Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
@pipera neni za co 😉
ahojte 🙂
tak ja som pred chvilkou dokoncila minnie pre Lucku 🙂
Ahojte mozem sa pridat?poprosim o rada prekreslujem cez kopirak na tricka ako prekreslit na cierne tricko?Kopirak vobec nie je vidiet,vraj existuje biely a zlty ale u nas v papiernictvach ho vobec nemaju.Ako prekreslujete na cierny textil ?Dakujem za radu 🙂 🙂 🙂
@janefonda bielou ceruzkou som to skusala no nie je to ono,mam kupene cierne tricka a neviem ako to tam dostat,starsia dcera uz nechce nosit nic farebne len sede ,cierne 😝 uz som z nej na nervy tak som zufala,na artmama propaguju ten zlty kopirak len tam neviem zistit kde ho zohnat inak dakujem za odpoved
@kajkah jasne že možes, vitaj 🙂 .... ja tiez neprekreslujem cez kopirak, ja si to nakreslim na papier na pecenie a prezehlim to, ale na ciernom tricku by to nebolo aj tak vidiet iba ak by si zvolila (mozno) žltu fixu na textil nakreslila na kopirak a prezehlila, to by malo byt vidiet, ale zase potom by si to musela dobre zakryt konturou
@janefonda kupovala som si ciernu konturu od Marabu http://www.farbynahodvab.sk/3-farby/8-farby-na-...
@michalag podla mna si kup tenucky stetec a rob to tym. Ja som mala aj fixu na textil, na konturu, ale uz je odlozena ani neviem kde. Mne sa so stetcom pracuje ovela lepsie.
@kajkah hehe na taketo obdobie ciernej , sedej si dobre pamätam ...mala som ho tiez. Istym sopsobom sa ma drzi dodnes, aj ked sa snazim aj farebne nosit. A keby si si to predkreslila bielou krajcirskou kriedou???
@kajkah o tom akcnom dietati mi nieco hovor 😀 , no ale kedze terz je chora tak je kludnejsia a len polihuje, takze da sa pri nej aj nieco taketo porobit, no zase racsej nech je akcna a plna energie ako znicena ☹
@janefonda ked ja si na stetec moc netrufam este nemam taku pevnu ruku aby som tie obrysy mala take pekne rovne. A aky najtensi stetec pouzivas pri obrysoch?
hahaha tak to ma ozaj nepoznes mozno z kittynky by bola masinka tomas ja som fakt na toto lava 😀 😀 😀
@michalag najviac vyuzivam original 4.od javana a na tie obrisy som si kupila 1.- gulaty, kvalitnejsi aby mi to nepustilo chlp nahodou. Ale tak stal cca. 5 eur. No som spokojna.
http://www.umeleckepotreby.sk/stetce-maliarske-... taketo nejake
ja som sa uz pokusila aj nieco vlastne, no neviem ci to vyzera az tak dobre
Kocky dakujem za rady,vyrazam na prechadzku,idem kupit papier na pecenie,zltu fixku,bielu krajcirsku kriedu a ked dieta zaspi (mozno) tak sa vrham na pokusi este raz vam moc dakujem 🙂
@michalag moja mala ma strasne rada elma a od kedy ma namalovane toto body nosi ho stale,vytahuje ho aj zo spinaveho pradla 😀 Lenze mne elmo pride chpalcensky, tak som nasla este jeden obrazok a namalovala elma s kamoskou, to je take dievcenskejsie. Okrem toho stale sa odhodlavam starsej dcere namalovat kona,ale nijako nemam cas 😝

@cucuriedka to s otu handrickou ma nenapadlo :D dakujem za radu.