Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
Proim Vas, kde si upravujete velkost obrazkov?lebo ja som si nasla taky malicky a potrebujem ho zvacsit, aby bol na tricku pekny velky....dik
@stanusa999 z maleho velky nespravis.... iba opacne 🙂 teda da sa, ale budes ho mat taky nepekny...bodkovany.... ja pouzivam ,,photoshop,, na vsetko 😉
@stanusa999 ja si upravuje obrázky cen Windovs,tam si dám rozmer,aký potrebujem,či menší,alebo väčší.
@milagros13 dakujem za cenne rady pri 3D... uzasna farba to je 😉 uz sa jej nebojim 😀 😀 😀 idem dat slubene foto 😉
@janelillith paráda. A zase monsters:D
Tak konečne som sa odhodlala a takto to dopadlo 🙂
@monstos super.. zacnes a potom uz nebudes vediet prestat 😀
Mate nejaku stranku alebo oblubenu predavajucu aj tu na MK, kde kupujete jednofarebne tricka?lebo nemam cestu do Kiku a potrebujem tricka :(
@janelillith Vdaka, uz mi to svagor ukazal vo worde a je to super jednoduche 🙂
@kucminka dik
@janelillith suprove, na ciernej to vyzera skvelo, ja na tmave velmi nemalujem...
@janelillith 🙂 hej tiež to tak vidím, bude nedostatok tričiek : o
@stanusa999 lacnejsie ako v KIK asi nekupis...teda nove 😉
@janelillith ozaj asi lacnejšie ako v KIK nekúpiš,a je to dobrá kvalita,žiadna čína,ja som s nimi nad mieru spokojná.
@stanusa999
@kucminka ja KIK milujem 😀 😀 😀 svata pravda 😉
@janelillith tak toto je super, vyzerá to ako "výšivka"🙂
@ivett1 je to take ako semiš... take zvlastne...ale bombove 🙂 este z tej farby nieco vytrieskam 😀 😀 😀
@janelillith odkiaľ si objednávala tú 3D farbu?
@falkonka vyzera to skoro ako nazehlovacka.ako to? to je viac vrstiev?
@kucminka ja som ju kupila u nas v KE vo vytv. potrebach ked som bola kupovat to gelove pero... bola dobra cena na nu - cca 2,70.... lebo na nete su marabu 3D cez 3,20 tusim...ale tato je ina znacka a je dobra 🙂
@jajabajaja ,áno ja každý obrázok robím z viacej vrstiev farieb,prvý som urobila len 2x,a po druhom praní mi to začalo blednúť,takto to drží do nekonečna 😀

@yanka86 nádherné. ten psík je prekrásny