasne vela odtienov, takze kupis danu farbu len...uz trblietavu 🙂
@janelillith našla som tam len marabu glitter liner,to je ono? myslela som,že to bude vo flaštičke ako všetky farby 🙂
toto je vazne ako droga...ale uz by som mala predsalen ist spat 😔
@dejzy ano to je ono 🙂 tieto farby nie su vo flasticke 😉 ale to je jedno... robi to kontury alebo ked odsrobujes cely vrch tak normalne stetcom malujes 🙂
@bambicka krasne malby 🙂
@janelillith super 🙂 hned si aj objednam,len neviem,ktore odtiene,najradšej by som všetky 😀 😀 😀
@janelillith
@dejzy kočky,kde ste tam našli tie farby?Ja tiež objednávam z tej to stránky,ale tie glitrové som tam nenašla pod farbami na textil 😢
@dejzy vsak to... ani ja som sa nevedela rozhodnut, zatial mam len dva 🙂 postupne dokupim 😀
@janelillith dakujem, ale na teba sa nechytam, kedze ty kreslis volnou rukou a ja obkreslujem...kedze mi chyba talent tak si pomaham 😉
@bambicka ja si pri ,, pre mna,, zlozitych obrazkoch tiez pomaham transferovou ceruzkou 🙂 aspon vonkajsie obrysy.. ulahci mi to prekreslovanie na tricko a ten zbytok uz nastastie zvladam 😀 😀 😀
Tak nieco sme nakreslili aj pre tata ... 🙂 a aj lejko ma novy kusok 🙂 a ozaj mam kupene zatial 3 glitrove farby ...ruzovu,cervenu a hologram znacky nerchau ... este som ich neskusala ...ake mate skusenosti? nevyperu sami hned? chcela by som si kupit aj ine preto sa pytam 🙂 Tricka s glitramy mam estelen v plane 🙂
@dejzy to je nádherné
@dadika1114 krásnučké
@bambicka krásne
@lussy23 Dakujem 🙂)
@dadika1114 krásne
kde zožniem tú transferovú tužku?
@dadika1114 ten Homér je super 😉
@lussy23 Dakujem 🙂
@janelillith díky za info,určite si objednám.A sú fajn a keď sa operú,dobre držia?Lebo ja mám len Nerchau farby,a tie sú dobré.Kočky,a čo používate na kopírovanie na tmavý textil?
dievcata mozte mi poradit ako preniest obrazok na oblecenie? volnou rukou u mna neprichadza do uvahy lebo neviem ani rovnu ciaru da sa kopirakom? nebude potom presvitat pod farbami? najskor obrazok vymalujete a nakoniec konturujete alebo naopak? zazehlujete zvrchu alebo obratene naruby? ake farby su najlepsie aby boli dobre aj na tmavy aj na svetly textl? nakolkatke sa potom moze oblecenie prat? dakujem za odpovede.

@kucminka ja som pridavala trblietky do farby,ale vynikli mi iba v čiernej farbe.tak isto aj ja najprv nanesiem bielu a potom farbu aku chcem,ale davam aspon 2 vrstvy.