icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

bambicka
27. máj 2013

pre Emily

cassidy
28. máj 2013

@elinka27 povedala by som, ze takmer vsetky 🙂 oslov tu, ktorej prace sa ti pacia

julinkaz
28. máj 2013

@farby a tričko mám natiahnuť a tak maľovať, alebo stačí voľne položiť?

karpinka
28. máj 2013

taká malá recesia, darček švagrovi k meninám 🙂

xlea
28. máj 2013

@karpinka mam rada recesisticke vecicky 😀

karpinka
28. máj 2013

@xlea hej niektoré sú fakt super, ešte pár sa chystám skúsiť.... 😀

farby
28. máj 2013

@julinkaz ahoj ja som si vystrihla s krabice taky štvorec väčší a to si vložím do trička ,napnem ho a v rohoch zaštipcujem.Pod štipce dávam vreckovky,aby sa to nepretláčalo,tak napnuté sa ti dobre maľuje. 😀

lussy23
28. máj 2013

@bambicka krásne
@karpinka ako z obchodu

karpinka
29. máj 2013

@lussy23 ďakujem 🙂

julinkaz
29. máj 2013

@farby ďakujem pekne, zajtra by mi mali prísť farby tak uvidíme, ako mi to pôjde 🙂 pridám potom fofo 🙂

lenadka
29. máj 2013

@yanka86 vuau krásne tirgríky 😵

bisy
29. máj 2013

Zienky, objednavala ste niektora farby na texti Nerchau z www.vytvarnehracky.sk ? Spokojnost so shopom? Diky

lubkamar
29. máj 2013

Dnes som sa činila trochu... 🙂
@karpinka super tričko 🙂

karpinka
29. máj 2013

no tak sa blíži MDD, tak ešte krsňatku nejaký darček... 🙂

lussy23
29. máj 2013

@lubkamar
@karpinka
nádhenré tortičky

zuzka_zabka
30. máj 2013

Ahojte. Chcela by som sa k vam tiez pripojit 🙂 presla som si celu tuto temu od zaciatku. Fakt krasne dielka. Nechytam sa na vas. Ale asi to chce iba trenovat.

zuzka_zabka
30. máj 2013

postupne ako vznikali

lucinka144
30. máj 2013

moj druhy pokus o malovanie 🙂 ...no bavi ma to...a drobcovi sa to rak paaaci.. 🙂 🙂 uz len toho casu keby bolo viac.

cassidy
30. máj 2013

baby co ste z ba, dobry kamenny obchod s vytvarnymi potrebami je pri nivach, vola sa matejko (http://www.prevytvarnikov.sk/kontakt). vyborne stetce po 1,20e. farby mali len znacku decorfin, nepoznam, kupila som si ciernu, ale este som ju neskusila, tak neviem.

milagros13
30. máj 2013

@cassidy krasne

milagros13
30. máj 2013

@cassidy a nemohla by si mi poslat original obrazok, ci si vymyslela?

cassidy
30. máj 2013
elinka27
31. máj 2013

ahojte, tak som nakoniec zohnala ochotnú pani, ktorá mi tričko nakreslí. Ale tak ma to zaujalo, že som si pozerala farby a štetce a rozmýšľam, žeby som to skúsila aj ja 🙂
Viete mi poradiť, čo si k tomu mám všetko na začiatok zakúpiť, mám v pláne jednu sadu na svetlý a na tmavý textil. Ale aké štetce?
A ešte by som potrebovala vedieť váš trik, že keď už si nájdem vhodný obrázok, ktorý by som chcela kresliť, ako ho dostanete na to tričko? To tam asi neobkreslujete voľne rukou, že? Dávate to tam nejak cez kopírak, či ako? (sorry, ak sa pýtam somarinu, ale som lajk.)

milagros13
31. máj 2013

@cassidy presne ten dakujem...

lussy23
31. máj 2013

@lucinka144 krásne
@zuzka_zabka krásne

cassidy
31. máj 2013

pre neterky na zelanie🙂

zuzka_zabka
31. máj 2013

@luccy23 dakujem

zuzka_zabka
31. máj 2013

@elinka27 tie sady si si vybrala dobre. Ja sice pouzivam len na svetly, ale ked chces kreslit na na tmavsie tricka, tak to budes potrebovat. Stetce som si kupila aj v papiernictve take normalne, ale mam aj Nerchau 0 - na obtahovanie. Pokial biem, tak baby to robia cez kopirak. Ja si to zatial vzdy prekreslujem ceruzkou. Ale uz som tu citala, ze to niekto zvlada aj volnou rukou.

janelillith
31. máj 2013

@cassidy nadherne !!!!! winx je perfektna 😉 😉 😉

elinka27
31. máj 2013

@zuzka_zabka dakujem za odpoved. A ako robis tie prechody mrdzi farbami? Nspriklad tvar postavy jednou farbou s vlady inou? Jednu nechad zaschnut a potom az ides malovat dalsiu? Treba tie farby niecim riedit?