Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
@wewe22 no zakladne farby,stetce,,jeden tenucky na obrysy,nieco na co si natiahnes tricko,,aby sa ti nevpila farba do toho.ja si davam na tvrdy obal z knizky..no nejaku handricku a vodu,kde si vycitis dobre stetce,ked budes chciet pouzit inu farbu:D.ale to uz asi vies,,to je vsetko🙂)
@alenkaorava prve pokusy? ...super 🙂
@bambicka gelove pero pouzivam akurat na obrysy, inak vsetko malujem...aj tvoje prace su super ako dlho malujes?
@milagros13 dakujem...malujem 3 mesiace...tiez pouzivam gelove pero na obrysy
@yanka86 temperami nie, len trošinku pastelkami.. aha tkaže najprv tu svetlejšiu farbu a potom tú silnejšiu... ďakujem
@milagros13 krásne
@alenkaorava krásne
@yanka86 nádherné
@lussy23 mozes aj naopak..to som dala len priklad...aj ciernou ked mas podklad a chces tienovat bielou tak tiez tak isto..len to uz musis mat farby na tamvy textil.vtedy svetla pekne prekryje...a ak ti to nepojde..tak to skus este tak.ze uz na prvu vrstvu si urob tensie ciarky vedla seba tesne,,a potom ich roztri stetcom do stratena🙂...ono ak vies malovat tak je to jednoduche;)
Už som kreslila na tričkovinu, teplákovinu a rifľovinu. Dá sa kresliť aj na iný materiál, myslím s vyšším vlasom ako je flís alebo velúr? Skúšali ste to niekto?
@ivett1 krasna mikina !!!!
@janelillith Ďakujem🙂
@janelillith včera som skúšala tú ceruzku na tmavý textil a je supeeeer,ďakujem 😉
@alenkaorava nádherné
@bambicka nádhera
@kucminka ja som kúpila bielu ceruzku na tmavý textil v da vinciho dielne, je tam písané, že sa vzor prenáša pomocou transparentného papiera.. ešte som ju neskúšala, vlastne s malovaním iba začínam.. som sa chcela opýtať, či si kreslila priamo na textil, alebo si prenášala vzor pomocou toho papiera.. dakovala za info..

@wewe22 zalezi od toho ci vies kreslit...ak ano, tak budes potrebovat iba stetce (radsej kvalitne, nie tie z papiernictva) a farby na textil 🙂