icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

janelillith
20. mar 2013

@cassidy mne sa trochu potvrdilo, ze vacsinou take obrazky, co sa nedaju kupit...cize neokukane tvaricky...ci uz babiky, rozne vily, dievca so sluchatkami a podobne...ale vsetko nezname, nic z rozpravok...jedine tymto smerom sa uberat 😉

stanusa999
20. mar 2013

@yanka86 dakujem 😵

lussy23
20. mar 2013

@stanka7
@monstos krásnučké baby

yanka86
21. mar 2013
yanka86
21. mar 2013

ja mam chut si urobit ricko,,,hladam obraz dakej zeny(africky,gejsa nieco zlozite🙂)riadne som rozmyslala cely vecer ...a moj mi vravi ,,zas budem mat farby na obed:DD

cikyta
21. mar 2013

Dievčatá...trošku mám nestíhačky a nedá sa mi prečítať celá téma,no bola by som rada, keby mi niekto, kto má už viac skuseností poradil nejaku základnu sadu farieb (najlepšie lesklých) s ktorými sa dobre pracuje......asi najlepšie, dal link 🙂
Dakujem

stanka7
21. mar 2013

@lussy23 dík

stanusa999
21. mar 2013

@yanka86 Este sa chcem opytat, ci riedite farby na svetly textil?alebo vobec neriedit?lebo ja som zatial namalovala len dva vytvory (cakam na farby) a vobec som ich neriedila, tak ci je to tak spravne alebo radsej riedit...vdaka 🙂

monstos
21. mar 2013

@yanka86 uuuuuzasneeee

bambicka
21. mar 2013

moj posledny vytvor

yanka86
21. mar 2013

@stanusa999 zalezi aku mate znacku farieb,ja mam Nerchau a Pebeo.. farby na svetly textil netreba riedit,ani ja neiredim,a na tmavy ,len ked mam velke plochy alebo ak je farba hustejsia.(mne zhustla ked som ju zabudla zatvriet):..som sla k malej a proste som nahala otvorenu((....tak som riedila asi len raz.....

stanusa999
21. mar 2013

Tiez mam nerchau....vsetky su take normalne, len biela je hustejsia, tak mozno tu budem riedit...vdaka za rady 🙂

bambicka
21. mar 2013

@stanusa999 ja pouzivam marabu a riedim uplne vsetky...niektore viac, ine menej

yanka86
21. mar 2013

@stanusa999 ano biela aj moja bola hustejsia..🙂nie je zaco;)

janelillith
21. mar 2013

@bambicka krasne ako vzdy 😉

jajabajaja
21. mar 2013

@stanusa999 ja mam nerchau. a riedim aj neriedim - podla potreby. Tak,aby sa mi dobre malovalo-alebo aj podla toho, ci chcem,aby sa farba rozpijala alebo nie, ci podla toho kolko jej mam 😉 . Riedim aj vtedy, ked chcem,aby obrazok nebol taky "tvrdy" na omak.

lussy23
21. mar 2013

@bambicka krásne
@yanka86 prenádherné tá mačička je prenádherná

falkonka
22. mar 2013

tak,takto som oživila nudné rifle 😉 😀

stanka7
22. mar 2013

včerajší výtvor 😲

ivett1
22. mar 2013

@bambicka tak toto som potrebovala...nejakú inšpiráciu, lebo ten náš šuhaj mi už dlho píli uši, že "ich predškolák v MŠ" mal na tričku angry birds a on by chcel tiež😉 ...

ivett1
22. mar 2013

@falkonka aj ja sa chystám, len akosi nestíham...ale chcem takto nejako oživiť kraťasy, ktoré som narobila zo starých riflí ...lebo na dĺžku už boli krátke, ale ešte sú v páse dobré ...vpratali by sa do nich aj "dve Vikinky" ....😀 ...

bajciatko
22. mar 2013

Ahojte maliarky,
chcem sa poradit, co namalovat na tyrkysove tricko pre dievcatko vo veku 3-4 roky? Mozete pridavat aj konkretne obrazky, potesim sa

janelillith
22. mar 2013

@bajciatko podla toho co ma rada 😉 rozpravkove bytosti...priserky...vily....ja mam obrazkov plny pc 😀

bajciatko
22. mar 2013

Tak motiv som uz vybrala, bude to zimna vila - Zimozelka, chela by som vas poprosit o radu ako namiesam taku farbu pleti ako ma ona 🙂

xlea
22. mar 2013

@bajciatko das do bielej trosicka hnedej a troska ruzovej... tak zvyknem miesat ja...

bajciatko
22. mar 2013

@xlea velmi pekne dakujem, vazim si to, ze si mi poradila, lebo ja som v tomto uplne nemozna

katussamus
22. mar 2013

Ahojte,pomaly skúšam aj ja maľovať,zatiaľ na moje staré tričká 😀 ,ale chem sa opýtať maľujete len jednou vrstvou alebo zvyknete dať dve tri? ďakujem za odpoveď

yanka86
22. mar 2013

@katussamus ak mas farby na tmavy textil tak len jednu,,,a dve vrstvy vacsinou ak je tmavsi material,to budes vidiet sama,ked farba zaschne ze ci je taka slabucka....ale 2-3 vrstvamii je efekt vzdy krajsi,,aj ked zdlhavejsi

xlea
22. mar 2013

@katussamus ja vacsinou malujem 3 vrstvy - asi tym ze drviva vacsina triciek co som pomalovala je cierna... na blede stacia aj 2, jednu som vari este nedavala ani raz....

falkonka
22. mar 2013

@bajciatko posielam pár nápadov 😉