Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
Zienky, objednavala ste niektora farby na texti Nerchau z www.vytvarnehracky.sk ? Spokojnost so shopom? Diky
Ahojte. Chcela by som sa k vam tiez pripojit 🙂 presla som si celu tuto temu od zaciatku. Fakt krasne dielka. Nechytam sa na vas. Ale asi to chce iba trenovat.
baby co ste z ba, dobry kamenny obchod s vytvarnymi potrebami je pri nivach, vola sa matejko (http://www.prevytvarnikov.sk/kontakt). vyborne stetce po 1,20e. farby mali len znacku decorfin, nepoznam, kupila som si ciernu, ale este som ju neskusila, tak neviem.
@cassidy krasne
@cassidy a nemohla by si mi poslat original obrazok, ci si vymyslela?
@milagros13 predpokladam, ze myslis tento 🙂 http://www.shutterstock.com/cat.mhtml?lang=en&s...
ahojte, tak som nakoniec zohnala ochotnú pani, ktorá mi tričko nakreslí. Ale tak ma to zaujalo, že som si pozerala farby a štetce a rozmýšľam, žeby som to skúsila aj ja 🙂
Viete mi poradiť, čo si k tomu mám všetko na začiatok zakúpiť, mám v pláne jednu sadu na svetlý a na tmavý textil. Ale aké štetce?
A ešte by som potrebovala vedieť váš trik, že keď už si nájdem vhodný obrázok, ktorý by som chcela kresliť, ako ho dostanete na to tričko? To tam asi neobkreslujete voľne rukou, že? Dávate to tam nejak cez kopírak, či ako? (sorry, ak sa pýtam somarinu, ale som lajk.)
@cassidy presne ten dakujem...
@lucinka144 krásne
@zuzka_zabka krásne
@luccy23 dakujem
@elinka27 tie sady si si vybrala dobre. Ja sice pouzivam len na svetly, ale ked chces kreslit na na tmavsie tricka, tak to budes potrebovat. Stetce som si kupila aj v papiernictve take normalne, ale mam aj Nerchau 0 - na obtahovanie. Pokial biem, tak baby to robia cez kopirak. Ja si to zatial vzdy prekreslujem ceruzkou. Ale uz som tu citala, ze to niekto zvlada aj volnou rukou.
@cassidy nadherne !!!!! winx je perfektna 😉 😉 😉
@zuzka_zabka dakujem za odpoved. A ako robis tie prechody mrdzi farbami? Nspriklad tvar postavy jednou farbou s vlady inou? Jednu nechad zaschnut a potom az ides malovat dalsiu? Treba tie farby niecim riedit?

pre Emily