Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
@janelillith Tak tie sú nádherné. To ešte nezvládam také krásne. Ako si robila tie trblietky? To je tá farba hologram? Či? Inak včera som začala maľovať na tmavomodré tričko, no hrúza. Budem musieť dať asi niekoľko vrstiev lebo to vôbec neprekrýva. Neviem či to moc neriedim ale keď nedám vodu tak sa mi farba ťažko rozotiera ☹
@drobulo diky 🙂 ano tie trblietky je farba ,,hologram,, teda priesvitna, len glitre 😀 ked malujes na tmave, daj si najprv biely podklad 😉
, tiez inspirativne
upps tuto somchela dat
Jaaj mne to tienovanie vobec nejde...asi musim dat vtedy redsiu farbu ,aby sa to lepsie vpijalo alebo ako?inak ked prenasate obrazok pomocou transferky, pekne sa to odtlaci do detajlikov?lebo ja to zatial robim pomocou makkej ceruzky a je to dost siroke ked sa to odtlaci....tak sa mam na to pero tesit alebo kupit kopirak?
@cassidy krasne vikendovky 😉
@yanka86 krasny model, aj ked sfucany 😀 bombove tricko !!!
piiip, vypalila sa mi ziarovka v mojej malovacej stolnej lampe ☹ 😖 🙄 😒 no nic, vecer sa mi bude musiet venovat manzel🙂
@yanka86 nádherný motýlik
@cassidy krásne
@janelillith krásne
@janelillith
@lussy23 dakujem zienky,ale najlepsia bola reakcia mojeho draheho:DD
"jeej aka pekna musla":DD boze to je tlk:DD
Ahojte dievcata 🙂 uz chvilku sledujem vase prace, ste neskutocne sikovne 🙂 tiez by som chcela vyskusat malovanie na textil.
viete mi poradit nejaku ceruzku alebo nieco s cim vzor prenesiem na tricko? dakujem 🙂
@malaberuska http://www.storex.sk/nazehlovacia-ceruzka-ean61... tu mas takuto ceruzku 😉
@janelillith jeej super dakujem 🙂 a na aky papier to mam prekreslit, je na to nejaky specialny?
@malaberuska papier na pecenie 🙂
@janelillith a potom to prezehlim na to tricko? pytam sa asi ako debil, ale som uplny zaciatocnik 🙂
@malaberuska v pohode 🙂 papier na pecenie je priesvitny, takze pekne uvidis co obkreslujes.... potom tou castou kde si kreslila....to prilozis na textil a prezehlis horucou zehlickou....a pekne ti obrys ostane na tricku...len pozor...budes mat obrazok zrkadlovo....kedze si to otocila ked mi rozumies 😀 pokial to chces mat normalne, teda napr, to bude nejake meno...nápis....musis si to prekreslit najprv zrkadlovo a potom sa ti to na tricko obtiskne normalne....vsak sa pytaj keby daco 🙂 na to sme tu 😉 😉
@janelillith dakujem moc za pomoc, uvidim co z mojho pokusu vznikne 🙂
@janelillith a ta ceruzka sa vyperie?
@yanka86 spominala, ze na kontury pouziva staru linku na oci.. predavaju aj nieco ine konkretne na kontury alebo s cim ich robit? resp. aj ta linka na oci tam zostane po oprati?
@malaberuska na zaciatku som pouzivala linku,tym ze som ju namacala ako stetec do farieb🙂)farba sa ti nevyperie..nemala som take tenucke stetce , tak som to tak vyriesila:D
Ale nedavno som si kupila sadu stetcov na nechty,,stetce su tenucke tak sa s nimi tiez velmi dobre robi.Alea mozes kupit aj v obchode normalny stetec tenucky na textil,sama si pozri ktory by ti najviac vyhovoval,len tie su uz asi drahsie.sice aj normalne stetce baby pouzivaju sa mi zda.🙂)proste take aby sa ti koncovka stetca neroztrapkavala///
@yanka86 ahaaa uz som to pochopila 😀 super, dakujem za rady.. pojdem dnes pozriet farby a cez velku noc snad aj nieco vyskusam 🙂
stetcov mam dost, kedze si robim aj nechty 🙂
@malaberuska ano ta ceruzka sa vyperie...takze ked sa pomylis a zle nakreslis, nic sa nedeje....prekreslis znovu, len na farby uz pozor 😀 tie nepustia....
@janelillith farby mam nakupene uz 🙂 tu ceruzku mali len na hodvab, myslis, ze to pojde aj s tou? 😕

@stanka7 krásne motýliky
@drobulo nádherné, hlavne tá balerina
@xlea zlaté
@falkonka krásne
@bambicka krásne