Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
@yanka86 dakujem 😵
ja mam chut si urobit ricko,,,hladam obraz dakej zeny(africky,gejsa nieco zlozite🙂)riadne som rozmyslala cely vecer ...a moj mi vravi ,,zas budem mat farby na obed:DD
Dievčatá...trošku mám nestíhačky a nedá sa mi prečítať celá téma,no bola by som rada, keby mi niekto, kto má už viac skuseností poradil nejaku základnu sadu farieb (najlepšie lesklých) s ktorými sa dobre pracuje......asi najlepšie, dal link 🙂
Dakujem
@yanka86 Este sa chcem opytat, ci riedite farby na svetly textil?alebo vobec neriedit?lebo ja som zatial namalovala len dva vytvory (cakam na farby) a vobec som ich neriedila, tak ci je to tak spravne alebo radsej riedit...vdaka 🙂
@stanusa999 zalezi aku mate znacku farieb,ja mam Nerchau a Pebeo.. farby na svetly textil netreba riedit,ani ja neiredim,a na tmavy ,len ked mam velke plochy alebo ak je farba hustejsia.(mne zhustla ked som ju zabudla zatvriet):..som sla k malej a proste som nahala otvorenu((....tak som riedila asi len raz.....
Tiez mam nerchau....vsetky su take normalne, len biela je hustejsia, tak mozno tu budem riedit...vdaka za rady 🙂
@stanusa999 ja pouzivam marabu a riedim uplne vsetky...niektore viac, ine menej
@stanusa999 ano biela aj moja bola hustejsia..🙂nie je zaco;)
@bambicka krasne ako vzdy 😉
@stanusa999 ja mam nerchau. a riedim aj neriedim - podla potreby. Tak,aby sa mi dobre malovalo-alebo aj podla toho, ci chcem,aby sa farba rozpijala alebo nie, ci podla toho kolko jej mam 😉 . Riedim aj vtedy, ked chcem,aby obrazok nebol taky "tvrdy" na omak.
@bajciatko podla toho co ma rada 😉 rozpravkove bytosti...priserky...vily....ja mam obrazkov plny pc 😀
Ahojte,pomaly skúšam aj ja maľovať,zatiaľ na moje staré tričká 😀 ,ale chem sa opýtať maľujete len jednou vrstvou alebo zvyknete dať dve tri? ďakujem za odpoveď
@katussamus ak mas farby na tmavy textil tak len jednu,,,a dve vrstvy vacsinou ak je tmavsi material,to budes vidiet sama,ked farba zaschne ze ci je taka slabucka....ale 2-3 vrstvamii je efekt vzdy krajsi,,aj ked zdlhavejsi
@katussamus ja vacsinou malujem 3 vrstvy - asi tym ze drviva vacsina triciek co som pomalovala je cierna... na blede stacia aj 2, jednu som vari este nedavala ani raz....

@cassidy mne sa trochu potvrdilo, ze vacsinou take obrazky, co sa nedaju kupit...cize neokukane tvaricky...ci uz babiky, rozne vily, dievca so sluchatkami a podobne...ale vsetko nezname, nic z rozpravok...jedine tymto smerom sa uberat 😉