icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

emuliatko
24. jún 2013

moje prvé výtvory

emuliatko
24. jún 2013
monstos
24. jún 2013

posledné výtvory

monstos
24. jún 2013
lubkamar
25. jún 2013

@monstos tak ten traktor nemá chyby...super

kucminka
25. jún 2013

kočky ,na aminas.eu,majú do zajtra 15%zľavu 🙂

kucminka
25. jún 2013

kočky ,na aminas.eu,majú do zajtra 15%zľavu 🙂

karpinka
25. jún 2013

skúšam zohnať rôzne svietiace farby, okrem tej fosforovej nerchau, ale našla som iba sadu 6ks 10ml, ale to nechcem, neviete niektorá či také sú? a kde? 😕

farby
25. jún 2013

@kucminka super diky za info,už som si aj objednala 😀 😀

lussy23
25. jún 2013

@yanka86 ten tigrík vo vrecku je úžasný.... Také by som chlapcovi odporúčala nosiť len pri lsávnsotných príležitostiach🙂

yanka86
25. jún 2013

@lussy23 dakujem🙂

drobulo
26. jún 2013

Ale ste tu toho už popridávali od kedy som tu nebola. Už mám na to málo času ale stále mám niečo rozrobené. Toto som robila dva týždne po chvíľkach a už rozmýšľam čo idem robiť ďalšie 😀

ivett1
26. jún 2013

jáááj, ja sem chodím tiež len kochať... nestíham...vždy si hovorím, že..."aha, toto je super, to by som mohla skúsiť..." 😀 a ...

monstos
26. jún 2013

@lubkamar ďakujem 🙂

karpinka
26. jún 2013

Manželíčkovi k meninám, toto si strašne želal na tričko keďže je Býk... 😀

karpinka
26. jún 2013
kucminka
27. jún 2013

kočky,mám na výmenu tieto chlapčenské tričenká,veľkosť 98,110,116,mne sú nanič,ale potrebujem dievčenské veľkosť 92,98 krátky rukáv,ak máte 🙂

kucminka
27. jún 2013

ešte foto som zabudla 😉

monstos
27. jún 2013

@kucminka ja by som potrebovala 92 biele a modre :(

kucminka
27. jún 2013

@monstos no modré mám len 98

karpinka
27. jún 2013

Pre bračekov...

monstos
27. jún 2013

Pre Amalku

michalag
autor
27. jún 2013

krasne dielka, vy mate aj tie farby take super, ja ked namalujem tak sa bojim ze ked to decka natiahnu tak mi to popraska a bude po ... ☹ a zbytocna praca je ... lebo potom to uz nie je vobec pekne

kde beriete inspiracie? malujete volnou rukou alebo obkreslujete?

drobulo
28. jún 2013

Dievčatá v stredu som si objednala v animas.eu farby lebo mali 15% zľavu, dala som si platbu vopred na účet aby som ušetrila a vo štvrtok mi odoslali balíček a dnes ho už mám aj doma!!! Myslela som že čakajú na platbu, no až teraz som to uhradila lebo iba včera som dostala č.účtu. Takže obrovská spokojnosť teda, s takou rýchlosťou som sa ešte nestretla 😅 sa teším 😀

monstos
28. jún 2013

@drobulo áno, rovnaká skúsenosť 🙂 rovnako ako na www. Kreativka.sk 🙂 tetusky sú uzasne a superrychle 🙂

karpinka
28. jún 2013

kreativku aj ja odporúčam, tam sú rýchli a ochotní a ak je problém volajú.

karpinka
28. jún 2013

tak tričko je aj zo zadu aj z predu hotové.... 😀

karpinka
28. jún 2013

@michalag no mne popraskali len tie na začiatku ke´d som sa to učila, teraz už nie a to som niektoré prala už aj osem krát v pračke, asi som to predtým maľovala moc hustou farbou, lebo iba tá mi popraskala, maľujem aj voľne rukou aj tak že si to predtým načrtnem, ako kedy, na tmavé len voľne, no a inšpiráciu, hocikde, tu na tomto super fore 😀 , na nete, v rozprávkach, a tak rôzne....

kucminka
29. jún 2013

@drobulo aj ja presne ako ty,objednala som v stredu a v piatok som mala balíček doma,s tým,že som zaplatila na účet až potom 🙂 vrelá vďaka im,vážim si to 😉

michalag
autor
29. jún 2013

pracovali ste uz niektora s glitrami alebo co pouzivate