icon

Nová výmena 2 - 3 roky pre začiatočníčky

ivetuska10
7. apr 2015

Ahojte,rada by som sa zúčastnila výmeny vrecúškových aktivít, žiaľ zatiaľ ma neprijali do žiadnej skupiny tak som sa rozhodla založiť novú, som začiatočníčka takže nemám priveľké nároky ale budem rada ak sa nás zozbiera aspoň 10 maminiek/žien. Každá prosím navrhnite aktivity aspoň 2-3 a neskôr sa vyberie, za každú radu o týchto výmenách budem takisto vďačná pretože ju organizujem prvýkrát 🙂

demetria
4. máj 2015

Som za dve aktivity, ktore budu mat najviac hlasov a pre organizatorku samozrejme jednu🙂.
Pockam este na pridanie poslednych aktivit a idem hlasovat.🙂

christne24
4. máj 2015

Tiez som za dve aktivity, a aby Ivetuska robila iba jednu, a som za to, aby kazda vyrobila zo svojich navrhov tie2, ktore dostanu najviac hlasov.

natuskaf
4. máj 2015

@ivetuska10 prosím ťa opráv si moje meno z nataskaf na natuskaf, lebo mi potom info nechodí že si ma spomínala 🙂 Ja som za dve aktivity a jasne ze ty jednu. Len ma napadlo ze ak budem mat napr aktivitu čo sa odhlasovala doma, mohlo by byť možné sa dohodnúť na výrobe inej, či nie? Mne osobne by to nerobilo problém.

natuskaf
4. máj 2015

@ivetuska10 a ešte tá poprosím zmeň mi tu poslednú aktivitu, teda obrázok. Urobila som to ako to bude vyzerať.

lowike
4. máj 2015

Tiez som za dve vitazne aktivity, a aby @ivetuska10 robila iba jednu

veonka
4. máj 2015

ja tiež súhlasím, nech sú 2 aktivity a @ivetuska10 urob iba jednu. A nech sa robia tie ktoré získaju naj. počet hlasov, nie to čo kto chce.

jaja865
4. máj 2015

Pripajam sa, som tiez za 2 vitazne a @ivetuska10 jednu staci.

lucikuzmi10
4. máj 2015

jasne kludne rob len jednu. nemam s tym problem. ja som za vyber kto co chce

lucikuzmi10
4. máj 2015

ale vidim ze vacsina je za 2 aktivity tak s tym tiez nemam problem. a chcem sa opytat ako bude prebiehat hlasovanie?

egiginka
4. máj 2015

@ivetuska10 , mas na maily, no ja som za ze ty teda jedno... a ostatne sa prisposobim.... ale jednoduchsie, je ze kazda co chce, takto to bude jednoduchsie, menej chaosu a organizacie... dame si termin a vyrobime... ci 1-2? Sa prisposobim vacsine

andysh007
5. máj 2015

Mne by stacila aj jedna aktivita, ale prisposobim sa, vyber aktivity by som nechala na vacsinu, teda hlasovanie za vitaznu aktivitu a organizatorka moze aj 1.

zizka
5. máj 2015

Ja nemam problem vyrobit vsetky ponuknute aktivity,ale prisposobim sa aj na dve aktivity. Bojim sa, ze ked sa bude robit len vítazna aktivita, tak ju uz budeme doma mat. Nehnevajte sa potom, prosim, ked sa ju pokusim v skupine Montessori vymenit za nieco, co este nemame. A organizatorka samozrejme len jednu aktivitu.

johankaa
5. máj 2015

som za dve aktivity, jedna pre ivetuska10.

ivetuska10
autor
5. máj 2015

@veonka @demetria @johankaa @christne24 @andysh007 @jaja865 @lucikuzmi10 @lowike @alenka7777 @natuskaf @ikuza @zizka @egiginka
Takže myslím že väčšina ste za dve aktivity a pre mňa len jednu a že sa bude vyrábať tá čo bude mať najviac hlasov
Tak začneme teda hlasovanie, každá fotka má v popise meno od ktorej z nás je,takže každej dáte do komentára: hlasujem - nič viac aby sa to dobre počítalo, pretože sú tam už aj iné komentáre, každej z nás prosím takto okomentujte iba dve fotky (mne iba jednu) na konci sa to spočíta a spravím album iba s víťaznými aktivitami a tam už si môžte komentovať každá svoju aktivitu že čo a ako 🙂
Skúste to hlasovanie stihnúť do piatku, aby sme to cez víkend dali dokopy a od pondelka mohli vyrábať 🙂
pekný deň

ivetuska10
autor
5. máj 2015

@natuskaf prepáč za "premenovanie" ja už ako som pridávala tvoje aktivity tak som si ťa tak zaznačila a odvtedy som ťa tak mala stále,ale už som si to napravila 🙂

ivetuska10
autor
5. máj 2015

@veonka @demetria @johankaa @christne24 @andysh007 @jaja865 @lucikuzmi10 @lowike @alenka7777 @natuskaf @ikuza @zizka @egiginka
ešte vás poprosím vyjadriť sa k tomu dokedy chcete mať termín na vyrábanie aktivity,navrhujem na výber koniec júna,júla alebo augusta
ja som za koniec júla
teda že do konca mesiaca sa aj mne pošlú,začiatkom ďalšieho by som ich pretriedila a rozposlala

jaja865
5. máj 2015

ja som za koniec júla

lowike
5. máj 2015

@ivetuska10 môže byť koniec júla

lowike
5. máj 2015

@ivetuska10 odhlasovala som vsetky (tebe jednuý aktivitu a ostatnym po 2, sebe nic) az na posledne pridane, lebo tie som velmi nepochopila....
@egiginka mozes ku nim trochu blizsie napisat, z coho by to bolo vyrobene a na co su?

christne24
5. máj 2015

Na tie svoje nemame hlasovat?🙂 ja som za koniec juna.

johankaa
5. máj 2015

ja by som bola za koniec júna

zizka
5. máj 2015

ja som za koniec juna

demetria
5. máj 2015

Ja som tiez za koniec juna. Dva mesiace su casu habadej.🙂

alenka7777
5. máj 2015

ja som za koniec jula

lucikuzmi10
5. máj 2015

jul moze byt 🙂

ikuza
5. máj 2015

jul

andysh007
5. máj 2015

radsej asi ten jul

egiginka
5. máj 2015

@lowike ... jasne, som ivetuske v emaily popis posielala a este som nwbola tu odvtedy... dopisem

egiginka
5. máj 2015

@ivetuska10 , da sa to plese zmenit toto, za foto, kde je ten trojuholnik s cislami, dakujem,,, mi toto prislo zaujimavejsie

egiginka
5. máj 2015

@ivetuska10 , toto za tie domceky,,, ak by to nebol problem, dakujem krasne.... to predtym bolo z jednej stranky, ale nepacilo sa mi to ako to nakreslili, asi niake skice, aj ked napadite,,, ale tieto su podobne, len lepsie obrazky🙂