Môžme na plť v Červenom kláštore s 2 ročným dieťaťom?
Mamicky - je to chory napad? Zobrat 2 rocne dieta na plt? samozrejme za pekneho pocasia...
2r. z toho neviem či bude mať ktovieaký zážitok,či sa nebude báť...je to aj dosť drahé..ak,tak jedine s vestou,ale ja by som ho ešte nebrala,až neskôr,nech vyrastie...
ja by som sa asi bala zobrat dvojrocne dieta na plt,ale ked si n to trufas tak preco nie smelo do toho
ja som na tych pltiach bola, sice bez dietata, ale mozem povedat, ze to vobec nie je nebezpecne, je to to iste, akoby si bola na lodi.. je dost velka a bezpecna, takze by som sa urcite nebala tam ist s dietatom 🙂
Zalezi velmi od jednej veci - ci to dietatko vydrzi cca 1-1,5 h sediet na mieste. Totiz na plti nemoze pobehovat hore a dolu, musi sediet a pocuvat co hovori ujo pltnik, moze sa obzerat dookola, jest keksik...atd, ale nemoze vstat a prechadzat sa. A nie vsetky 2rocne deti vydrzia taky dlhy cas sediet, niektore su velmi zive. Ak to tvojmu dietatku problem nerobi, kludne chodte, je to pekny zazitok.
Ja som bola 9 rokov dozadu so starsim synom na otvoreni sezony..mal 1 rok a tri mesiace.... a v pohode sme to zvladli...celu cest prespal.... 🙂 🙂 🙂
nie je to chore,,ale zalezi na drobcovi ci dokaze chvilu obsediet...co je u deti dost problem 😅
Ja som bola s trojročným a ten vydržal v pohode, super "jazda", obdivovali sme ryby, čajky, kačky, plte pred nami a za nami... a cesta ubehla ani neviem ako. Nikto nevraví, že musí len sedieť, náš syn aj stál, raz sedel pri mne, raz pri manželovi...prechádzať sa jasné, že nemôže... 😉 😉 😉
Prečo by to mal byť chorý nápad?
My sme boli a páčilo sa nám. 🙂
ja som bola s trojročným synom a šesťročnou dcérou. Vydržali v pohode. Zabavili sme sa. Pltník svojím rozprávaním zaujal, poobdivovali prírodu alebo sa zabavili tým, že jedli. 🙂

@jespera - preco chory? Treba mat poriadnu vestu a mat dieta pekne stale pri sebe, ale inak? Nevidim rozdiel medzi clnom, kajakom ci pltou... bude mat z toho zazitok.