Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
kočky ,na aminas.eu,majú do zajtra 15%zľavu 🙂
kočky ,na aminas.eu,majú do zajtra 15%zľavu 🙂
skúšam zohnať rôzne svietiace farby, okrem tej fosforovej nerchau, ale našla som iba sadu 6ks 10ml, ale to nechcem, neviete niektorá či také sú? a kde? 😕
jáááj, ja sem chodím tiež len kochať... nestíham...vždy si hovorím, že..."aha, toto je super, to by som mohla skúsiť..." 😀 a ...
Manželíčkovi k meninám, toto si strašne želal na tričko keďže je Býk... 😀
kočky,mám na výmenu tieto chlapčenské tričenká,veľkosť 98,110,116,mne sú nanič,ale potrebujem dievčenské veľkosť 92,98 krátky rukáv,ak máte 🙂
krasne dielka, vy mate aj tie farby take super, ja ked namalujem tak sa bojim ze ked to decka natiahnu tak mi to popraska a bude po ... ☹ a zbytocna praca je ... lebo potom to uz nie je vobec pekne
kde beriete inspiracie? malujete volnou rukou alebo obkreslujete?
Dievčatá v stredu som si objednala v animas.eu farby lebo mali 15% zľavu, dala som si platbu vopred na účet aby som ušetrila a vo štvrtok mi odoslali balíček a dnes ho už mám aj doma!!! Myslela som že čakajú na platbu, no až teraz som to uhradila lebo iba včera som dostala č.účtu. Takže obrovská spokojnosť teda, s takou rýchlosťou som sa ešte nestretla 😅 sa teším 😀
kreativku aj ja odporúčam, tam sú rýchli a ochotní a ak je problém volajú.
@michalag no mne popraskali len tie na začiatku ke´d som sa to učila, teraz už nie a to som niektoré prala už aj osem krát v pračke, asi som to predtým maľovala moc hustou farbou, lebo iba tá mi popraskala, maľujem aj voľne rukou aj tak že si to predtým načrtnem, ako kedy, na tmavé len voľne, no a inšpiráciu, hocikde, tu na tomto super fore 😀 , na nete, v rozprávkach, a tak rôzne....
pracovali ste uz niektora s glitrami alebo co pouzivate

moje prvé výtvory