icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

bambicka
9. feb 2013

@wewe22 zalezi od toho ci vies kreslit...ak ano, tak budes potrebovat iba stetce (radsej kvalitne, nie tie z papiernictva) a farby na textil 🙂

yanka86
9. feb 2013

@bambicka to vela,,ja som kupila nerchau za 2.60euro...na tmavy za 3.50....a len pebeo som nasla v uk ine nemali..tie boli po 2 libry jedna..

yanka86
9. feb 2013

@wewe22 no zakladne farby,stetce,,jeden tenucky na obrysy,nieco na co si natiahnes tricko,,aby sa ti nevpila farba do toho.ja si davam na tvrdy obal z knizky..no nejaku handricku a vodu,kde si vycitis dobre stetce,ked budes chciet pouzit inu farbu:D.ale to uz asi vies,,to je vsetko🙂)

alenkaorava
Autor odpoveď zmazal
bambicka
9. feb 2013

@yanka86 ja pouzivam marabu farby, tie sa daju kupit na ebay, okolo 3 libier jedna, a som celkom spokojna...ale takmer vsetky dievcata pouzivaju nerchau, tak ich chcem skusit...a tak si ich kupim na sk (alebo mi ich kupi svokra a donesie)

bambicka
9. feb 2013

@alenkaorava prve pokusy? ...super 🙂

milagros13
9. feb 2013

@bambicka gelove pero pouzivam akurat na obrysy, inak vsetko malujem...aj tvoje prace su super ako dlho malujes?

bambicka
9. feb 2013

@milagros13 dakujem...malujem 3 mesiace...tiez pouzivam gelove pero na obrysy

yanka86
9. feb 2013

🙂

lussy23
9. feb 2013

@yanka86 temperami nie, len trošinku pastelkami.. aha tkaže najprv tu svetlejšiu farbu a potom tú silnejšiu... ďakujem
@milagros13 krásne

lussy23
9. feb 2013

@alenkaorava krásne
@yanka86 nádherné

dejzy
9. feb 2013

@yanka86 nádherne

dejzy
9. feb 2013

konečne aj niečo ine než len monsterky 🙂))

yanka86
9. feb 2013

@lussy23 mozes aj naopak..to som dala len priklad...aj ciernou ked mas podklad a chces tienovat bielou tak tiez tak isto..len to uz musis mat farby na tamvy textil.vtedy svetla pekne prekryje...a ak ti to nepojde..tak to skus este tak.ze uz na prvu vrstvu si urob tensie ciarky vedla seba tesne,,a potom ich roztri stetcom do stratena🙂...ono ak vies malovat tak je to jednoduche;)

bambicka
9. feb 2013

@yanka86 kraaaasne...sa tym mozes zivit

yanka86
9. feb 2013

@bambicka oj keby keby,,,dobre by bolo..vela ludi by chcelo zadarmo.🙂dakujem za pochvalu,velmi ma to tesi🙂fakt🙂

lussy23
10. feb 2013

@dejzy nádhera

ivett1
12. feb 2013

ahoj, tak a zasa jedna monsterka 😀 ... inak naživo to vyzerá veľmi pekne, lebo podklad je taký trblietavý a tak aj obrázok vyzerá akoby bol celý maľovaný glitter farbami😉 ... ťažšie sa mi to maľovalo, lebo je to hrubšia mikinka, ale sme spokojné ... ja a moja dcérka😵 ...

mmacca
12. feb 2013

Už som kreslila na tričkovinu, teplákovinu a rifľovinu. Dá sa kresliť aj na iný materiál, myslím s vyšším vlasom ako je flís alebo velúr? Skúšali ste to niekto?

janelillith
12. feb 2013

@ivett1 krasna mikina !!!!

ivett1
12. feb 2013

@janelillith Ďakujem🙂

lussy23
12. feb 2013

@ivett1 krásne. to musela byť prplačka tá sukňa.

ivett1
13. feb 2013

@lussy23 ani nie, to skôr tie prsty v tvare srdca a tvárička ... tam som sa "vyhrala" 😀

ivett1
13. feb 2013

@lussy23 a ďakujem😉

kucminka
13. feb 2013

@janelillith včera som skúšala tú ceruzku na tmavý textil a je supeeeer,ďakujem 😉

bambicka
13. feb 2013

tweety 🙂

alenkaorava
Autor odpoveď zmazal
lussy23
13. feb 2013

@alenkaorava nádherné
@bambicka nádhera

bambicka
13. feb 2013

@lussy23 dakujem...a co ty? malujes alebo nas iba vychvalujes? 🙂

demonche
14. feb 2013

@kucminka ja som kúpila bielu ceruzku na tmavý textil v da vinciho dielne, je tam písané, že sa vzor prenáša pomocou transparentného papiera.. ešte som ju neskúšala, vlastne s malovaním iba začínam.. som sa chcela opýtať, či si kreslila priamo na textil, alebo si prenášala vzor pomocou toho papiera.. dakovala za info..