Nálepky na tanieriky “Včielka Maja” z obchodu Lidl
19. feb 2019
Ahojte, ma niekto na predaj vyplnene karticky? Alebo tanieriky? Velmi by som chcela pre mojich drobcov. Ale najblizsiu lidl predajnu mame 30km daleko...takze nemame sancu tam chodit casto a hlavne zbierat nalepky ☹️ najde sa tu niekto kto by mi ich vedel predat? 😊 Ďakujem 🤗🙂
@helen11 12€ to snáď nie. Veď za tú cenu kúpim pomaly celý obedovy set a nie že utekám do Lidla, nákupim za 100€ a dostanem 1 nekvalitný tanier, teda sorry ženy. Našla som zopár fajn článkov k tomu napr.
https://www.google.com/amp/s/hitky.sk/neusli-sa...
Používateľ 05ada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 05ada.
Používateľ 05ada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 05ada.
Mam jednu nalepku z lidla, ktora by ste mala zaujem, osobne PO Central. Darujem prvej zaujemkyni
Mám este na predaj 3tanieriky ... 2xMaja, 1x Vilko a 1 karticka, cena 5€+postovne ak ma niekto zaujem tak piste spravu

@ihned13 dobrý deň, aká by bola cena všetkých 4 tanierikov ak by som ich zobrala naraz a poštou ? Dakujem 🙂